• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Cijferstempels

Cijferstempels

Wilt u binnen een handomdraai een bepaalde cijferreeks op papier zetten? Overweeg dan eens een cijferstempel. Wij hebben diverse mogelijkheden om verstelbare reeksen eenvoudig op papier te zetten. Standaard worden onze cijferbandstempels geleverd met enkel cijfers. Echter is het ook mogelijk om 1 of 2 banden te laten vervangen door letters. Houd er wel rekening mee dat u per rij de letters A t/m M hebt OF van M t/m Z. Het is niet mogelijk om het gehele alfabet op één band te hebben. Er zijn verschillende modellen. 

Het verschil zit hem in de hoeveelheid cijfers/letters achterelkaar en de daadwerkelijke hoogte van de cijfers. Deze staan duidelijk aangeduid in onze webshop. Mocht u een vraag hebben over een specifiek model, laat het dan gerust weten. Wij helpen u graag met het plaatsen van een juiste cijferreeks en denken graag mee. 

  • Zowel zelf-inktende cijferstempels als handcijfer stempels
  • Met de hand zijn de cijfers doordraaibaar
  • Ook Reiner numeroteur. Deze gaat automatisch doornummeren
  • Cijferbandstempels met een eigen tekst kan ook

 

Kijk hier voor alle andere stempels:

Stempels maken

Waarom een cijferstempel niet in uw kantoor mag ontbreken

Handige cijferstempels voor een vlotte administratie. Een cijferstempel is een handig accessoire dat in elk kantoor aanwezig hoort te zijn. Zeker in de administratie en de boekhouding worden cijfer stempels erg vaak gebruikt. Papierwerk wordt eenvoudig genummerd en ook facturen dateren wordt kinderspel met een stempel met cijfers. En zo zijn er nog tal van toepassingen waarvoor deze cijferstempel dé oplossing is. In onze stempelfabriek vindt u daarom verschillende soorten cijferstempels. Afhankelijk van de toepassing zoeken we graag de geschikte stempel met cijfers voor u uit. Weet u niet zeker waar u precies naar op zoekt bent, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij zoeken graag samen met u een gepaste stempelset met cijfers die volledig aan uw wensen voldoet.

 

Wat zijn cijferstempels?

Een cijfer stempel bestaat uit verschillende banden. Per band bepaalt u zelf het cijfer om zo de gewenste cijferreeks te vormen. Onze stempelfabriek beschikt over een uitgebreid assortiment aan cijferbandstempels. U hebt de keuze uit heel wat verschillende stempelsets met cijfers in diverse formaten. Eerst en vooral moet u bepalen hoe intensief u de stempel zal gebruiken. Verder is het belangrijk dat u exact weet hoeveel cijfers u naast elkaar wil plaatsen. We beschikken namelijk zowel over kleinere stempels met vier banden als grote formaten met tien banden. In onze stempelfabriek hebben we dan ook een cijferbandstempel voor elke toepassing, zodat ook u in een handomdraai de gewenste cijferreeks op papier kan zetten!

 

Stempels met letters en cijfers

Cijferstempels worden standaard enkel met cijfers geproduceerd. Meestal vindt u ook een punt, een komma en een slash op de band. Het is echter ook mogelijk een aantal banden door letters te vervangen. Deze stempels met letters en cijfers zijn enorm populair. U moet er wel rekening mee houden dat het niet mogelijk is om het hele alfabet op één band te plaatsen. U moet daarom tussen de letters A-M en de letters M-Z kiezen. Wilt u bepaalde tekens vervangen of extra tekens aan een stempel toevoegen, dan neemt u best even contact met ons op. Onze klantenservice legt u graag alle mogelijkheden uit om samen met u een geschikte stempel met letters en cijfers te creëren.

Stempels met cijfers: hand cijferstempels of zelf-inktende stempels

Onze stempelfabriek beschikt over verschillende modellen. Zo zijn er de traditionele hand cijfer stempels voor minder intensief gebruik. Deze stempel moet gebruikt worden in combinatie met een apart inktkussen om te kunnen stempelen. Tijdens het samenstellen van uw stempelset met cijfers kiest u trouwens zelf de kleur van het inktkussen uit! Verder kunt u ook voor zelf-inktende cijferbandstempels kiezen. Zoals de naam al doet vermoeden, zit de inkt in de stempel en hebt u dus geen apart inktkussen nodig. Met de zelf-inktende stempel hoeft u enkel de juiste cijfercombinatie in te stellen en bent u meteen klaar om te beginnen stempelen!

 

Automatisch doornummerende stempel met cijfers

Zowel de handstempels als de zelf-inktende stempels zijn stempels met cijfers die niet automatisch doornummeren. U moet steeds handmatig de nummers of de letters veranderen. In onze collectie cijferbandstempels vindt u echter ook automatisch doornummerende stempels, de zogenaamde numeroteurs, van het bekende merk Reiner. Deze stempels zijn van een erg hoge kwaliteit en gaan lang mee. Deze populaire stempels besparen u heel wat tijd en energie. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor intensief gebruik en worden in veel kantoren gebruikt voor allerlei taken!

 

Onze stempelfabriek biedt geschikte stempelsets met cijfers aan

In onze stempelfabriek maken we hoogwaardige en duurzame stempels met letters en cijfers. We beschikken over verschillende modellen en formaten, zodat u steeds een gepaste stempelset met cijfers voor uw toepassing vindt. Voor sporadisch gebruik raden we de hand cijferstempels of de zelf-inktende stempels aan. Hebt u de cijferstempel dagelijks meerdere keren nodig, dan kiest u best voor de automatisch doornummerende cijfer stempel. Niet alleen een geschikte stempel met cijfers is belangrijk, ook de inkt is van groot belang. Elke ondergrond is namelijk anders en vraagt dan ook om een andere inktsoort. Voor alle vragen kunt u op elk moment terecht bij onze klantendienst. Een cijfer stempel maakt het administratief werk namelijk heel wat eenvoudiger en het is dan ook erg belangrijk dat u een gepaste stempel met cijfers uitkiest!