• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Kantoorstempels

IK HEB MORGEN EEN KANTOORSTEMPEL NODIG. KAN DAT?

Hier laten we u zien dat kantoorstempels heel gemakkelijk en snel te bestellen zijn! Of het nu een grote, een kleine, een zelf-inktende of een speciale stempel is, levertijd is geen probleem.
Eigenlijk had u hem natuurlijk al lang moeten bestellen, die kantoorstempel, maar nu heeft u hem met spoed nodig. Dat is geen probleem want u kunt hier rechtstreeks bij de Stempelfabriek uw stempel laten maken. Ga naar de website www.stempelfabriek.nl, klik op de juiste stempel, ontwerp uw stempel online en bestel. Bestelt u uw kantoorstempels online bij de Stempelfabriek op werkdagen voor 15.00 uur, dan versturen wij deze nog dezelfde dag.

Kantoorstempel bestellen snel via de website van stempelfabriek
 

De Stempelfabriek is snel. Echt snel. Alle bestellingen voor kantoorstempels die op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur bij de stempelfabriek binnen zijn gaan dezelfde dag nog op de post. Toch kan het nog sneller. Wij hebben een zogenaamde spoedregeling. In dat geval bel je ons even op met de vraag hoe snel de levering mogelijk is. Bestel vervolgens de kantoorstempel online en zet erbij dat het een spoedbestelling is en in de meeste gevallen kan u hem dan meteen afhalen in Eindhoven. Hiervoor rekenen wij een kleine meerprijs van € 15,-. De standaard levertijd van één dag heeft dus geen meerprijs. Deze snelle levertijd kan ook alleen maar als u direct bij de bron, de Stempelfabriek dus, bestelt.

Zoek online het type stempel uit. Let daarbij op de toepassing (zie hieronder) en het formaat van de stempel. Heeft u uw kantoorstempel gevonden dan kunt u zelf de afdruk ontwerpen op de website. Hiervoor hebben wij een handige online ontwerptool ontwikkeld. Zodra u het ontwerp klaar hebt en de drukproef geprint en goedgekeurd hebt zet u de stempel in de winkelwagen en vult u alle gegevens in. Bij ons komt dan de stempelopdracht binnen en automatisch maakt het systeem een bon en een rekening. Het ontwerp wordt ingelezen in onze lasermachine en het stempelrubber wordt gemaakt. De rest is handwerk. Het stempelplaatje wordt bevestigd op het stempelmontuur van uw keuze en daarna volgt een interne controle. Pas als wij tevreden zijn gaat het pakketje met de post mee. Wij hopen dat u dan net zo tevreden heb als wij.

 

Stempelen op standaard brief- of kopieerpapier

Stempelen op een standaard papiersoort is het gemakkelijkst. Daarvoor is iedere stempel geschikt. De zelfinktende stempels hebben standaard inkt op waterbasis in hun ingebouwde stempelkussens. Op dit standaard papier droogt de inkt goed. De EOS stempels hebben een inktsoort in de stempel die ook perfect droogt op standaard papier maar heel vaak ook op glad papier. Waar de zelf-inktende Colop stempels en Trodat stempels 4.000 a 7.000 afdrukken meegaan voordat het stempelkussen vervangen moet worden, gaat de EOS stempel 20.000 afdrukken mee voordat hij opnieuw beïnkt moet worden.

 

Sneldrogende inkt voor glad papier (MC papier=Machine Coated)

Voor stempelen op glad papier kan een EOS stempel geschikt zijn, maar dat kan u niet al van te voren weten. Wij adviseren meestal dan ook een handstempel (met houten montuur) in combinatie met een StazOn stempelkussen. De handstempels zijn in alle formaten te verkrijgen. De StazOn inkt hebben wij in vele kleuren op het kussen en ook de navulinkt is uit voorraad leverbaar. Deze inkt is geschikt voor alle gladde papiersoorten. Enkele voorbeelden die vaak gebruikt worden zijn klantenkaarten, craft zakken, folders e.d. Glad papier heeft een inktsoort nodig op basis van vluchtige stoffen i.v.m. de hechting. Inkt op waterbasis hecht hier niet op.

 

Stempels voor op textiel

Er zijn twee soorten textiel stempelinkt. De Noris 320 en de Noris 325. De Noris 325 kan in een Colop stempel (op speciaal verzoek) en dat is erg handig om op labeltjes te stempelen en daarmee kleren te voorzien van een naam/adres. Dit wordt vaak gedaan bij het sporten, op school en in verzorgingstehuizen. De beschikbare kleuren zijn zwart, blauw, rood en groen. Afhankelijk van de textielsoort kan de droogtijd wat langer zijn dan de Noris 320 inkt (zwart of rood). Dit is een sneldrogende inkt en kan dus niet gebruikt worden in een zelf-inktende stempel. Deze inkt moet op een goed sluitend stempelkussen zoals de TopPad. Zo kunnen de vluchtige stoffen in deze inkt niet verdampen. Uiteraard wordt deze inkt dan gebruikt in combinatie met een handstempel.

