• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Adres stempel

Adres stempel: kies uit diverse opties

Op zoek naar een stempel met adres erop voor je bedrijf of voor particulier gebruik? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor jou. Met een adres stempel kun je tijd besparen. Zo'n stempel is namelijk handig om offertes, belangrijke documenten of brieven snel te voorzien van je adresgegevens. Kies je voor adresstempels met logo, dan zijn deze ook geschikt om boeken of andere bedrijfseigendommen te merken. 

Personaliseer je adresstempels makkelijk in onze online creator. Je kunt bij ons een adres stempel laten maken in talloze stijlen en met elk gewenst ontwerp. 

 • Bepaal welke stempel je wilt bestellen.
 • Klik op het product en start met het ontwerpen van je afdruk.
 • Print de drukproef uit en beoordeel deze.
 • Plaats je bestelling.
 • Levertijd: Meestal 1 werkdag.
   

Adres stempels maken

Administratie stempels

Hoge kwaliteit stempels met adres

Bij Stempelfabriek.nl vind je adresstempels van hoge kwaliteit, perfect afgestemd op jouw wensen. Ons proces begint met zorgvuldige controle van het rubber dat voor de tekstplaat wordt gebruikt. Er wordt gecontroleerd op oneffenheden of luchtbelletjes. Op deze manier verzekeren we ons ervan dat het rubber van elke stempel van de hoogste kwaliteit is.
 

Lasergravering: scherpe details voor elk ontwerp

Met behulp van geavanceerde lasertechnologie graveren we jouw ontwerp in het rubber. Onze lasermachines zorgen voor een haarscherpe afdruk, zelfs bij ontwerpen met de fijnste details. Mocht je ontwerp niet helemaal geschikt blijken te zijn voor de stempel, dan nemen wij contact met je op om mogelijke aanpassingen te bespreken.
 

Kwaliteitscontrole: zekerheid van uitstekende resultaten

Na het graveren wordt het rubber bevestigd op het stempelmontuur. Voordat de stempel wordt verzonden, ondergaat deze een kwaliteitscontrole. Pas nadat de stempel aan onze hoge standaarden voldoet, wordt je bestelling zorgvuldig ingepakt en verzonden.
 

Maatwerk en tevredenheid gegarandeerd

Bij elke stap van het proces streven we naar volledige klanttevredenheid. We begrijpen dat elk detail belangrijk is, daarom controleren we zorgvuldig of je bestelling overeenkomt met je specificaties. Of het nu gaat om de juiste inktkleur, het correcte formaat van de stempel of andere details, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling volledig aan je verwachtingen voldoet.

Met onze hoogwaardige adresstempels en ons toegewijde productieproces ben je verzekerd van kwaliteit en maatwerk!

 

Adres stempel laten maken: voor elke gelegenheid

Een adres stempel kun je voor verschillende toepassingen gebruiken. De keuze voor een stempel is afhankelijk van het gebruik van de stempel. Enkele voorbeelden:
 

Colop Classic

De Colop Classic adres stempels zijn stevige en robuuste stempels die gemaakt zijn voor veelvuldig gebruik. Doordat deze stempel erg stabiel is, is een perfecte afdruk gegarandeerd. De stempel kan ook tegen een stootje.

Deze stempel adviseren wij wanneer er veel gestempeld wordt in bijvoorbeeld de werkplaats van je bedrijf. 
 

EOS stempel

Een adresstempel die nóg meer afdrukken kan maken is de EOS stempel. De afdrukken zijn perfect en de inkt droogt iets sneller. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en zijn te gebruiken op onder andere briefpapier, brochures en ongestreken HVO papier voor folders.

Deze stempel wordt vooral geadviseerd op kantoor. 
 

DIY adres stempel

Moet je vaak iets aanpassen op je stempel? Heeft je bedrijf bijvoorbeeld een woord in de tekst dat regelmatig wisselt? Dan kan de doe-het-zelf stempel een goede keuze voor je zijn. Met deze stempel kun je steeds weer een andere tekst toepassen op jouw stempel.

De letters en cijfers kunnen met behulp van de bijgevoegde pincet makkelijk toegevoegd en verwijderd worden in de strip.

Duurzame adresstempel

Een adres stempel maken kan ook met de focus op duurzaamheid. Colop onderscheidt zich met een milieuvriendelijke stempellijn, de Green-Line. Deze producten zijn voor het grootste gedeelte gemaakt uit gerecycled kunststof en CO2 neutraal. De stempels hebben dezelfde kwalitatieve eigenschappen als alle andere stempels, maar met een milieuvriendelijkere focus. 

Is het voor je bedrijf belangrijk om milieuvriendelijke inkopen te doen, dan zijn deze producten een goede keuze.
 

Gegevens aanpassen: kies alleen een nieuw stempelplaatje (en kussentje)

Als je adres moet wijzigen, doe dat gemakkelijk bij ons. Vaak is het stempelmontuur nog prima. Alleen het stempelplaatje vernieuwen met je nieuwe adresgegevens is dan genoeg. Zo recyclen we zoveel mogelijk. Gebruik je een stempel met ingebouwd kussentje? Vervang dat ook, want het kan ingedeukt zijn door het oude plaatje.

Wil je bij ons een adres stempel bestellen? De meeste producten hebben een levertijd van slechts één werkdag. Als je het product bestelt vóór 15.00 ’s middags, dan zorgen wij ervoor dat het diezelfde werkdag nog door PostNL verzonden wordt. 

 

Maak je eigen adres stempel

Met onze handige creator kun je eenvoudig je eigen stempel met adres te maken, helemaal naar jouw wensen. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

 1. Open het ontwerpprogramma: Dit doe je heel eenvoudig door op 'ontwerp nu' en dan template 'eigen ontwerp' te klikken.
 2. Voer je adresgegevens in: Gebruik de 'tekst' knop om je gegevens, zoals je naam en adres, in te voeren. Pas volledig naar jouw voorkeur aan.
 3. Pas het ontwerp aan: Speel met verschillende opties zoals lettertype, lettergrootte, en opmaak (cursief, onderstreept) om je stempel een unieke uitstraling te geven. Kies ook of je de tekst gecentreerd of links uitgelijnd wilt hebben.
 4. Voeg logo's en afbeeldingen toe: Maak je adresstempel compleet door een logo of afbeelding toe te voegen. Kies uit onze templates of upload je eigen ontwerp.
 5. Personaliseer verder: Voeg extra elementen toe zoals lijnen, frames, of zelfs tabellen om je ontwerp te verfijnen.
 6. OF upload je eigen ontwerp: Zorg ervoor dat je ontwerp voldoet aan onze specificaties (minimaal 600 dpi zwart/wit zonder grijsverloop) en upload het bestand in het gewenste formaat (PDF, JPG, PNG, BMP).
   

Adres stempel bestellen bij Stempelfabriek.nl

Ben je tevreden met jouw ontwerp? Dan is het tijd om je adresstempel te bestellen. Volg deze laatste stappen:

Gratis drukproef: Maak gebruik van onze gratis drukproef om een extra check te doen op bijvoorbeeld spellingsfouten. Print de proef uit om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe je ontwerp eruit zal zien.

Plaats je bestelling: Ben je helemaal tevreden? Klik dan op 'bestel stempel' om je ontwerp naar ons op te sturen voor productie.

Met onze eenvoudige creator en bestelproces kun je snel en moeiteloos je eigen stempel met adres erop te ontwerpen en bestellen.