• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Mondkapjes

Ontwerp uw eigen mondkapjes met een foto of tekst. Uw mondkapjes hebben een elastische pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig zacht, ademend polyester dat past bij de contouren van uw gezicht. De bandjes zijn elastisch dus passen zich natuurlijk aan voor een comfortabele, strakke pasvorm die goed blijft zitten. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in small, medium, large (raadpleeg de informatie bij de producten voor echte metingen). Trendy mondkapjes als modeaccessoires, zowel stijlvol als herbruikbaar.

mondkapjes


Ontwerp je eigen mondkapje

Maak een fashion statement en ontwerp je eigen mondmasker. Er is veel vraag naar mondmaskers, dus waarom zou u er zelf geen ontwerpen? Liefst één die perfect bij uw outfit past. We gebruiken sublimatiedruk voor al onze mondkapjes, wat zorgt voor een langdurige, lichtbestendige all-over print, wat betekent dat elk logo intact en helder blijft, was na was. Aangezien elk bedrukt mondkapje op bestelling handgemaakt is, raden we u aan ze voor gebruik te wassen. Deze maskers kunnen gewassen worden tot 60 ° C om je mondmasker hygiënisch te houden en de virussen te doden.


Hoe u uw eigen gezichtsmasker kunt dragen

Zorg ervoor dat u voor gebruik altijd uw gezichtsbedekking wast en raak uw gezicht niet aan. Pak het masker bij de koordjes en doe deze achter de oren. Zorg ervoor dat het kapje over de neus en de kin bedekt is. Raak nooit het bedrukte gedeelte van het mondkapje aan tijdens of na het dragen. Raak alleen de koordjes aan. Een mondkapje onder de kin is geen optie. U kunt bij ons het mondkapje zelf ontwerpen. Indien er dan virussen opzitten komt u er alsnog mee in aanraking. Zorg ervoor dat u altijd een reserve mondkapje bij u heeft en ook als er één in de was ligt heeft u een extra nodig. Trek bij het verwijderen van uw masker de bandjes van uw oren en til het masker weg van uw gezicht, zonder de voorkant van uw masker aan te raken, omdat het dan besmet kan zijn. Was je masker elke keer dat je het gebruikt.


Hoe u voor uw masker op maat moet zorgen

Was je gezicht elke keer dat je het gebruikt voor de beste hygiëne. Bestel er meerder en wissel regelmatig. Ze zijn wasbaar in de machine (tot 60 graden), maar vermijd drogen in de droogtrommel om de hoogste kwaliteit te garanderen. Let op: onze mondkapjes zijn GEEN maskers van medische kwaliteit (die worden aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als infectiepreventie, d.w.z. klasse FFP2 / N95). De werking van deze mondkapjes gaan meer over het bescherming van anderen. “Better Safe than Sorry”.