• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Monogram stempel

Mongramstempel met uw initialen

Een monogram stempel is een stempel met een symbool dat is opgebouwd uit twee of meer letters of symbolen. U kunt uw eigen afdruk samenstellen met de meegeleverde letters. Het is daarnaast ook eenvoudig om de letters te switchen waardoor u unieke afdrukken maakt. Op deze manier kunt u een document, trouwkaart, zelfgemaakte kaartjes of andere ondergronden voorzien van een unieke touch! Een monogram stempel wordt ook vaak gebruikt voor o.a. kleding of accessoires te versieren. Profiteer ook van onze snelle levertijd. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.  

  • Kies welke stempel uw wilt voor uw monogram
  • Kies voor een NIO monogram stempel
  • Of kies een handstempel met uw eigen keuze voor formaat en afbeelding
  • Bestel! Levertijd ca 1 à 2 werkdagen

 

Kijk hier voor alle andere stempels met een eigen ontwerp:

Stempels maken

Monogram initialen stempel

De monogram initialen stempel is een willekeurige stempel uit ons assortiment waarbij je 2 initialen of meer, op de stempel plaats die je vervolgens kan afdrukken op verschillende ondergronden. Voor de juiste ondergrond heb je wel de juiste inkt nodig. Wat we vaak zien is dat de monogram initialen stempel veelvuldig gebruikt wordt op een lakstempel i.c.m. lakstaven. Dit geeft vaak een speciale dimensie aan uw afdruk.

 

Monogram stempel bestellen.

Indien u een monogram stempel, NIO stempel, wilt bestellen zijn er verschillende mogelijkheden. Hierboven ziet u de speciaal hiervoor ontwikkelde stempel die u zelf kunt voorzien van verschillende afbeeldingen/teksten. U kunt natuurlijk ook zelf een monogram stempel ontwerpen. Zowel de standaard als de stempels op maat worden bij ons geproduceerd en verstuurd op dezelfde werkdag indien ze voor 15.00 uur besteld zijn. 

Dat betekend dat u de stempel(s) de eerst volgende werkdag hierna kunt ontvangen. Heeft u ze nog sneller nodig, dan hebben wij hiervoor ook een oplossing. Bij het invullen van uw gegevens kunt u ook de optie ophalen aanklikken. U kunt dan vaak de bestelde producten dezelfde werkdag nog bij ons in Eindhoven ophalen.

 

Hobby stempels

Lijkt een monogram stempel nu meer op een kantoorstempel of meer op een hobby stempel? Hier is eigenlijk geen antwoord op. Voor beide doeleinden is de monogram stempel te gebruiken. Wat we wel vaker zien is dat hij meer voor de particuliere markt gebruikt wordt.