• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Naamstempel

Naamstempels zijn behalve handig ook tijdbesparend voor uw bedrijf!

MEER DAN 10 REDENEN WAAROM EEN NAAMSTEMPEL HANDIG IS 

Vroeger had iedereen stempels met tekst en/of logo op het bureau staan. Stempels met de eigen naam van het bedrijf worden wel minder gebruikt maar zijn nog steeds noodzakelijk. Naamstempels bestellen? Kijk dan snel verder op onze website voor uw naamstempel. 

 • Maak een keuze voor de juiste naamstempel
 • Klik op het product en start met uw ontwerp
 • Een ontwerp uploaden kan ook
 • Beoordeel de drukproef en bestel
 • Levertijd ca 1 à 2 werkdagen

 

Kijk hier voor alle andere stempels:

Stempels maken

Waarom een naamstempels kopen voor het bedrijf?

Naamstempel

Een naamstempel is onmisbaar voor belangrijke papieren en contracten. Bij ons kunt u eenvoudig zelf een naamstempel maken, oftewel uw eigen ontwerp creëren voor uw stempel. Vervolgens kunt u bij ons de naamstempel laten maken met uw eigen ontwerp zodat de stempel geschikt is voor welke toepassing dan ook. Een stempel is heel gemakkelijk te bestellen en is door iedereen te gebruiken bij het ondertekenen van een officieel document. Wij adviseren om altijd het logo toe te voegen op de officiële naamstempels.

 

Handtekeningstempel

Een handtekeningstempel kan heel handig zijn. Als er veel documenten ondertekend moeten worden is deze stempel onmisbaar. Maar ook als de directeur niet aanwezig is en er moet toch een handtekening gezet worden. Vaak is er dan iemand anders gemachtigd deze stempel te gebruiken.

 

Waarborg stempel

We leven in een digitaal tijdperk waarvan een echt document vaak niet te onderscheiden is van een print. Om dan de echtheid van een document te waarborgen wordt vaak gebruik gemaakt van een stempel. Hier kan bijvoorbeeld het woord “ORIGINEEL” op staan of een andere tekst.

 

De controle stempel

Ter goedkeuring van een lijst, een productiebatch, ontvangen documenten e.d. is de controle stempel vaak de oplossing. Een klein en eenvoudig stempeltje met OK erop of de naam van degene die de goedkeuring geeft. Alles kan.

 

Stempels laten maken voor speciale beroepen

Veel beroepen moeten vaak dezelfde teksten stempelen. Enkele goede voorbeelden zijn deurwaarders, apotheken, vertalers e.d. Steeds weer opnieuw diezelfde opdruk en vaak ook nog met een kader, een logo of iets anders. Hiervoor moet wel een stempel gebruikt worden. Dit spaart tijd en... tijd is geld! Heeft u bijvoorbeeld een eigen praktijk? Dan kunt u ook gebruik maken van een naamstempel met uw eigen naam of de bedrijfsnaam. Een naamstempel laten maken bij de Stempelfabriek is zo gebeurd. 

 

Boekhoudstempel

Stempels met “INGEKOMEN” en dan de datum, blokstempels, BETAALD stempels en nog veel meer. Ze zijn erg handig voor de boekhouding / administratie.

 

 Naamstempels bestellen voor op folders

Naamstempels bestellen om afdrukken op folders van de leverancier te plaatsen? Bij ons is het mogelijk. Een naamstempel afdrukken op folders van de leverancier. Leveranciers stellen vaak folders ter beschikking aan hun klanten waarop aan de achterzijde een blanco vierkant staat. Daar kan met een stempel met sneldrogende inkt uw eigen gegevens op afgedrukt worden, zodat de klant bij uw bedrijf gaat bestellen en niet bij een collega.

 

Naam stempel voor in klei

Een keramisten stempel of klei stempel is altijd een handstempel met een extra diep reliëf. Hiermee drukt de keramist in de klei voordat deze gebakken wordt. Zo staat de handtekening of naam van de keramist in het keramiek. Ook dat is een toepassing van stempelen.

 

Waarom zou u een naamstempel kopen voor thuis?

Naamstempel kind

Markeer met een naamstempel met textielinkt de sportkleding van de kinderen. Zo raken uw kinderen de kleding nooit meer kwijt op school of op de sportclub. Deze naamstempel is niet alleen voor kinderen maar uiteraard ook geschikt voor vader of moeder die in een verzorgingshuis of een verpleegtehuis wonen. De was gaat daar vaak op één hoop waardoor het makkelijk kwijt te raken is. Dat is nu verleden tijd met deze stempel oplossing. Pas op. Koop wel een speciale textiel naamstempel voor uw kind of ouderen. Andere inkt dan textiel inkt is niet geschikt! Bij ons kunt u de naamstempel maken zoals u dat wilt. Hierdoor kunt u zelf dus bepalen of u de volledige naam van uw kind of ouder op de stempel wilt plaatsen of uitsluitende de initialen. 

 

Visitekaartjesstempel

Helemaal trendy is het maken van uw eigen visitekaartjes. Kijk op onze website om een gepersonaliseerde naamstempel te laten maken, kies zelf de inktkleur uit en maak uw eigen visitekaartje op mooi papier. U kunt steeds weer wisselen van kleur of van ondergrond. Het is ook mogelijk op een bloemenkaartje, maar let er dan wel op dat het papier of karton niet glad is. Een zelf-inktende stempel kan alleen op “zuigend” papier. Voor glad karton kunt u het beste een handstempel in combinatie met de StazOn inkt bestellen. De StazOn inkt droogt op glad papier zonder te vlekken.

