• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Kantoorstempels

IK HEB MORGEN EEN KANTOORSTEMPEL NODIG. KAN DAT?

Hier laten we je zien dat kantoorstempels heel gemakkelijk en snel te bestellen zijn! Of het nu een grote, een kleine, een zelf-inktende of een speciale stempel is, levertijd is geen probleem.
Je had hem natuurlijk al lang moeten bestellen, die kantoorstempel, maar nu heb je hem met spoed nodig. Dat is geen probleem want je kan hier rechtstreeks bij de Stempelfabriek je stempel laten maken. Ga naar de website www.stempelfabriek.nl, klik op de juiste stempel, ontwerp je stempel online en bestel. Bestel je je kantoorstempels online bij de Stempelfabriek op werkdagen voor 15.00 uur, dan kan je je stempel morgen al in huis hebben.Waar ga je op stempelen? Wat is de toepassing?

Kies de juiste stempel uit. Wij geven gratis advies. Helpdesk 7 dagen per week en tot 22.00 uur ’s avonds

Kantoorstempel bestellen snel via de website van stempelfabriek

De Stempelfabriek is snel. Echt snel. Alle bestellingen voor kantoorstempels die op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur bij de stempelfabriek binnen zijn gaan dezelfde dag nog op de post. Toch kan het nog sneller. Wij hebben een zogenaamde spoedregeling. In dat geval bel je ons even op met de vraag hoe snel de levering kan. Bestel vervolgens de kantoorstempel online en zet erbij dat het een spoedbestelling is en in de meeste gevallen kan je hem dan meteen afhalen in Eindhoven. Hiervoor rekenen wij een kleine meerprijs van € 15,-. De standaard levertijd van 1 dag heeft dus geen meerprijs. Deze snelle levertijd kan ook alleen maar als je direct bij de bron, de Stempelfabriek dus, bestelt

Zoek online het type stempel uit. Let daarbij op de toepassing (zie hieronder) en het formaat van de stempel. Heb je je kantoorstempel gevonden dan kan je zelf de afdruk ontwerpen op de website. Hiervoor hebben wij een handige online ontwerptool ontwikkeld. Zodra je het ontwerp klaar hebt en de drukproef geprint en goedgekeurd hebt zet je de stempel in de winkelwagen en vul je alle gegevens in. Bij ons komt dan de stempelopdracht binnen en automatisch maakt het systeem een bon en een rekening. Het ontwerp wordt ingelezen in onze lasermachine en het stempelrubber wordt gemaakt. De rest is handwerk. Het stempelplaatje wordt bevestigd op het stempelmontuur van je keuze en daarna volgt een interne controle. Pas als wij tevreden zijn gaat het pakketje met de post mee. Wij hopen dat jij dan net zo tevreden heb als wij.

  • Stempelen op standaard brief-of kopieerpapier

Stempelen op een standaard papiersoort is het gemakkelijkst. Daarvan kan je iedere stempel kiezen. De zelfinktende stempels hebben standaard inkt op waterbasis in hun ingebouwde stempelkussens. Op dit  papier droogt de inkt goed. De EOS stempels hebben een inktsoort in de stempel die ook perfect droogt op standaard papier maar heel vaak ook op glad papier. Waar de zelf-inktende Colop stempels en Trodat stempels 4.000 a 7.000 afdrukken meegaan voordat het stempelkussen vervangen moet worden, gaat de EOS stempel 20.000 afdrukken mee voordat hij opnieuw beïnkt moet worden.

  • Sneldrogende inkt voor glad papier (MC papier=Machine Coated)

Voor stempelen op glad papier kan een EOS stempel geschikt zijn, maar dat weet je vaak niet van te voren. Wij adviseren meestal dan ook een handstempel (met houten montuur) in combinatie met een StazOn stempelkussen. De handstempels zijn in alle formaten te verkrijgen. De StazOn inkt hebben wij in vele kleuren op het kussen en ook de navulinkt is uit voorraad leverbaar. Deze inkt is geschikt voor alle gladde papiersoorten. Enkele voorbeelden die vaak gebruikt worden zijn klantenkaarten, craft zakken, folders e.d. Glad papier heeft een inktsoort nodig op basis van vluchtige stoffen i.v.m. de hechting. Inkt op waterbasis hecht hier niet op.

  • Stempels voor op textiel

Er zijn twee soorten textiel stempelinkt. De Noris 320 en de Noris 325. De Noris 325 kan in een Colop stempel (op speciaal verzoek) en dat is erg handig om op labeltjes te stempelen en daarmee kleren te voorzien van een naam/adres. Dit wordt vaak gedaan bij het sporten, op school en in verzorgingstehuizen. De beschikbare kleuren zijn zwart, blauw, rood en groen. Afhankelijk van de textielsoort kan de droogtijd wat langer zijn dan de Noris 320 inkt (zwart of rood). Dit is een sneldrogende inkt en kan dus niet gebruikt worden in een zelf-inktende stempel. Deze inkt moet op een goed sluitend stempelkussen zoals de TopPad. Zo kunnen de vluchtige stoffen in deze inkt niet verdampen. Uiteraard wordt deze inkt dan gebruikt in combinatie met een handstempel.

