• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Gepersonaliseerde stempels

Grote keuze uit gepersonaliseerde stempels

Gepersonaliseerde stempels zijn eigenlijk onmisbaar wanneer je professioneel wilt overkomen op zakenrelaties en klanten. Met je naam, een herkenbaar logo en/of de bedrijfsgegevens straalt je correspondentie deskundigheid uit. En dat is precies wat mensen zullen onthouden. 

Wij hebben een grote collectie zelfinktende stempels en handstempels in diverse uitvoeringen waarbij je je eigen ontwerp kunt maken. 

 • Maak een keuze uit het type en formaat stempel dat je wilt bestellen.
 • Klik op de stempel en start met je eigen ontwerp te maken.
 • Beoordeel de drukproef.
 • Plaats de bestelling.
 • Levertijd 1 à 2 werkdagen.

 

Eigen gepersonaliseerde stempel maken
 

Eigen stempel maken bij Stempelfabriek

Met ons online ontwerpprogramma, dat je kunt vinden bij de stempel van jouw keuze, kun je heel eenvoudig jouw eigen persoonlijke stempel maken. Klik op de stempel die je wilt gebruiken. Gebruik vervolgens een van de bestaande templates om jouw ontwerp te maken of upload een afbeelding in zwart-wit met jouw bedrijfsgegevens, logo of slogan in zo hoog mogelijke resolutie. 

Bekijk daarna de drukproef voordat je jouw bestelling plaatst. Wij zullen vakkundig de gepersonaliseerde stempel voor je maken. Voor de meeste stempels geldt: als je op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog gemaakt en verzonden.

 

Soorten gepersonaliseerde stempels

Met een gepersonaliseerde stempel straalt jouw correspondentie, verpakking en producten degelijkheid en betrouwbaarheid uit. Je laat zien dat je hier aandacht aan besteedt. In ons assortiment hebben wij veel verschillende stempels die je kunt personaliseren. 

Gaat je voorkeur uit naar een houten stempel, zelfinktende stempel, draagbare stempels voor onderweg, een luxe reliëfstempel, waxstempel of een brandmerk stempel? Deze en nog veel meer gepersonaliseerde stempels worden snel en vakkundig door ons gemaakt. Hier zijn twee veelgebruikte gepersonaliseerde stempels van de topmerken Colop:
 

1. Colop Printer stempel

Bij de zelfinktende stempels van Colop Printer gaan kwaliteit, duurzaamheid en design hand in hand. 

 • De Printer is verkrijgbaar in veel formaten en uitvoeringen, zodat er altijd wel een geschikte optie is voor jouw doelen.
 • Naast de standaardcollectie biedt Colop ook speciale antibacteriële Microban-stempels en extra milieuvriendelijke stempels uit de Green Line.
 • Alle stempels van de Printer gebruiken inkt op waterbasis. Hiermee kun je op vele soorten papier en karton stempelen, behalve op glad papier.

Met de Printer-lijn van Colop heb je een hoogwaardige gepersonaliseerde rubberen stempel tot je beschikking voor al jouw correspondentie.

2. Colop EOS stempel

Als je kiest voor de Colop EOS, dan kies je voor een zelfinktende foamstempel die speciaal voor jou is gemaakt en die tot wel 20.000 afdrukken meegaat. 

 • De Colop EOS stempel staat bekend als een flash stempel, wat betekent dat de afdrukken extreem scherp zijn.
 • De EOS modellen van Colop zijn geschikt voor allerlei soorten papier, inclusief glad papier en afwijkende papiersoorten zoals kraftzakken. Dit komt doordat de inkt in het mechanisme op oliebasis is en daarom op een normale manier droogt.
 • Je kunt kiezen uit verschillende kleuren inkt, waardoor je de stempel nog persoonlijker kunt maken.

 

Handstempels: de klassiekers onder de stempels

Houten stempels zijn de klassiekers onder alle gepersonaliseerde stempels. De handstempel is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, variërend van klein tot groot en in ronde, vierkante of rechthoekige vormen. Met een geschikt stempelkussen en bijpassende inkt kun je deze handstempels gebruiken op verschillende materialen. 

We hebben diverse standaard kussens, speciale kussens en reservekussens die je kunt bestellen. Ook bieden we verschillende soorten inkt aan, zowel voor normaal als industrieel gebruik. Met onze online ontwerptool kun je van een houten stempel eenvoudig een eigen stempel maken. Voor elke stempelafmeting hebben we de passende stempelkussens op voorraad. 

Met een goede handstempel uit ons assortiment geniet je jarenlang van een gepersonaliseerde rubberen stempel!