• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Letterstempels

Letterstempels zelf samenstellen

Heeft u vaak te maken met tekstwissels op documenten of in brieven? Overweeg dan eens de letter stempels. Bij deze stempels kunt u de letters zelf heel éénvoudig in de rubberen tekstplaat klikken. Wij hebben letterstempels in groot en klein formaat op voorraad. Met zo'n doe het zelf stempelset kunt u jaren vooruit. Bovendien kunnen alle afdelingen binnen uw bedrijf hier gebruik van maken om letters te stempelen. Bestelt u uw letterstempel vóór 15.00 uur op werkdagen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

  • Kies het formaat of het aantal regels voor de stempel uit
  • Deze stempels zijn incl. de lettersets
  • Extra losse lettersets verkrijgbaar
  • Met het pincet gemakkelijk in de ribbeltjes te plaatsen
  • Wisselbare teksten maken

 

Alle andere stempels

Stempels maken

Wissel snel van tekst met letterstempels

Soms is het noodzakelijk om meerdere stempels op één document af te drukken. In plaats van diverse kantoorstempels te gebruiken, kunt u ook een letterstempel gebruiken voor uw administratie. Letter stempels worden compleet geleverd met een pincet en met letters om tekstwissels te kunnen maken. Daarnaast kunt u ook verschillende tekstplaten of numerieke platen bijbestellen. De te stempelen letters worden makkelijk toegevoegd aan de stempel met behulp van het pincet. 

 

Houten of zelfinktende stempel met letters

In onze collectie vindt u houten letterstempels van het Telos profielsysteem en zelfinktende modellen om letters te stempelen. Deze letter stempels zijn verkrijgbaar in diverse modellen en formaten. Het ligt aan uw persoonlijke voorkeur voor welke doe het zelf stempelset u kiest. Met een letterstempel van Colop, Telos of NIO kunt u duizenden afdrukken maken. 

 

Stempelen van letters met het Telos profielsysteem

Een houten letterstempel is vooral heel handig wanneer u moet stempelen op andere oppervlakten dan gewoon papier. Omdat u bij deze letterstempel een apart inktkussen gebruikt, kunt u ervoor kiezen om industriële inkt te gebruiken. Wij hebben verschillende inktsoorten voor allerlei industriële toepassingen zoals bijvoorbeeld metaal of kunststof. Weet u niet zeker welke inkt u nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor het beste advies. Bij de houten stempels heeft u ook de keuze uit letterstempels in verschillende formaten. Wij hebben letter stempels groot, extra groot en klein. Het verwisselen van de letters gaat heel eenvoudig. De ribbels op de letters of cijfers zijn precies even groot als de ribbels op de tekstplaat, zodat u deze heel gemakkelijk hierin kunt drukken. Gebruik eventueel een pincet om de tekstwissels te maken.

Wij hebben ook doe-het-zelf letter stempels die geschikt zijn voor textiel. Zo kunt u letters stempelen op ondergronden van textiel zoals kleding, tassen of textiele bedrijfsproducten. De te stempelen letters worden door u in deze stempel toegevoegd. Zo bepaalt u zelf welke tekst op het textiel gestempeld wordt. Dit is handig als u bijvoorbeeld de jas van uw kind wilt labelen zodat deze niet snel kwijtraakt. U voegt simpelweg de te stempelen letters in de stempel en zo heeft u binnen de kortste keren de naam of initialen van uw kind op de jas staan. Dit is natuurlijk ook een ideale tool als u de letterstempel wilt gebruiken voor creatieve doeleinden. Uw kunt persoonlijke spullen zoals een fotoboek opleuken met een eigen creatieve tekst. 

 

LETTERS STEMPELEN MET ZELFINKTENDE STEMPELS

Het stempelen van letters is een eenvoudig klusje dankzij de diverse zelfinktende letterstempels die wij in het assortiment hebben. In het mechanisme van de stempel zit inkt. Zodra u stempelt, komt er telkens een gelijke hoeveelheid inkt vrij. Hierdoor zijn de te stempelen letters altijd even scherp. Zelfinktende stempels zijn vooral geschikt om te stempelen op gewoon, niet glad papier. De bijgeleverde strip bevat letters, die u met een pincet heel eenvoudig oppakt en in de stempel plaatst. Op die manier kunt u telkens een andere tekst maken. Kies voor een handige zakstempel wanneer u veel op pad bent en ter plaatse moet stempelen met letters. Of kies voor een van de andere modellen, bijvoorbeeld voor een letter stempel met vier of acht regels tekst. Wilt u losse tekst- of nummerplaten bestellen, houd dan rekening met het typenummer. Deze moet corresponderen met het model om goed de letters te kunnen stempelen.

 

WANNEER GEBRUIKT U EEN STEMPEL MET LETTERS

Een doe het zelf stempel, ook wel DIY letterstempel set genoemd, is voor een groot aantal doelen te gebruiken. Bent u als ondernemer of vertegenwoordiger veel op pad, dan kunt u ter plekke bij een klant of zakenrelatie een document of een contract stempelen. De te stempelen letters zijn binnen no-time in de stempelstrip geplaatst. U hoeft dan dus niet iedere keer verschillende stempels mee te nemen. Maar ook in een magazijn of werkplaats komen deze letterstempels goed van pas. Zeker wanneer er verschillende verpakkingsmaterialen moeten worden voorzien van aparte tekststempels. Werkt u voor verschillende bedrijven, dan is een tekststempel waarbij u zelf de teksten kunt aanpassen, eveneens een uitkomst. Letters stempelen was nog nooit zo makkelijk!

De stempels van NIO zijn vooral geschikt voor decoratieve doeleinden. Wilt u creatieve uitnodigingen versturen of unieke kaarten maken? Met de NIO maakt u snel en eenvoudig de meest prachtige monogrammen en afbeeldingen op papier. Iedere set wordt geleverd met stempel, stempelkussen, letters en frames. Op die manier kunt u zelf de te stempelen letters en frames uitkiezen zodat uw ontwerp gepersonaliseerd wordt.