• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Adres stempel

Adres stempel laten maken

Op zoek naar een adres stempel voor uw bedrijf of voor particulier gebruik? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor u. Met een adresstempel kunt u veel tijd besparen. Een stempelafdruk is vaak verplicht op officiële documenten. Een stempel is ook handig om offertes, belangrijke documenten of brieven te voorzien van uw adresgegevens. Kiest u voor adresstempels met een logo dan zijn deze ook geschikt om boeken of andere bedrijfseigendommen te merken. U kunt uw adres stempel laten maken in elke stijl en met elk ontwerp. Personaliseer uw adresstempels makkelijk in onze online creator.

  • Bepaal welke stempel u wilt bestellen
  • Klik op het product en start met het ontwerpen van uw afdruk
  • Print de drukproef uit en beoordeel deze. ook op afdrukformaat
  • Geef uw bestelling door
  • Levertijd: Meestal 1 werkdag

 

Kijk ook eens bij onze administratie stempels:

Administratie stempels

 

Adresstempel eigenhandig ontwerpen

Een adres stempel maken kunt u via de gratis online creator makkelijk zelf doen. Met deze creator kunt u uw eigen unieke adresstempel vormgeven. Met behulp van verschillende opties kunt u de adresstempels maken zoals u dat wilt. Met de button ‘tekst’ kunt u de juiste adresgegevens invoeren voor uw adresstempels. Deze tekst kan volledig naar wens aangepast worden. Zo kunt u het lettertype aanpassen, de lettergrootte wijzigen of meer nadruk leggen op bepaalde stukken tekst. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door tekst cursief te maken of te onderstrepen. Wilt u de tekst centreren of juist liever links uitlijnen, ook deze mogelijkheden bieden wij. Is uw adres stempel niet compleet zonder logo of afbeelding? Klik dan een tabblad verder. Hier bieden we verschillende templates met icoontjes en afbeeldingen. Deze kunt u gebruiken voor uw ontwerp maar het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp te uploaden. Tevens kunt u lijnen en frames toevoegen om uw ontwerp compleet te maken. Hiermee kunt u een tabel maken, maar dit is ook mogelijk door uw eigen tabel in Excel te maken en vervolgens te uploaden. Let er op dat uw upload ontwerp minimaal 600 dpi is en dat het een zwart/wit ontwerp is zonder grijsverloop. U kunt verschillende bestanden uploaden waaronder PDF, JPG, PGN en BMP. Door middel van een gratis drukproef kunt u nog een extra check doen. Let bijvoorbeeld op spellingsfouten in uw adresstempel. Wij adviseren u om een print te maken van de drukproef. U kunt dan precies zien hoe groot uw ontwerp zal worden. Tevreden met uw ontwerp en wilt u de adres stempel laten maken? Klik dan op ‘bestel stempel’.

Het kan voorkomen dat u regelmatig uw adresgegevens moet wijzigen in de adres stempel. Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld steeds een woord in de tekst die wisselt, dan kan de doe-het-zelf stempel een goede keuze voor u zijn. Met deze stempel kunt u steeds weer een andere tekst toepassen op uw stempel. De Colop DIY Classic en Printers zijn zelfinktende stempels die te verkrijgen zijn in diverse formaten. De letters en cijfers kunnen met behulp van de bijgevoegde pincet makkelijk toegevoegd en verwijderd worden in de strip. De strip is bevestigd in uw stempel. Hierdoor is de afdruk telkens te veranderen.

 

Adresstempels van top kwaliteit!

Wij leveren adresstempels van hoge kwaliteit. Het rubber wordt voor het graveren van de tekstplaat grondig gecontroleerd op oneffenheden of luchtbelletjes. Zo zorgen we ervoor dat het rubber, waar uw adresstempel van gemaakt gaat worden, van goede kwaliteit is. Vervolgens graveren we het rubber met uw ontwerp. Dit gebeurt met een lasermachine. Hierdoor wordt de afdruk scherp gelaserd. Daarom is een tekst of logo met kleine details geen probleem voor ons. De lasermachine zorgt ervoor dat alle details duidelijk zichtbaar zijn. Mocht uw ontwerp voor de adres stempel toch niet geschikt zijn, dan nemen wij contact met u op en kijken we naar de mogelijke aanpassingen.

