• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Gepersonaliseerde stempels

Grote keuze uit gepersonaliseerde stempels

Gepersonaliseerde stempels zijn eigenlijk onmisbaar wanneer u professioneel wilt overkomen op zakenrelaties en klanten. Met een herkenbare logo, de bedrijfsgegevens of een afbeelding van bijvoorbeeld het bedrijfspand straalt uw correspondentie deskundigheid uit. En dat is precies wat mensen zullen onthouden. Wij hebben een grote collectie zelf-inktende stempels en hand stempels in diverse uitvoeringen waarbij u uw eigen stempelafdruk kunt ontwerpen. Vervolgens stuurt u de bestelling naar ons toen en maken én verzenden wij de stempel doorgaans binnen slechts één werkdag.

  • Maak een keuze uit het type en formaat stempel dat u wilt bestellen
  • Klik op de stempel en start met uw eigen ontwerp te maken
  • Beoordeel de drukproef
  • En maak de bestelling af
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Kijk ook eens naar onze droogstempels:

Blinddrukstempels

Gepersonaliseerde stempel maken

Met ons gratis online ontwerpprogramma, die u vindt bij de stempel van uw keuze, kunt u heel eenvoudig uw eigen gepersonaliseerde stempel maken. Klik op de stempel die u wilt gaan gebruiken voor uw zakelijke correspondentie, verpakkingsmateriaal of producten die uw wilt gaan stempelen. Gebruik een van de bestaande sjablonen om uw ontwerp te maken of upload in zwart-wit en zo'n hoog mogelijke resolutie een afbeelding, tekst met uw bedrijfsgegevens, logo of slogan. U kunt net zolang het lettertype, -grootte of afbeelding veranderen tot u helemaal tevreden bent. Bekijk hierna de proefdruk voordat u de bestelling bij ons plaatst. Wij zullen vakkundig de gepersonaliseerde stempel maken. Voor de meeste stempels geldt: heeft u de stempel vandaag vóór 15.00 uur op werkdagen besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog gemaakt en verzonden.

 

Soorten gepersonaliseerde stempels

Met een goede gepersonaliseerde stempel stralen uw correspondentie, verpakkingen en producten degelijkheid en betrouwbaarheid uit. Uw laat blijken hier aandacht aan te besteden. Klanten en netwerkrelaties waarderen dit en gaan ervan uit dat u net zoveel aandacht besteedt aan uw bedrijfsvoering. In ons assortiment hebben wij veel verschillende stempels die u kunt personaliseren. Wij hebben onder andere een ruim assortiment aan houten stempels. Gaat u voorkeur uit naar een zelfinktende stempel, draagbare stempels voor onderweg, losse tekstplaatjes, een luxe reliëfstempel, waxstempel of een brandmerk stempel? Deze en nog veel meer gepersonaliseerde stempels kunnen snel en vakkundig door ons worden gemaakt. We zetten twee veelgebruikte gepersonaliseerde stempels van de topmerken Colop op een rijtje.

 

1. Colop Printer

Bij de zelfinktende Colop Printer stempels gaan kwaliteit, duurzaamheid en design hand in hand. De Printer is in veel formaten en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat er altijd wel een bij zit die voor uw doelen geschikt is. Naast de standaardcollectie, heeft Colop ook de speciale antibacteriële Microban en de extra milieuvriendelijk Green Line. Alle stempels van de Printer hebben inkt op waterbasis. U kunt hiermee op vele soorten papier en karton stempelen, behalve op glad papier. Met de Printer lijn van Colop heeft u een kwalitatief erg goede gepersonaliseerde rubberstempel om te gebruiken voor al uw correspondentie. 

2. Colop EOS stempel

Kiest u voor Colop EOS, dan kiest u voor een zelfinktende gepersonaliseerde foamstempel die tot maar liefst 20.000 afdrukken meegaat. De Colop EOS stempel is een zogenaamde flash stempel. Dit betekent, dat de stempelafdrukken haarscherp zijn. De EOS uitvoeringen van Colop zijn geschikt voor gewoon papier, maar ook voor glad papier en afwijkende papiersoorten zoals craft zakken. Dat komt, omdat de inkt in het mechanisme op oliebasis is en daardoor normaal opdroogt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren inkt. Hierdoor kunt u een nóg meer gepersonaliseerde stempel maken. 

 

Handstempels de klassiekers onder stempelsoorten

Houten stempels zijn eigenlijk wel de klassiekers onder alle gepersonaliseerde stempels. De handstempel is dan ook in heel veel uitvoeringen verkrijgbaar, variërend van heel klein tot heel groot en rond, vierkant of rechthoekig van vorm. Samen met een geschikt stempelkussen met bijpassende inkt kunt u vele materiaalsoorten stempelen. Wij hebben allerlei standaard kussens, speciale kussens en reserve kussens die u kunt bestellen. Ook hebben wij vele inktsoorten voor normaal en industrieel gebruik. Niet voor niets worden houten stempels vaak gebruikt als boekhoudstempels, maar ook in de horeca om bijvoorbeeld eieren mee te stempelen. Met het juiste inkt is een houten stempel veelzijdig te gebruiken. U kunt van een houten stempel heel gemakkelijk een gepersonaliseerde rubberstempel maken met de gratis online ontwerptool. Voor elk formaat houten stempel hebben wij de juiste stempelkussens op voorraad. Met een goede handstempel uit ons assortiment heeft u jarenlang plezier van zo'n gepersonaliseerde rubberstempel.