 

Eieren stempelen

Eieren te bestempelen. Het is in Nederland verplicht dat de producent zijn consumptie eieren voorziet van een stempelafdruk. Dit moet gedaan worden met speciale, goedgekeurde, eierinkt zoals de Noris 170 is zo’n inkt. Deze inkt kunnen we ook gebruiken om het ei van een leuke tekst te voorzien. De tekst kunt u helemaal zelf bepalen. Een naam of een datum of gewoon een algemeen grappig tekstje zoals: “Zacht eitje!” of “Ei love you”. Een logo en de naam van een B&B kan uiteraard ook.

 

 

Naamstempel maken om wenskaartjes te stempelen

Wat is nu persoonlijker dan uw naam met een leuke tekst op een bloemenkaartje, een bedankkaartje of een wenskaart te zetten. Dat kan dezelfde stempel zijn als een visitekaartjesstempel maar ook een stempel met de tekst “Beterschap”, “Gefeliciteerd” of “Veel liefs”. 

 

Ex libris stempel

Boeken uitlenen? Dan is de ex libris stempel een mooie en subtiele manier om te laten weten dat dit UW boek is. Een ex libris is eigenlijk gewoon een eigendomsmerkje met een mooie afbeelding. Ook leuk om aan een boekenwurm cadeau te geven.

 

Duikstempel en geocaching stempels

Er zijn veel hobby’s waarbij een stempel erg gemakkelijk is. Neem nou bijvoorbeeld een duikstempel voor in het logboek of als u graag aan geocaching doet, dan kunt u een speciale geocaching stempel aanschaffen.
Behalve dat al deze stempels erg handig zijn, zijn dit ook leuke en originele cadeaus om te geven.

 

Naamstempel laten maken met logo

Wat zet men op een naamstempel? Tekst, een logo of beide? Een datum of doordraaibare cijfers? Of een combinatie van dit allemaal? Alles is bij ons mogelijk. Alle modellen zijn in zelf-inktende stempels of handstempels te verkrijgen. Het hangt er helemaal vanaf waarvoor deze bedrijfsstempel gebruikt wordt. Op onze website staan alle mogelijkheden. Alle soorten naamstempels bestellen kan via de website. Zit uw toepassing er toch niet bij? Stuur dan even een mail of chat met ons. Als we het echt niet hebben maken we het speciaal voor u. De klant is tenslotte koning.

 

Naamstempel zelf maken met wisselende teksten

Standaard: Op zoek naar een naamstempel met steeds wisselende teksten? Daarvoor heeft Colop de DIY stempels uitgevonden. De zogenaamde Do-It-Yourself stempel. Dit zijn zelfinktende Printy’s, grotendeelse metalen stempels en de pocketstempel. Allemaal zijn zij voorzien van een systeem met losse lettertjes en cijfertjes waarmee zelf een tekst gemaakt kan worden en u steeds weer van tekst kunt wisselen. Met deze stempel kunt u heel gemakkelijk een eigen naamstempel zonder logo zelf maken.

Op maat: Moet er een logo bij komen of zoekt u een stempel met losse letters/cijfers die veel groter moeten zijn? Of bepaalde tekens? Ook dat kan. 
 

Naamstempel bestellen

Een naamstempel bestellen gaat tegenwoordig zo gemakkelijk. Een naamstempel kopen kan al binnen enkele minuten. Zoek een stempel uit met de juiste toepassing en het juiste formaat. Zo nodig kan onze helpdienst u telefonisch helpen. Stempel laten maken met naam: kies een kleur inkt uit en ga verder naar “UPLOAD JE EIGEN ONTWERP” of “OF KIES EEN TEMPLATE” en start met het vormgeven van een eigen gepersonaliseerde naamstempel. Klaar? Druk dan even de GRATIS DRUKPROEF af en als deze goed is kan de bestelling van de naamstempel doorgezet worden. Grote kans dat u uw bestelling de volgende dag al in huis hebt.


 

Inkten voor naamstempels

Hierboven hebben we het er al even over gehad. Er zijn vele inktsoorten en speciale toepassingen die wij op de website hebben staan op de website bij het hoofdstuk “INKTEN” of vraag ons om advies. Stempelafdrukken moeten snel drogen en hoeven niet te vlekken! Globaal heb zijn er twee soorten die voor naamstempels belangrijk zijn. De inkt op waterbasis (standaard in zelf-inktende stempels) is alleen geschikt voor hvo papier. Dit is kopieerpapier en briefpapier. Deze zuigen als het ware de inkt direct op waardoor deze meteen droogt. Dan is er nog de sneldrogende inkt. Deze zijn meestal op basis van vluchtige stoffen en dat is nodig voor een snelle droging op glad papier. Voor gewone bureaustempel toepassingen adviseren wij de StazOn inkt. Voor meer industriële toepassingen kijk dan even goed naar de mogelijkheden bij de inktsoorten en kies daarbij een stempelkussen dat speciaal voor sneldrogende inkten is. Komt u er helemaal niet meer uit chat, mail of bel ons dan voor een advies.

 

Naamstempels laten maken rechtstreeks bij de Stempelfabriek

De voordelen van naamstempels laten maken bij de stempelfabriek zetten we hier nog even op een rijtje:

 • De stempel wordt geheel gepersonaliseerd met eigen tekst, logo of andere afbeelding
 • Grote keuze in naamstempels, formaten, merken en andere mogelijkheden
 • Zeer snelle levering. Indien u voor 15.00 uur van maandag t/m vrijdag bestelt versturen we dezelfde nog dag de stempel.
 • Online betalen of op rekening