Vervolgens wordt het gegraveerde rubber bevestigd op het stempelmontuur. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed is, wordt de stempel getest. Er wordt hier bijvoorbeeld goed gekeken of alle letters van uw adresstempel leesbaar zijn en of er geen vlekken te zien zijn. Als dit goedgekeurd is wordt uw bestelling ingepakt. Dan wordt er nogmaals gecheckt of uw bestelling overeenkomt met de producten die wij voor u geproduceerd hebben. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of de inktkleur overeenkomt en of het formaat van de stempel juist is. Zo willen we ervoor zorgen dat uw bestelling volledig voldoet aan uw wensen. Onze hoge klantenwaardering kunt u op de homepage vinden.

Een adres stempel maken kan ook met de focus op duurzaamheid. De Colop producten onderscheiden zich met een milieuvriendelijke stempellijn. Deze producten van de Green Line zijn voor het grootste gedeelte gemaakt uit gerecycled kunststof en CO2 neutraal. De stempels hebben dezelfde kwalitatieve eigenschappen als alle andere stempels, maar met een milieuvriendelijkere focus. Is het voor uw bedrijf belangrijk om milieuvriendelijke inkopen te doen, dan zijn deze producten een goede keuze voor uw adresstempel.

Als uw adresgegevens wijzigen kunt u dit makkelijk bij ons aanpassen. Vaak is het zo dat het stempelmontuur nog van goede kwaliteit is. U kunt dan alleen het stempelplaatje vernieuwen met uw nieuwe adresgegevens. Zo proberen we zoveel mogelijk te recyclen. Gebruikt u een stempel met een ingebouwd stempelkussen? Dan raden we ook aan om deze te vernieuwen omdat het voor kan komen dat het stempelkussen ingedeukt is door het oude stempelplaatje.

Wilt u bij ons een adres stempel bestellen? De meeste producten hebben een levertijd van slechts één werkdag. Als u het product bestelt vóór 15.00 ’s middags, dan zorgen wij ervoor dat het diezelfde werkdag nog door PostNL verzonden wordt. 

 

ADRES STEMPEL LATEN MAKEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Een adres stempel maken kan voor verschillende toepassingen zijn. De keuze voor uw adresstempel is ook afhankelijk van het gebruik van de stempel. De Colop Classic adresstempels zijn bijvoorbeeld stevige en robuuste stempels die gemaakt zijn voor veelvuldig gebruik. Doordat deze stempel erg stabiel is, is een perfecte afdruk gegarandeerd. Deze adresstempel adviseren wij wanneer er veel gestempeld wordt in bijvoorbeeld de werkplaats van uw bedrijf. De stempel kan ook tegen een stootje. Een adresstempel die nóg meer afdrukken kan maken is de EOS stempel. Deze adres stempel wordt vooral geadviseerd op kantoor. De afdrukken zijn perfect en de inkt droogt iets sneller. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en zijn te gebruiken op onder andere briefpapier, brochures en ongestreken HVO papier voor folders.

Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de gezondheidszorg waar hygiëne belangrijk zijn? Dan is de Microban stempel geschikt voor u. Dit is een stempel met een ingebouwde antibacteriële bescherming die goede bescherming biedt tegen schimmels en bacteriën. Dit is geen coating die zich op het stempelmontuur bevindt. Het zit in de gehele dikte van de stempel waardoor het er niet afslijt. Let er wel op dat dit geen vervanging is voor een normale hygiënische reiniging maar juist een extra toevoeging. Heeft u een keuze kunnen maken voor de adres stempel die bij u past? Heeft u een advies nodig dan staan wij voor u klaar!