• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Online stempels

Online stempels bestellen

Ondanks de digitalisering, blijft de stempel belangrijk voor het bedrijfsleven. Bent u opzoek naar een stempel? Dan kunt u bij ons uw eigen stempel ontwerpen online via onze gratis ontwerpmodule. Zo maken wij het u gemakkelijk om snel online stempels te bestellen.

Onze stempels die online op de website staan variëren van een bedrijfsstempel met adres en logo tot extra grote stempels voor speciale toepassingen. Bij ons kunt u in enkele stappen een stempel online bestellen met bijbehorende stempelinkt in verschillende vormen en maten.

  • Maak een keuze uit onze stempelmodellen
  • Kies vervolgens het juiste afdrukformaat of aantal regels
  • Klik de stempel aan en begin met het online maken van uw stempelontwerp
  • Beoordeel de drukproef
  • En bestel uw stempel
  • Online Stempel bestellingen die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn, gaan bijna altijd nog dezelfde dag op de post

 

Onze serie handstempels:

Houten stempels

Stempels online kopen? Dat kan bij Stempelfabriek.nl 

Tegenwoordig worden stempels gebruikt voor talloze toepassingen. Een stempel bestellen en online ontwerpen via onze website gaat binnen 3 stappen. Dit zorgt ervoor dat u binnen uw bedrijf of voor privégebruik veel tijd kunt besparen. Wij bieden een grote keuze aan verschillende stempelmerken en stempelinkten. Dit varieert van zelfinktende stempels, EOS stempels, hand nummerstempels tot swingstempels en alle accessoires en benodigdheden die nodig zijn om optimaal gebruik te kunnen maken van het voordeel van een stempel. Bent u op zoek naar een stempel die praktisch is om informatie te stempelen op belangrijke documenten? Dan hebben wij een groot aanbod voor u. Kijk bijvoorbeeld eens in de categorieën voor datumstempels, bedrijfsstempels of beroepen stempels. Het voordeel van online stempels bestellen bij de Stempelfabriek is dat u makkelijk door ons variërende aanbod kunt scrollen. Wilt u bij ons stempels bestellen die meer geschikt zijn voor de privé-omgeving, dan kunt u zelf een stempel online vormgeven via onze creator. Controleer de gratis drukproef zodat u er zeker van bent dat het ontwerp naar uw smaak is, geen typfouten in staan en daarna kunt u uw stempels online kopen.

Op zoek naar een stempel die speciaal gemaakt is voor de gezondheidszorg of voor andere plekken waar hygiëne belangrijk is zoals scholen of overheidsinstellingen? Dan kunt u kiezen voor de Microban stempels. Deze stempels hebben een zilver legering die ervoor zorgt dat bacteriën gedood worden. Dit voorkomt besmettingen zoals verkoudheid of griep. Ook kunt u de Microban stempels online ontwerpen met behulp van de online creator. Online stempels bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Tegenwoordig wordt online stempelen ook gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld zijn om online documenten te ondertekenen. Daarnaast komt online stempelen ook steeds vaker voor in privésituaties zoals het bijhouden van stempelkaarten. Online stempelen kan bij ons natuurlijk niet. Wij bieden echte stempels aan die u zelf online kunt vormgeven zodat het helemaal de stempel wordt die u voor ogen heeft. Is online stempelen niet echt uw ding, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u een mooie stempel van hoge kwaliteit ontvangt die op elk moment van de dag te gebruiken is.

 

Stempel online maken, makkelijk en snel met onze online stempel creator!

Via onze website kunt u in enkele stappen online stempels maken. Een stempel ontwerpen online via de creator is zo gebeurd. Een stempel online maken geeft verschillende mogelijkheden. U kunt uw eigen tekst of logo toepassen met keuze uit verschillende lettertypes en meerdere opties voor de vormgeving. Een stempel maken online, via de creator, kan ook met uw eigen ontwerp wat u simpelweg alleen maar hoeft te uploaden. Zorg er wel voor dat de resolutie van uw ontwerp minimaal 600 dpi is en in zwart/wit. Na het uploaden bepaalt u zelf de positie en voegt u eventueel nog wat aanpassingen toe. Een stempel ontwerpen online via onze creator heeft verschillende voordelen. U bepaald zelf precies welke tekst er op de stempel komt te staan en of u uw logo ook wilt toevoegen. Online stempels maken waarbij u alles zo aan kunt passen zoals u dat wilt geeft het beste resultaat.

