• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Cijferstempels

Wil je eenvoudig binnen een handomdraai een bepaalde cijferreeks op papier zetten? Overweeg dan eens een cijferstempel. Wij hebben diverse mogelijkheden om verstelbare reeksen eenvoudig op papier te zetten. Standaard worden onze cijferbandstempels geleverd met alleen cijfers. Echter is het ook mogelijk om 1 of 2 banden te laten vervangen door letters. Houd er wel rekening mee dat je per rij de letters A t/m M hebt OF van M t/m Z. Het is niet mogelijk om het gehele alfabet op één band te hebben. Er zijn verschillende modellen.

Het verschilt zit hem in de hoeveelheid cijfers / letters achterelkaar en de daadwerkelijke hoogte van de cijfers. Deze staan duidelijk aangeduid in onze webshop. Mocht je een vraag hebben over een specifiek model, laat het dan gerust weten. Wij helpen je graag met het plaatsen van een juiste cijferreeks en denken graag mee. 

Een greep uit onze cijferstempels
 1. Trodat Professional 5558, cijferbandstempel 8 banden
  Trodat Professional 5558, cijferbandstempel 8 banden

  € 34,33 excl. B.T.W. € 36,39 incl. B.T.W.
 2. Colop Classic 2010/P
  Colop Classic 2010/P

  Formaat: 58 x 30mm

  € 74,00 excl. B.T.W. € 89,54 incl. B.T.W.
 3. Cijferbandstempel 4 banden 3mm
  Colop 03004

  € 5,75 excl. B.T.W. € 6,96 incl. B.T.W.
 4. Colop 12004 Cijferbandstempel
  Colop 12004

  € 32,00 excl. B.T.W. € 38,72 incl. B.T.W.

Cijferstempels klein

Ben je opzoek naar een kleinere cijferstempel? Ook deze hebben wij. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je gaan voor een hand cijferstempel, hier dien je nog een los inktkussen bij aan te schaffen om uiteindelijk te kunnen gaan stempelen. Wij hebben echter ook zelf-inktende cijferbandstempels. Daarmee zet je in één handomdraai direct een cijfercombinatie op papier. Deze cijfercombinatie bepaal jij. Standaard zitten er op een band de cijfers 0 tot 9, een punt, een komma en een slash. Je kunt deze dus eventueel laten vervangen al is dit uitsluitend mogelijk voor de modellen die niet zelf-inktend zijn. Het meest traditioneel zijn wel onze handstempels. Deze klassieke nummerstempel is handmatig door te draaien.

Houd er wel rekening mee dat deze stempels niet automatisch doornummeren. Je dient dat handmatig te doen. Eventueel automatisch doornummerende stempels hebben wij ook. Deze bieden wij aan van het merk Reiner. Hiermee is het eveneens mogelijk om kleine cijferstempels op papier te zetten. Al met al dien je dus rekening te houden met de cijferhoogte en ook het aantal cijfers wat je naast elkaar wenst te hebben. Mocht je op een andere ondergrond dan papier gaan stempelen schakel dan even met onze klantenservice. Wij hebben vele soorten inkt en iedere inkt is weer geschikt voor een andere ondergrond. Wanneer je bij ons bestelt vóór 15:00 uur op werkdagen dan gaat de bestelling dezelfde dag nog bij ons de deur uit. Zo ben je de volgende dag al aan de slag met je cijferbandstempel.