• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Naamstempel

Naamstempel: handig en tijdbesparend!

Naamstempels zijn er in verschillende vormen en maten. Geschikt voor bedrijven maar ook voor privégebruik. Een stempel met naam bestellen gaat bij Stempelfabriek heel gemakkelijk. In een paar stappen heb je binnen enkele minuten een eigen gepersonaliseerde stempel besteld. 

Wat zet jij op een naamstempel? Tekst, een logo of beide? Voeg je een datum toe of doordraaibare cijfers? Of ga je voor een combinatie van dit alles? Bij Stempelfabriek.nl is alles mogelijk!

  • Maak een keuze voor de juiste naamstempel.
  • Klik op het product en start met je ontwerp of upload een ontwerp.
  • Beoordeel de drukproef en bestel.
  • Levertijd circa 1 à 2 werkdagen.

 

Kijk hier voor al onze stempels:

Stempels maken
 

Naamstempel kopen voor een bedrijf

Een naamstempel is onmisbaar voor belangrijke documenten en contracten. Bij ons kun je gemakkelijk je eigen naamstempel maken, helemaal zoals jij wilt! Ons advies: voeg een bedrijfslogo toe aan de naamstempels voor een extra professionele uitstraling.

Naast standaard stempels met naam en/of bedrijfslogo zijn er nog meer handige stempels met tekst om efficiënter te werken:
 

1. Handtekeningstempel

Als er veel documenten ondertekend moeten worden is een handtekeningstempel vrijwel onmisbaar. Dit geldt ook in situaties waarin de directeur afwezig is en er toch een handtekening vereist is. In dergelijke gevallen is het vaak zo dat een gemachtigd persoon gerechtigd is om dit stempel te gebruiken.
 

2. Waarborg stempel

We leven in een digitaal tijdperk waarvan een echt document vaak niet te onderscheiden is van een print. Om dan de echtheid van een document te waarborgen wordt vaak gebruik gemaakt van een stempel. Hier kan bijvoorbeeld het woord “ORIGINEEL” op staan of een andere tekst.
 

3. Controle stempel

Ter goedkeuring van een lijst, een productiebatch, ontvangen documenten e.d. is een controle stempel vaak dé oplossing. Een klein en eenvoudig stempeltje met OK erop of de naam van degene die de goedkeuring geeft.
 

4. Boekhoudstempel

Stempels met “INGEKOMEN” en dan de datum, blokstempels, BETAALD stempels en nog veel meer. Ze zijn erg handig voor de boekhouding / administratie.
 

5. Naamstempels voor op folders

Bij ons kun je naamstempels bestellen om afdrukken toe te voegen aan folders, waaronder leveranciersfolders. Vaak hebben leveranciers op hun folders een leeg vierkant aan de achterkant. Met sneldrogende inkt kun je je eigen informatie op dit lege vierkant stempelen. Zo trek je klanten eerder naar jouw bedrijf dan naar de concurrent.
 

6. Speciale beroepen stempel

Bij verschillende beroepen, zoals deurwaarders, apothekers en vertalers, stempel je herhaaldelijk dezelfde teksten. Keer op keer dezelfde inhoud, en vaak zelfs vergezeld van een kader, logo of andere elementen. Een stempel met tekst is dan ontzettend handig!
 

7. Naam stempel voor in klei

Een keramisten stempel of klei stempel is altijd een handstempel met een extra diep reliëf. Hiermee drukt de keramist in de klei voordat deze gebakken wordt. Zo staat de handtekening of naam van de keramist in het keramiek.

 

Naamstempel bestellen voor thuis

Ook voor thuis kunnen naamstempels ontzettend gemakkelijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn textielstempels, stempels voor visitekaartjes en wenskaartjes, duikstempels en meer. Hieronder gaan we wat verder in op de mogelijkheden:
 

1. Naamstempel voor kleding: een textielstempel

Met een textielstempel zet je de naam van je kind in kleding of op andere spullen. Zo raak je nooit meer kleding kwijt op school of tijdens sportactiviteiten. Textielstempels zijn ook ideaal voor ouders of grootouders in een verzorgings- of verpleegtehuis. In dit soort faciliteiten kan de was vaak door elkaar raken, wat tot verlies van kleding leidt. Met deze naamstempel voor kleding behoort dat probleem tot het verleden!
 

2. Stempel voor visitekaartje

Neem eens een kijkje op onze website voor de mogelijkheid om een gepersonaliseerde naamstempel voor jezelf te laten maken. Je kunt zelf de kleur van de inkt kiezen en zo je eigen visitekaartje ontwerpen op prachtig papier. 

Een zelfinktende stempel werkt niet goed op glanzend papier. Als je glanzend papier wilt gebruiken, raden we aan om een handstempel te gebruiken in combinatie met StazOn inkt. Deze inkt droogt zonder vlekken achter te laten.
 

3. Stempelen van eieren

In Nederland moeten eieren verplicht worden bestempeld. Producenten moeten speciale goedgekeurde eierinkt, zoals Noris 170 inkt, gebruiken om hun consumptie-eieren te markeren. Deze inkt kan ook ingezet worden om een persoonlijke tekst op een ei te zetten, bijvoorbeeld een naam of een leuke tekst zoals: "Eitje voor jou!" of “Ei Love You”. Natuurlijk behoort ook het toevoegen van een logo en de naam van een Bed & Breakfast tot de mogelijkheden.
 

4. Ex libris stempel

Boeken uitlenen? Dan is de ex libris stempel een mooie en subtiele manier om te laten weten dat het jouw boek is. Een ex libris is eigenlijk gewoon een eigendomsmerkje met een mooie afbeelding. Ook leuk om aan een boekenwurm cadeau te geven.
 

5. Duikstempel en geocaching stempel

Er zijn veel hobby’s waarbij een stempel met naam of tekst erg gemakkelijk is. Neem nou bijvoorbeeld een duikstempel voor in het logboek of als je graag aan geocaching doet, dan kun je een speciale geocaching stempel aanschaffen.

 

Naamstempels met wisselende teksten: DIY stempel

Op zoek naar een naamstempel met steeds wisselende teksten? Ga dan voor een doe-het-zelf stempel van Colop. Doe-het-zelf stempels zijn allemaal voorzien van een systeem met losse letters en cijfers, waarmee zelf een tekst gemaakt kan worden en je steeds weer van tekst kunt wisselen. Met deze stempel kun je dus heel gemakkelijk een eigen naamstempel maken.

 

Stempel met naam laten maken bij Stempelfabriek.nl

De voordelen van naamstempels laten maken bij Stempelfabriek zetten we hier nog even op een rijtje:

  • Stempels kunnen volledig worden gepersonaliseerd met een eigen tekst, logo of afbeelding.
  • Grote keuze in naamstempels, formaten, merken en andere mogelijkheden.
  • Handig online betalen of op rekening.
  • Indien je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, versturen we dezelfde dag nog.

Naamstempels zijn beschikbaar als zelfinktende stempels of handstempels met los stempelkussen. De keuze voor een specifieke naamstempel hangt af van waarvoor jij deze gaat gebruiken. Staat jouw specifieke toepassing er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!