 

Online stempel bestellen? Wij houden rekening met het milieu!

Wilt u bij ons stempels kopen én rekening houden met het milieu? Dat kan! De producten van onze Green Line zijn milieuvriendelijke stempels. Deze bestaan uit een zelfinktende tekst stempel, een zelfinktende datum stempel en een zelfinktende nummer stempel. De zelfinktende stempel gebruikt altijd een inkt op waterbasis.

 

Daarnaast zijn de monturen van deze stempels CO2 neutraal en gemaakt van 65% tot 80% gerecycled kunststof. Milieuvriendelijke stempels bestellen online, via Stempelfabriek.nl, zorgt ervoor dat u een steentje bij kunt dragen aan het milieu. Wilt u deze milieuvriendelijke stempels vormgeven naar wens? Geen probleem. Ook binnen deze categorie kunt u in enkele stappen online een stempel maken via de creator. Logo’s en teksten kunnen makkelijk verwerkt worden op de stempel. Online een stempel bestellen van de Green Line? Deze stempels liggen op hetzelfde prijsniveau als alle overige standaard stempels en zijn daardoor niet duurder.

 

STEMPEL ONLINE BESTELLEN: WAAR U OP MOET LETTEN 

Online uw stempels kopen? Let er dan op dat de stempel voldoet aan uw criteria. Ten eerste is het belangrijk dat uw ontwerp van de stempel voldoet aan uw wensen. Niet tevreden met uw ontwerp? Dan kunt u altijd nog aanpassingen doen of een nieuwe stempel maken online via de creator. Daarnaast moet de stempel geschikt zijn voor het materiaal waarop u wilt gaan stempelen. Wilt u online een stempel bestellen? Dan is het van belang dat u een stempel kiest die bij u past en comfortabel in de hand ligt als de stempel vaak wordt gebruikt. Een stempel bestellen online in de categorie van datum- en tekststempels? Dan kan het gemak van aanpassing belangrijk voor u zijn. Stempels online kopen en rekening willen houden met het milieu? Kijk dan eens naar onze Green Line producten.

 

IN ENKELE STAPPEN UW STEMPEL BESTELLEN ONLINE

Welke stempel u ook kiest, bij ons kunt u in enkele stappen een eigen persoonlijke stempel creëren van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u een stempel online bestellen? Neem dan eerst een kijkje in onze shop om de stempel te kiezen die aan uw criteria voldoet. De stempels zijn van bekende fabrikanten zoals Colop of Trodat, de wereldmarktleiders op het gebied van stempelproductie. De ideale stempel online gevonden? Dan kunt u aan de slag gaan met onze gratis creator om het gewenste ontwerp vorm te geven. Uw ontwerp is vervolgens zichtbaar op het scherm. U kunt gebruik maken van de gratis drukproef. Deze laat zien hoe uw ontwerp er daadwerkelijk uit zal komen te zien. Om een nog beter beeld te krijgen kunt u deze printen. Daardoor worden de afmetingen nog beter zichtbaar. Tevreden met uw ontwerp? Dan kunt u eenvoudig online stempels bestellen. Wanneer u de stempels online besteld heeft, denk dan ook aan de bijbehorende stempelkussens en stempelinkten.

Gaat u uw stempels online kopen? Met onze merken Colop en Trodat heeft u gegarandeerd een kwaliteit die nog jarenlang meegaat. Vergeet niet ook een kijkje te nemen bij alle overige accessoires. Alle stempels online op onze website worden dezelfde werkdag nog verzonden als u vóór 15.00 uur uw bestelling plaatst. Op deze manier hebben de meeste producten een levertijd van slechts één werkdag.