• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempelfabriek Over ons

Wat doen wij?

Zoals onze naam al zegt produceren wij stempels. Of je nu op zoek bent naar een stempel voor je visitekaartjes of een stempel voor privé gebruik. Onze stempels worden gemaakt met een lasermachine voor de beste kwaliteit en om een resultaat met de scherpste afdrukken te kunnen behalen. Je kunt je stempel laten maken in combinatie met een doordraaibare datum, logo en/of eigen tekst. 

Meer dan 20 jaar ervaring!

Het is dit jaar al 25 jaar geleden dat Jolanda en Ronald zich op hun zinnen hebben gezet om een stempel bedrijf op te richten, en niet te geloven, het was snel een succes! Stempelfabriek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een internationaal stempelbedrijf. Na een succesvolle lancering in Nederland heeft Stempelfabriek ook zijn deuren in België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland geopend. We zetten onze unieke expertise in om elke dag onze klanten met kwalitatief hoogwaardige producten te voorzien en daarom leggen we de focus op merken waar we een goede relatie mee hebben.

 

Wie zijn wij?

Ja, wie zijn deze mensen nou? Stempelfabriek is een internationaal en dynamisch bedrijf waar gewerkt wordt met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen vanuit verschillende landen. Zo zitten we ‘s middags met een Spanjaard in de bedrijfskantine en kom je een Oostenrijker tegen bij het koffiezetapparaat. Ons team zit vol energie, heeft de juiste kennis, enorm gedreven en een gezonde dosis humor. Van de mensen die orders invoeren tot degenen die in de productie werken, allemaal dragen we ons steentje bij aan het perfecte eindresultaat.