• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Kledingstempels

Kledingstempels voor diverse toepassingen

Kledingstempels zijn geen overbodige luxe, want u kunt ze gebruiken om op een professionele en unieke manier uw textielproducten te bedrukken. Wilt u ook graag een kwalitatieve kledingstempel kopen? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Bij Stempelfabriek.nl heeft u namelijk ruime keuze aan scherp geprijsde stempels. Bij houten houten stempels vindt u alle formaten. Ontdek hieronder waarom ze ook voor u een meerwaarde zijn!

  • Er zijn 2 soorten inkten geschikt voor de Textielstempel
  • De Noris 320 en de Noris 325
  • Vergelijk ze en maak een keuze
  • Handstempels kunt u zelf ontwerpen
  • Vergeet dan niet de drukproef te checken op fouten
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Kijk ook eens naar onze andere stempels

Stempels maken

Kleding stempelen voor verschillende doeleinden

Kleding stempelen is heel erg leuk als hobby. Het maakt kledij zoveel mooier en vooral unieker. Maar een textielstempel heeft nog veel meer nuttige toepassingen. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om de kleding van uw kinderen mee te labelen. Op die manier raken ze nooit meer kwijt! 

Maar u kunt een kledingstempel ook gebruiken voor professionele doeleinden. Als u textielproducten verkoopt kunt u deze bedrukken met uw logo of een tekst. Op die manier zorgt u ervoor dat uw producten een originele uitstraling krijgen. Er zijn heel wat mogelijkheden om kleding te stempelen, want u kunt heel eenvoudig zelf een stempel maken bij de Stempelfabriek. Op die manier krijgt u de stempelafdruk die u wenst! 

 

Maak uw keuze uit verschillende textielstempels

Wanneer u een kledingstempel wilt kopen, zijn er heel wat soorten om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handstempel of een zelfinktende stempel. Alles kan, zolang u maar de speciale textielinkt gebruikt. Elk model heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder meer info over de verschillende soorten!

 

Handstempel

De simpelste en goedkoopste optie is een handstempel. Deze wordt meestal gemaakt uit hout. U kunt zelf de afbeelding of tekst kiezen die op de stempelplaat komt te staan. Dit soort kledingstempel heeft als grote voordeel dat het eenvoudig in gebruik is en weinig kost. Er zijn verschillende afmetingen waaruit u kunt kiezen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ronde, rechthoekige of vierhoekige stempels. Onthoud dat u bij dit soort stempel wel nog textiel inkt moet kopen. Gelukkig vindt u dit eenvoudig terug in onze webshop!

 

Textielstempel

Kleding stempelen kunt u ook met een letterstempel. Dit soort stempel is ideaal omdat u deze zelf eenvoudig kunt aanpassen aan de tekst die u op dat moment nodig heeft. Een letterstempel is eigenlijk een kledingstempel met naam. Bij dit soort stempel krijgt u namelijk letters die u zelf kunt rangschikken naar keuze, zodat u telkens een andere tekst krijgt. Dat is handig als u van plan bent om verschillende teksten te gebruiken. Als u kiest voor de textiel stempel in ons assortiment hoeft u al niet meer aan textiel inkt te denken, deze is er namelijk al bij inbegrepen.

Zelfinktende stempel

Als u het zichzelf heel makkelijk wilt maken, kunt u ook kiezen voor een zelfinktende stempel. Hiermee kunt u kleding stempelen op een snel tempo. Handig, want zo krijgt u veel gedaan op korte tijd. U kunt hem gebruiken als naamstempel voor kleding. Eenvoudig stempelt u dan uw bedrijfsnaam op textielproducten! Behalve de speciale textiel stempel kunt u alle Colop Printers, Colop Classics en Colop Expert stempels gebruiken als een textielstempel, mits u er een speciaal textielstempelkussentje bij aanschaft.

 

Eenvoudig zelf een kledingstempel maken

In onze webshop kunt u erg makkelijk zelf een stempel maken. De stempelplaat kunt u volledig zelf ontwerpen. Als u bijvoorbeeld een naamstempel voor kleding wilt, kunt u via ons programma de naam van uw bedrijf op de stempel laten plaatsen, nadat u uw favoriete formaat en model uitgekozen heeft. 

Het hoeft uiteraard niet per se een kledingstempel met naam te zijn. U kunt er ook voor kiezen om een stempel met een mooi vormpje of ander tekst te creëren. Hoe dan ook, het is niet moeilijk. En als u dan toch niet weet hoe u het precies moet doen, staan wij altijd klaar om u te helpen! 

 

Naamstempel voor kleding kopen bij Stempelfabriek

Wilt u graag een naamstempel voor kleding kopen? Dan bent u bij Stempelfabriek op het goede adres. Bij ons vindt u namelijk kledingstempels met naam voor scherpe prijzen. Goedkope stempels kopen is altijd veel leuker, want op die manier bespaart u heel wat geld! 

Door ons groot aanbod vindt u ook altijd de perfecte naamstempel. Bovendien kunnen onze experts u steeds bijstaan met advies wanneer het nodig is. Twijfelen is dus zeker niet nodig. Neem een kijkje in ons aanbod en maak het labelen van uw textielproducten zoveel eenvoudiger!