• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Blinddrukstempels

Blinddrukstempels zorgen voor een persoonlijk kenmerk in briefpapier, boeken, oorkondes e.d. Wij leveren onze blinddrukstempel in de formaten rond 40 en 50 mm. en rechthoekig 25 x 51 mm.

Voor 15.00 uur bestellen dan dezelfde (werk)dag op de post. Blinddrukstempels voor het maken van een mooi reliëf in papier. Hiermee maakt u uw document uniek.

 

 

Verhoging in papier Geen inkt nodig Superkwaliteit

Blinddrukstempels

Blinddrukstempels zorgen voor een persoonlijk kenmerk in briefpapier, boeken, oorkondes e.d. Wij leveren onze blinddrukstempel in de formaten rond 40 en 50 mm. en rechthoekig 25 x 51 mm.

Voor 15.00 uur bestellen dan dezelfde (werk)dag op de post. Blinddrukstempels voor het maken van een mooi reliëf in papier. Hiermee maakt u uw document uniek.

 

 

Verhoging in papier Geen inkt nodig Superkwaliteit

Blinddrukstempel met uw eigen opdruk.

Met een blinddrukstempel maak je een relief van een eigen ontwerp in het papier. Het papier krijgt daardoor een mooie en tevens unieke uitstraling. Tevens is een blinddrukstempel een mooi gepersonialiseerd cadeau. Enkele voorbeelden waarvoor je een blinddrukstempel kan gebruiken zijn:

  • Diploma's
  • Oorkonde's
  • Menu's
  • Briefpapier
  • Geboorte kaartjes
  • Huwelijks kaartjes
  • Visitekaartjes

 


Pregen met een preegstempel

Blindrukstempel, reliefstempel en preegstempel zijn 2 benamingen voor precies hetzelfde. Doordat de stempel bestaan uit 2 delen (positief en negatief) die exact in elkaar passen waartussen je het papier legt ontstaan er een mooie blinddruk in het papier. Niet ieder papier kan zomaar een blinddruk hebben. Laat altijd even weten hoeveel grams het papier is dat u wilt pregen en aan welke zijde van het papier u de preeg wilt maken. Wij maken de preegstempel dan geheel op maat voor u.


De beste manier om uw papieren van een afdruk te voorzien, is door ze te blinddrukken. Dit is een interessante techniek die erg populair is bij verschillende instanties. En dat is uiteraard niet zomaar. Ze geven papieren een zakelijke uitstraling! Als u uw papieren ook meer professionaliteit wilt laten uitstralen, is het een goed idee om een blinddruk stempel te kopen. Ontdek hieronder de vele mogelijkheden!

 

Wat is een blinddruk?

Misschien vraagt u zich af of een druk stempel wel iets voor u is. In dat geval is het interessant om er meer over te weten te komen. Dit soort stempel heeft namelijk heel wat voordelen. Maar wat is een blinddruk stempel nu precies?

Blinddrukstempels zijn een speciaal soort stempels waarvoor er geen inkt nodig is. In plaats van het gewenste logo met inkt op het papier te drukken, zal een blinddruk stempel het patroon dus op uw papier persen. Hierdoor krijgt het een prachtig reliëf. Deze techniek wordt blinddrukken genoemd. Omdat een blinddruk voor een zakelijke uitstraling zorgt, worden ze vooral voor waardepapieren gebruikt. Maar ook in andere situaties komen ze goed van pas! 

 

Stempels voor blinddruk: ontdek het divers aanbod

Als u graag een stempel voor blinddruk wilt kopen, is het handig om te weten dat er verschillende soorten zijn. Alleen zo maakt u eenvoudig de beste keuze! Er zijn bijvoorbeeld blinddrukstempels met een groter formaat die geschikt zijn voor het blinddrukken van grotere logo's of teksten en er zijn blinddrukstempels met een kleiner formaat die iets handiger in gebruik zijn.

Daarnaast kunt u kiezen uit diverse modellen. Sommige zijn krachtiger dan andere. Welk model u het best kiest, hangt af van de dikte van het papier dat u wilt blinddrukken. Bij dikker papier is het bijvoorbeeld handiger om voor een krachtig model te kiezen. Houd hier rekening mee of vraag ons om advies!

 

Zelf een blinddruk maken in onze webshop

Wilt u ook graag een blinddrukstempel kopen om het uzelf makkelijker te maken? Dan kunt u snel en eenvoudig uw eigen blinddruk maken in onze webshop! Hiervoor hoeft u enkel uw favoriete model uit te kiezen, waarna u zelf kunt een blinddruk maken. Of beter gezegd, de stempelplaat van de blinddrukstempel kunt laten personaliseren. 

Uw gewenste tekst of logo komt dan op de stempelplaten te staan. U doet dit eenvoudig door op "Personaliseer" te klikken. Vervolgens hoeft u enkel uw eigen logo of tekst toe te voegen via de knoppen op uw scherm. Eens u dit gedaan heeft, verkrijgt u blinddrukstempels volledig naar uw wens!

 

Welke blinddruk kunt u maken?

Bij Stempelfabriek.nl kunt u dus uw eigen blinddruk stempel maken. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles wat u zich kunt voorstellen, kunt u op de stempelplaten laten plaatsen. Zo creëert u makkelijk de beste druk stempel voor uw zaak. U moet natuurlijk wel eerst weten welke drukstempel u wilt laten ontwerpen, want door de eindeloze mogelijkheden is kiezen vaak juist moeilijker.

Enkele goede ideeën zijn bijvoorbeeld: een blinddruk van uw logo en een blinddruk van uw bedrijfsgegevens. Deze kunt u het best gebruiken als u formele brieven of waardepapieren wilt bestempelen. Een blinddruk stempel kan echter ook gebruikt worden als hobbymateriaal. U kunt er bijvoorbeeld brieven en wenskaartjes mee personaliseren. In dat geval kunt u ook denken aan een origineel en grappig tekstje voor de blinddruk! 

 

Blinddrukstempel kopen bij Stempelfabriek.nl

Een blinddrukstempel kopen, doet u bij Stempelfabriek.nl met veel plezier. In onze webshop kunt u makkelijk een eigen stempel maken. Bovendien bieden wij u steeds de scherpste prijzen aan en kunt u wanneer u dat wenst genieten van ons professioneel advies.

Omdat wij ook vele andere soorten stempels hebben, kunt u in onze webshop ook eenvoudig alles in één keer kopen. Hierdoor spaart u nog meer geld uit! Aarzelen is dus voor niets nodig. Bekijk ons aanbod en geniet binnenkort van deze handige tool!