  • Stempelinkt voor op hout

Er zijn uiteraard veel soorten hout. Zachthout en hardhout. Vooral voor zacht hout is het van belang dat de inkt heel snel droogt. Doet de inkt dat niet dan krijgt hij de tijd om in de nerven van het hout te trekken en dan krijg je een hele lelijke afdruk. Dit is de reden dan wij wederom het StazOn stempelkussen en een handstempel aanbevelen. Mooie inkt met een diep zwart (of andere kleur) afdruk die snel droogt. Bij bewerkt hout kan de droging langer duren maar aangezien het hout bewerkt is zal de inkt niet in de houtnerven verdwijnen. StazOn inkt is niet op waterbasis en de afdruk mag daarna ook gewoon nat worden.

  • Stempelafdruk in klei voor keramiek

Een verdiepte stempelafdruk in klei is altijd zonder inkt. Dat is alvast opgelost. Nu de stempel nog. Een handstempel met houten montuur is de beste oplossing. Wil je de af/indruk toch wat dieper in de klei geef dit dat even aan ons door. Zet bij de opmerking bij je online bestelling gewoon dat het voor keramiek is en wij weten voldoende. De klant is koning dus ook hier geldt: geen meerprijs.

  • Kantoorstempel voor op stempelkaarten

Vaak zie je in de winkel als je een stempelafdruk op je klantenkaart krijgt dat deze direct gaat vlekken. Ook zie je de verkoopster vaak met de kaart wapperen of op de afdruk blazen. Dat helpt allemaal niets. De winkelier heeft in dit geval een stempelkaart laten maken van glad papier of karton. Mooi maar niet doeltreffend. Ten eerste is dit papier vaak duurder, maar de stempeloplossing voor dit papier ook. Kantoorstempels met een ingebouwd stempelkussentje hebben altijd inkt op waterbasis. Dat hecht niet op glad papier. Hiervoor heb je een inkt nodig op basis van alcohol of een andere vluchtige stof. Die inkt hecht wel en droogt snel. Je kan de klantenkaart dan direct aanpakken en in je zak of tas stoppen. Wederom ook hier het advies: een handstempel met een StazOn stempelkussen. Sluit het StazOn kussen wel direct na gebruik want anders vervliegen de vluchtige stoffen en droogt het kussen uit. Bij goed gebruik gaan het kussen erg lang mee en kan je het zelf navullen met StazOn inkt. Gebruik op geen enkele kussen inkt van een ander merk of met een andere toepassing. Je kan het stempelkussen geheid weggooien! En dat is zonde!

Maak een keuze welk stempel afdrukformaat je wilt hebben

Eigenlijk zij alle formaten stempel mogelijk. Van een klein controle stempeltje tot een grote stempel om papier zakken (i.p.v. die milieu onvriendelijke plastic zakjes) te bestempelen met logo en website-adres. Zoek je echt een stempel met een flink afdrukformaat dan kom je bij de grote houten handstempels terecht. Wij gaan tot het standaard formaat 20x20cm maar al wil je een stempel van 1x1 meter. Alles kan.

Met de online ontwerptool ontwerp je zelf je kantoorstempel

De meeste mensen zijn niet grafisch onderlegd maar laat dat nou net niets uitmaken voor ons online ontwerp tool voor stempels. Kies een stempel uit en begin met het ontwerpen van jouw geheel gepersonaliseerde stempel. Je kan je logo uploaden of zelf het hele ontwerp in één keer, maar je kan ook de teksten ingeven en vergroten of verkleinen. Wil je een blokstempel met lijnen? Ook dat is geen probleem. Heb je toch nog een vraag, bel ons dan gewoon even tussen 8.30 en 22.00 uur. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Tijdens kantooruren kan je ook even snel chatten met ons.

Direct gratis een drukproef voor je stempel bestelling

Als je je ontwerp upload weet je wat je ge-upload hebt en is een drukproef niet nodig. Maar als je zelf je stempel online ontwerpt is het vaak wel handig om even een drukproef te printen en je afdruk te beoordelen op typefouten en het formaat van de afdruk. Het mooie is dat een drukproef bij ons helemaal niets kost. Je hoeft er ook niet op te wachten. Klik gewoon op de button “proefdruk” en print.
 

Tevreden? Maak dan de bestelling voor je kantoorstempels af

Ben je helemaal tevreden met de drukproef van je kantoorstempel, ga dat verder met je bestelling of maak hem af door je gegevens in te vullen. Let daarbij wel op de tijd want is je order op doordeweekse dagen voor 15.00 uur bij ons binnen, dan gaat hij dezelfde dag nog op de post.

Laat ons je al je stempels maken

Bestel je stempel(s) nu rechtstreeks bij de stempelfabriek. Zonder tussenkomst van wederverkopers zoals winkels en drukkerijen. Bij de Stempelfabriek kan je alle soorten stempels laten maken. Standaard stempels en volledig gepersonaliseerde stempels. Vakkundig en snel.
Op werkdagen voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag op de post!
Stempelfabriek , voor 1 stempel maar ook voor grote partijen kantoorstempels.
Wij zetten de voordelen van een kantoorstempel bij ons bestellen nog even onder elkaar:
•    Snelle levering. Bestellingen op werkdagen gedaan voor 15.00 uur gaan dezelfde dag op de post!
•    Je besteld rechtstreeks bij de Stempelfabriek, snel, vakkundig en voordelig.