• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Tekst stempels

Het gemak van tekst stempels voor uw bedrijf.

Tekst stempels zijn vrijwel onmisbaar voor ieder bedrijf. In elke branche moet er weleens gestempeld worden en een stempel met tekst is daarom zeker geen overbodige luxe. Ook wanneer er vaak dezelfde handtekening of bedrijfsgegevens geplaatst moeten worden onder documenten of correspondentie, is een tekststempel het ideale hulpmiddel om snel en efficiënt te kunnen werken. Bij ons kunt u terecht voor al uw zelfinktende stempels met tekst én voor houten stempels om tekst op te laten maken.

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze datumstempels:

Datumstempels

Houten stempels met tekst of zelfinktende stempels

De keuze in houten stempels met tekst en zelfinktende stempels is groot. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Wij hebben beide soorten stempels op voorraad, maar welke stempel is voor uw bedrijf het meest geschikt? Zelfinktende stempels zijn vooral geschikt voor kantoorgebruik. Deze stempels hebben een ingebouwd inktkussen, waarbij de inkt gemaakt is op waterbasis. Iedere keer wanneer u de stempel op het papier drukt, komt er een gelijke hoeveelheid inkt vrij uit het mechanisme. Hierdoor kunt u haarscherp teksten stempelen op gewoon papier. U kunt op een groot aantal van onze zelfinktende stempels uw eigen tekst ontwerpen met het online ontwerpprogramma. Wilt u teksten kunnen afdrukken op glad papier of speciale ondergronden zoals bijvoorbeeld kunststof? Kies dan voor een houten stempel. Voor de handstempels hebben wij een ruime keuze uit gewone stempelkussens en industriële inktkussens. De houten stempels hebben een rubber plaatje waarop u uw eigen tekst door onze stempelmakers kunt laten maken. Houten stempels zijn verkrijgbaar in extra grote formaten. Wilt u bijvoorbeeld een groot oppervlak voorzien van uw tekst, dan zijn grote houten handstempels meer geschikt dan een zelfinktende stempel. Bent u er niet zeker van of een zelfinktende of een houten stempel voor uw bedrijf het beste is? Neem dan eerst contact met ons op. 

 

Zelfinktende stempel voor haarscherpe afdrukken

Een zelfinktende tekststempel is een goede keuze wanneer u een kwalitatief goede stempel met tekst zoekt om bijvoorbeeld uw handtekening mee te zetten, een bedrijfslogo te plaatsen of uw bedrijfsgegevens als ondertekening van uw correspondentie neer te zetten. Het ingebouwde mechanisme in een zelfinktende stempel is goed voor 4.000 tot wel 7.000 afdrukken. Hierna kunt u eenvoudig zelf de inktkussen vernieuwen. Wij hebben de topmerken Colop en Printer in ons assortiment zelfinktende tekststempels. Met de online ontwerptool maakt u in slechts enkele stappen een perfect op uw bedrijf afgestemde tekst voor stempels voor langdurig gebruik.

 

Houten stempels met tekst voor vele doeleinden

Een handstempel is een houten stempel met een rubber tekstplaatje waarop u uw eigen tekst kunt laten maken door onze stempelmakers. Dit soort tekst stempels kunnen, net als de zelfinktende stempels, op kantoor worden gebruikt voor de administratie of de boekhouding. Handstempels zijn bij ons ook verkrijgbaar in grote formaten, bijvoorbeeld wanneer u grote craft zakken of andere verpakkingen moet stempelen. Voor een handstempel is een inktkussen nodig. Deze kan gevuld zijn met gewoon inkt, maar wij hebben ook diverse inktsoorten voor speciale toepassingen zoals stempelen op glad papier of kunststof. In het assortiment hebben wij ronde, rechthoekige en vierkante houten stempels om tekst voor te ontwerpen.

Ontwerp unieke stempels met tekst

Hoewel veel bedrijfsvoering vandaag de dag via de computer of de smartphone plaatsvindt, zijn stempels met tekst nog steeds nodig. Denk bijvoorbeeld aan het ondertekenen van belangrijke documenten, het stempelen van data of stempels die gebruikt worden of zelfs verplicht zijn in bepaalde beroepsgroepen. Hiervoor kunt u kiezen uit onze ruime collectie zelfinktende en houten stempels, maar wij hebben ook bijzondere en exclusieve tekststempels die u kunt gebruiken om uw correspondentie, documenten of producten een luxe of stoere uitstraling te geven. Zet bijvoorbeeld uw tekst op stempels waarmee u een luxe reliëf creëert, de zogenaamde preeg- of reliëfstempel. Brandstempels zijn stoere stempels die van tekst zijn voorzien, en waarmee u hout kunt brandmerken. Swingstempels zijn speciaal bedoeld voor hele grote oppervlakten zoals grote zakken of tassen. De tekst op deze stempels kan wel tot 22 regels lang zijn. 

 

Het gemak van gepersonaliseerde stempels voor tekst en afbeeldingen

Wanneer u een goed ontwerp heeft voor uw kantoor- of bedrijfsstempels, dan zult u al snel het gemak daarvan ondervinden. Gebruik voor tekst die regelmatig terugkomt in uw correspondentie, zoals uw bedrijfsgegevens of uw handtekening, een stempel. Het levert u veel tijdswinst op. Wanneer u met het online ontwerpprogramma uw stempel van tekst heeft voorzien en wij de opdracht binnen hebben, dan gaan wij direct met uw bestelling aan de slag.