• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Monogram stempel

Een monogram stempel is een stempel met een symbool dat is opgebouwd uit twee of meer letters of symbolen. Op deze manier kan je een document, trouwkaart of andere ondergronden voorzien van een unieke touch. Een monogram stempel wordt ook vaak gebruikt voor o.a. kleding of accessoires te versieren. Denk hierbij ook aan trouwkaarten. Ook worden monogram stempels vaak gebruikt i.c.m. een familiewapen. Indien dit het geval is wordt er meestal op een brief, envelop of diploma gestempeld.

Monogram initialen stempel

De monogram initialen stempel is een willekeurige stempel uit ons assortiment waarbij je 2 initialen of meer, op de stempel plaats die je vervolgens kan afdrukken op verschillende ondergronden. Voor de juiste ondergrond heb je wel de juiste inkt nodig. Wat we vaak zien is dat de monogram initialen stempel veelvuldig gebruikt wordt op een lakstempel i.c.m. lakstaven. Dit geeft vaak een speciale dimensie aan uw afdruk.

Monogram stempel bestellen.

Indien u een monogram stempel, Nio stempel, wilt bestellen zijn er verschillende mogelijkheden. Onderaan deze pagina ziet u de speciaal hiervoor ontwikkelde stempel die u zelf kunt voorzien van verschillende afbeeldingen/teksten. U kunt natuurlijk ook zelf een monogram stempel ontwerpen. Hieronder hebben wij verschillende types die hiervoor vaak gebruikt worden. Zowel de standaard als de stempels op maat worden bij ons geproduceerd en verstuurd dezelfde dag indien ze voor 15.00 uur besteld zijn. Dat betekend dat u de stempel(s) kan/mag ontvangen de eerst volgende werkdag hierna. Heeft u ze nog sneller nodig, dan hebben wij hiervoor ook een oplossing. Bij het invullen van uw gegevens kunt u ook de optie ophalen aanklikken. U kunt dan vaak de bestelde producten dezelfde werkdag nog bij ons in Eindhoven ophalen.

Hobby stempels

Lijkt een monogram stempel nu meer op een kantoorstempel of meer op een hobby stempel. Hier is eigenlijk geen antwoord op. Voor beiden doeleinden een de monogram stempel te gebruiken. Wat we wel vaker zien is dat hij meer voor de particuliere markt gebruikt wordt.