• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Eier stempel

Eieren bestempelen

Wilt u graag uw gasten op een originele manier in de watten leggen? Dan is het een goed idee om een eierstempel te kopen. Met een eierstempel voorziet u de eieren namelijk van een leuke tekst of afbeelding. Dat maakt het ontbijt zoveel bijzonderder! Een ei stempel heeft daarnaast nog veel meer toepassingen. Het is dus zeker de moeite waard om er hieronder meer over te ontdekken!

  • Eieren bestempelen voor thuis
  • Maar ook voor hotel en B&B's voor bij het ontbijt
  • En niet te vergeten met Pasen
  • Gebruik altijd een handstempel (niet te groot)
  • En de Noris 170 eierinkt

 

Rechthoekige kleine handstempels voor op eieren

Kleine handstempels

De ei stempel is dé ideale tool als u graag knutselt. Hiermee kunt u namelijk uw creativiteit uiten. Zo kunt u met Pasen bijvoorbeeld stempels op het ei plaatsen om het te versieren. Stempel eieren bijvoorbeeld met leuke afbeeldingen gerelateerd aan Pasen. Op die manier wordt deze bijzondere dag nooit meer vergeten!

Pasen is natuurlijk niet het enigste moment waarop u een eierstempel kunt gebruiken. Het is ook leuk met verjaardagen of gewoon om elke dag een beetje bijzonderder te maken. Doordat u een volledig zelfgemaakte stempel op het ei kunt plaatsen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Een leuke tip: gebruik de eieren stempel om eens samen met uw kleine deugnieten te knutselen. Dit vinden zij vast helemaal te gek! Stempel eieren vol met leuke kleurtjes en afbeeldingen.

Maar ook binnen uw bedrijf kunnen eierstempels van nut zijn. Stempel eieren met uw eigen logo of met de slogan van uw B&B of hotel. Druk de stempel op ei na ei en zo heeft u razendsnel uw eitjes voorzien van uw afbeelding.

 

Toon uw liefde met een ei stempel

Een eieren stempel is ook de beste tool om uw partner mee te verrassen tijdens Vader- of Moederdag of op een ander speciale gelegenheid. Een ontbijtje op bed smaakt zoveel beter met een mooi bestempelt eitje. Zeker als u kiest voor een lief tekstje. Het is dé manier om uw liefde te tonen. Dit vergeet uw partner vast nooit meer!

Geen inspiratie? Denk bij een leuke tekst bijvoorbeeld aan “EI♥YOU”. Met deze grappige en liefdevolle spreuk laat u het hart van uw partner ongetwijfeld sneller slaan. Plaats het versierde eitje nadien op de ontbijttafel of steek het in de broodtrommel voor een extra verrassingseffect!

 

VERWEN UW KLANTEN STEEDS MET VERSE EITJES

Eierstempels kunnen in horecazaken gebruikt worden om het ontbijt nog specialer te maken. U kunt er zeker van zijn dat uw klanten dit gebaar appreciëren. Bovendien is een klant die extra in de watten wordt gelegd zeker tevreden en tevreden klanten keren nu eenmaal sneller terug. U kunt dus wel stellen dat een eieren stempel onmisbaar is!

Maar naast het versieren van eieren heeft de stempel nog een andere toepassing: het wordt gebruikt om de datum stempel op een ei te plaatsen. In dat geval zijn het speciale datumstempels voor eieren. Meestal wordt dit al bij de fabriek gedaan. Bij het verpakken wordt met de eierstempel datum de houdbaarheidsdatum op het ei gestempeld. Dat is erg belangrijk, want hierdoor kunt u uw klanten altijd met verse eieren verwennen.

Als u een kleine B&B heeft en u verse eitjes uit de tuin gebruikt, kunt u dus zelf een ei stempel datum op een ei plaatsen om de versheid te verzekeren. Door dan een eierstempel datum te gebruiken, vermijdt u een voedselvergiftiging en voorziet u uw klanten steeds van het beste. Een ei stempel kopen is dus altijd een goed idee!

 

EIERSTEMPELS: EEN WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN

Wilt u een eistempel kopen? Een ei stempel met datum of eerder een creatieve stempel voor eieren? Dan zijn er verschillende soorten waaruit u kunt kiezen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een eierstempel met datum ziet er wel heel anders uit dan een hobby stempel voor eieren. Het is dus belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Hieronder ontdekt u alvast welke stempel voor eieren u het best kiest!

HANDSTEMPELS

Een handstempel kan is ideaal worden als ei stempel met tekst. Dit is een goede keuze als u mooie figuurtjes of teksten op de eieren wilt stempelen. Handstempels liggen makkelijk in de hand en zijn hierdoor erg aangenaam in gebruik. Ook als u zoekt naar een ei stempel voor kinderen is dit de beste keuze. Zij kunnen hun creativiteit uitleven met deze stempels. Er zijn verschillende formaten van dit soort ei stempels. Houd er wel rekening mee dat eieren stempelen het makkelijkst gaat als de stempel voor eieren niet hoger is dan 1 centimeter en niet breder is dan 4 centimeter. Anders wordt het te moeilijk om een mooie afdruk te krijgen!

 

HAND-DATUMSTEMPEL

Voor het stempelen met de eierstempel datum kunt u kiezen voor een hand-datumstempel. U kunt de gewenste dag, maand en het gewenste jaar eenvoudig zelf instellen. Een ei datumstempel is dus makkelijk in gebruik en handig om uzelf en uw klanten steeds van verse eieren te voorzien. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende formaten en modellen. Een afdruk met een datum stempel op ei is aan te raden.

 

Gebruik eierstempels steeds met Noris 170 inkt

Wanneer u eieren wilt gaan bestempelen is het vooral erg belangrijk dat u ook de juiste inkt koopt. Op die manier kunt u voedsel veilig de eieren bestempelen. Stempel eieren met onze Noris 170 inkt voor een optimaal resultaat. De Noris 170 inkt is speciaal voor het stempelen op eieren ontwikkeld en goedgekeurd. De Noris 170 is een veilige stempelinkt voor eieren volgens de geldende EU richtlijnen. Deze inkt is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, groen en blauw. De droogtijd van de Noris 170 op de eieren is ongeveer 120 seconden.

 

Eenvoudig uw eigen ei stempel ontwerpen

Bij ons bent u op de juiste plek om een eigen stempel voor eieren te ontwerpen. Of u nu een eierstempel met datum wilt, eieren stempelen met uw logo of liever een stempel met een leuk tekstje, het is allemaal mogelijk met een eistempel.

 

EEN EI STEMPEL KOPEN STEMPELFABRIEK.NL

Wilt u graag eieren stempelen? Dan vindt u in ons assortiment zeker de eistempel die u zoekt. Een ei stempel kopen en cadeau geven aan een relatie is ook een leuk idee. Of het nu gaat over een ei stempel met datum voor uw bedrijf of een creatieve eierstempel voor een bedrijf of privé gebruik, bij Stempelfabriek.nl zit u dus altijd goed!