• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Datumstempels

Wil jij een datum stempel kopen? Zoek je dan een stempel met alleen een datum of wil je eromheen ook nog een eigen tekst, logo of boekhoudstempelafdruk? Bij Stempelfabriek.nl kunnen we het allemaal voor je maken! Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment, kies jouw datumstempel uit en bestel vandaag nog.

Plaats je bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur en wij verzenden hem nog dezelfde dag.

Datumstempels met / zonder extra tekst Superkwaliteit Direct uit voorraad leverbaar

Datumstempels

Wil jij een datum stempel kopen? Zoek je dan een stempel met alleen een datum of wil je eromheen ook nog een eigen tekst, logo of boekhoudstempelafdruk? Bij Stempelfabriek.nl kunnen we het allemaal voor je maken! Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment, kies jouw datumstempel uit en bestel vandaag nog.

Plaats je bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur en wij verzenden hem nog dezelfde dag.

Datumstempels met / zonder extra tekst Superkwaliteit Direct uit voorraad leverbaar

Datumstempel kopen

Als je op zoek bent naar manieren om je administratieve taken efficiënter en professioneler uit te voeren, dan is het kopen van een stempel met datum een uitstekende keuze. Ontdek de verschillende soorten stempels, afmetingen, materialen en topmerken en vind de perfecte stempel die aan jouw behoeften voldoet.
 

Soort stempel

Datumstempels zijn er in heel veel soorten. Zo kun je kiezen uit:

  1. Zelfinktende stempels met datum. Deze stempels hebben een ingebouwd inktkussen dat automatisch wordt bijgevuld na elke afdruk. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kunnen duizenden scherpe afdrukken leveren voordat ze opnieuw moeten worden bijgevuld.
  2. Handstempels met datum. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer klassieke uitstraling, zijn handstempels een uitstekende keuze. Ze  worden gebruikt met een los inktkussen.

Datum stempel met eigen tekst

Naast de indeling tussen zelfinktende en handstempels kun je ook nog kiezen uit een stempel met alleen een datum in letters of in cijfers, of datumstempels met een eigen tekst. Kijk hierboven naar alle mogelijkheden en bestel je stempel of begin met het ontwerpen van een datumstempel met eigen tekst.
 

Afmetingen

Stempels met datum zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van kleine stempels die je gemakkelijk overal opbergt tot grotere stempels voor duidelijk leesbare afdrukken.
 

Materiaal: kunststof, metaal of hout

Datumstempels zijn verkrijgbaar in kunststof en metalen behuizingen. Kunststof datum stempels zijn ideaal voor bedrijven die af en toe een stempel nodig hebben. Heb je de stempel vaker nodig, dan kan het beter zijn om een metalen datum stempel te kiezen. Deze zijn duurzamer en gaan dus over het algemeen langer mee.

Je kunt er ook nog voor kiezen om een datum op een houten handstempel te zetten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als datumstempel voor een geboortekaartje, waar je steeds dezelfde datum op zet.
 

Trodat of Colop datumstempel

Enkele topmerken die bekend staan om hun betrouwbare stempels zijn Colop en Trodat. Deze merken bieden hoogwaardige datumstempels die uitblinken in kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het bijhouden van belangrijke datums of het ordenen van administratieve taken, deze stempels zijn de ideale keuze voor efficiënt tijdsbeheer in elke kantooromgeving.
 

Datumstempel met eigen tekst

Zoek je een stempel met datum in combinatie met een eigen tekst? Deze hebben wij zowel in de zelfinktende versie als in de handstempel versie. Een zelfinktende datumstempel met tekst heeft de datum (vrijwel altijd) in het midden van het ontwerp. Dit is voor de stabiliteit van het stempelmontuur. Bij een handstempel kan de datum zowel in het midden als aan een zijkant staan.

 

Datumstempels voor speciale toepassingen

Naast de verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen, kun je ook een stempel kiezen voor een specifieke toepassing. Kies bijvoorbeeld een datumstempel voor eieren. De beste optie hiervoor is een stempel met de tekst ‘houdbaar tot’ erbij. 

  • Schaf je een ei datumstempel aan? Kies dan ook meteen een bijpassende stempelinkt uit, de Noris 170.

Of ga voor een betaald stempel met datum (zoals de Colop 04000/WD of de Trodat Printy 4817) of een speciale geocache stempel met datum. Kortom, in ons uitgebreide assortiment vind je datumstempels voor allerlei verschillende toepassingen.

 

Stempel met datum bestellen

Wil je een datumstempel bestellen van uitmuntende kwaliteit? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Stempelfabriek.nl vind je precies wat je zoekt. In ons uitgebreide assortiment vind je talloze mogelijkheden, zowel stempels met alleen een datum als met datum en tekst. Onze stempels zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast ook voordelig geprijsd. 

Kijk ook even bij onze cijferbandstempels of nummerstempels. Met deze nummers/cijfers kun je zelf een datum samenstellen en dus je eigen datumstempel maken.