 

Stempelinkt voor op hout

Er zijn uiteraard veel soorten hout. Zachthout en hardhout. Vooral voor zacht hout is het van belang dat de inkt heel snel droogt. Doet de inkt dat niet dan krijgt hij de tijd om in de nerven van het hout te trekken en dan krijg je een hele lelijke afdruk. Dit is de reden dat wij wederom het StazOn stempelkussen en een handstempel aanbevelen. Mooie inkt met een diep zwart (of andere kleur) afdruk die snel droogt. Bij bewerkt hout kan de droging langer duren maar aangezien het hout bewerkt is zal de inkt niet in de houtnerven verdwijnen. StazOn inkt is niet op waterbasis en de afdruk mag daarna ook gewoon nat worden.

 

Stempelafdruk in klei voor keramiek

Een verdiepte stempelafdruk in klei is altijd zonder inkt. Een handstempel met houten montuur is de beste oplossing. Wilt u de af/indruk toch wat dieper in de klei geef dit dat even aan ons door. Zet bij de opmerking bij uw online bestelling gewoon dat het voor keramiek is en wij weten voldoende. De klant is koning dus ook hier geldt: geen meerprijs.

 

Kantoorstempel voor op stempelkaarten

Vaak ziet u in de winkel als u een stempelafdruk op uw klantenkaart krijgt dat deze direct gaat vlekken. Ook ziet u de verkoopster vaak met de kaart wapperen of op de afdruk blazen. Dat helpt allemaal niets. De winkelier heeft in dit geval een stempelkaart laten maken van glad papier of karton. Mooi maar niet doeltreffend. Ten eerste is dit papier vaak duurder, maar de stempeloplossing voor dit papier ook. Kantoorstempels met een ingebouwd stempelkussentje hebben altijd inkt op waterbasis. Dat hecht niet op glad papier. Hiervoor heeft u een inkt nodig op basis van alcohol of een andere vluchtige stof. Die inkt hecht wel en droogt snel. U kan de klantenkaart dan direct aanpakken en in uw zak of tas stoppen. Wederom ook hier het advies: een handstempel met een StazOn stempelkussen. Sluit het StazOn kussen wel direct na gebruik want anders vervliegen de vluchtige stoffen en droogt het kussen uit. Bij goed gebruik gaan het kussen erg lang mee en kan u het zelf navullen met StazOn inkt. Gebruik op geen enkele kussen inkt van een ander merk of met een andere toepassing. U kan het stempelkussen geheid weggooien! En dat is zonde!

 

Maak een keuze welk stempel afdrukformaat je wilt hebben

Eigenlijk zijn alle formaten stempel mogelijk. Van een klein controle stempeltje tot een grote stempel om papier zakken (i.p.v. die milieu onvriendelijke plastic zakjes) te bestempelen met logo en website-adres. Zoekt u echt een stempel met een flink afdrukformaat dan komt u bij de grote houten handstempels terecht. Wij gaan tot het standaard formaat 20x20cm maar al wilt u een stempel van 1x1 meter. Alles kan.

 

Met de online ontwerptool ontwerp je zelf je kantoorstempel

De meeste mensen zijn niet grafisch onderlegd maar laat dat nou net niets uitmaken voor ons online ontwerp tool voor stempels. Kies een stempel uit en begin met het ontwerpen van uw geheel gepersonaliseerde stempel. U kan uw logo uploaden of zelf het hele ontwerp in één keer, maar u kan ook de teksten ingeven en vergroten of verkleinen. Wilt u een blokstempel met lijnen? Ook dat is geen probleem. Heeft u toch nog een vraag, bel ons dan gewoon even tussen 8.30 en 22.00 uur. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Tijdens kantooruren kunt u ook even snel chatten met ons.

 

Direct gratis een drukproef voor uw stempel bestelling

Als u het ontwerp upload weet u welk ontwerp ge-upload is en heeft u een drukproef niet meer nodig. Maar als u zelf uw stempel online ontwerpt is het vaak wel handig om even een drukproef te printen en uw afdruk te beoordelen op typefouten en het formaat van de afdruk. Het mooie is dat een drukproef bij ons helemaal niets kost. U hoeft er ook niet op te wachten. Klik gewoon op de button “proefdruk” en print.

 

Tevreden? Maak dan de bestelling voor uw kantoorstempels af

Bent nu helemaal tevreden met de drukproef van uw kantoorstempel, ga dan verder met uw bestelling of bestel door uw gegevens in te vullen. Let daarbij wel op de tijd want is uw order op doordeweekse dagen voor 15.00 uur bij ons binnen, dan gaat hij dezelfde dag nog op de post.

 

Laat ons je al je stempels maken

Bestel uw stempel(s) nu rechtstreeks bij de stempelfabriek. Zonder tussenkomst van wederverkopers zoals winkels en drukkerijen. Bij de Stempelfabriek kan u alle soorten stempels laten maken. Standaard stempels en volledig gepersonaliseerde stempels. Vakkundig en snel.
Op werkdagen voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag op de post! 
Stempelfabriek, voor één stempel maar ook voor grote partijen kantoorstempels. 
Wij zetten de voordelen van een kantoorstempel bij ons bestellen nog even onder elkaar:
•    Snelle levering. Bestellingen op werkdagen gedaan voor 15.00 uur gaan dezelfde dag op de post!
•    U besteld rechtstreeks bij de Stempelfabriek, snel, vakkundig en voordelig.