• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Drukstempel

Drukstempels met uw tekst

Er zijn tal van voorbeelden te noemen waarbij het gebruik van een drukstempel noodzakelijk is. Een handtekening, bedrijfsgegevens, logo, verpakkingstekens, boekhouding: op vrijwel elke afdeling binnen een bedrijf worden drukstempels gebruikt. Met een goede zelf-inktende of een houten stempel kunt u zichzelf veel tijd besparen. Maar ook voor exclusieve stempels bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld een stempel op een enveloppe? Met een lakstempel zet u een exclusieve en chique stempel op enveloppen.

  • Bepaal welke stempel u wilt bestellen
  • Start met het online ontwerpen van uw drukstempel
  • Controleer de drukproef door deze eerst uit te printen
  • Geef de bestelling door
  • De levertijd is meestal 1 à 2 werkdagen

 

Kijk ook naar ons alternatief:

Houten stempels

Met een houten stempel heeft u meer mogelijkheden m.b.t. de inktkeuze. U kunt dan ook kiezen voor sneldrogende inkten voor op Kraftzakken, dozen, houd en zelf kunststof.

Zelfinktende drukstempels

Wij hebben een grote collectie zelfinktende stempels, waaronder het uitgebreide assortiment van het topmerk Colop. Deze stempels hebben een inktkussen die in het mechanisme is gebouwd. Hierdoor drukt u altijd dezelfde hoeveelheid inkt af waardoor u haarscherpe afdrukken krijgt. De Colop drukstempels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en geschikt om te stempelen op alle gewone papiersoorten. U kunt kiezen uit vier kleuren inkt. Met ons gratis online ontwerpprogramma kunt u in weinig tijd zelf een ontwerp maken voor uw drukstempel.

 

Houten drukstempels

Houten handstempels zijn geschikt om mee te stempelen op zowel gewoon papier als op andere materialen zoals metaal, kunststof of hout. Dat komt omdat voor de handstempels een apart inktkussen met inkt nodig is. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten industriële inkten om een duidelijke stempelafdruk te kunnen maken. Voor stempelen op glad papier hebben wij bijvoorbeeld het StazOn inktkussen. Handstempels zijn verkrijgbaar in diverse kleinere formaten en een aantal grote formaten, waarmee u bijvoorbeeld grote oppervlakten zoals verpakkingszakken kunt bedrukken. Met de online ontwerptool maakt u in enkele stappen uw persoonlijke handstempel.

Bijzondere drukstempels

Wilt u een bijzondere stempel om uw correspondentie, documenten, verpakkingen of relatiegeschenken mee te bedrukken? Kijk dan eens bij de lakstempels waarmee u uw brieven een bijzondere luxe uitstraling geeft. Hiermee kunt u ook een stempel op de enveloppe zetten, zodat deze verzegeld is. Daarnaast hebben wij diverse elektrische brandstempels om hout, leer, voedingsmiddelen en kunststof te brandmerken. Wilt u een stempel dat een bijzonder reliëf in het papier laat zien? Dan is de reliëfstempel het product dat u zoekt. Al deze stempel kunt u personaliseren door in het ontwerpprogramma uw bedrijfsgegevens, handtekening, logo of andere afbeelding te uploaden. Hierna bekijkt u de proefdruk voordat u de opdracht naar ons toestuurt. Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan wij direct voor u aan de slag.