• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Blinddrukstempels

Blinddrukstempels zorgen voor een persoonlijk kenmerk in briefpapier, boeken, oorkondes e.d. Wij leveren onze blinddrukstempel in de formaten rond 40 en 50 mm en rechthoekig 25 x 51 mm.

Voor 15.00 uur bestellen dan dezelfde (werk)dag op de post. Blinddrukstempels voor het maken van een mooi reliëf in papier. Hiermee maak je jouw document uniek.

 

Verhoging in papier Geen inkt nodig Superkwaliteit

Blinddrukstempels

Blinddrukstempels zorgen voor een persoonlijk kenmerk in briefpapier, boeken, oorkondes e.d. Wij leveren onze blinddrukstempel in de formaten rond 40 en 50 mm en rechthoekig 25 x 51 mm.

Voor 15.00 uur bestellen dan dezelfde (werk)dag op de post. Blinddrukstempels voor het maken van een mooi reliëf in papier. Hiermee maak je jouw document uniek.

 

Verhoging in papier Geen inkt nodig Superkwaliteit

Blinddrukstempel met je eigen ontwerp

Met een blinddrukstempel creëer je reliëf in het papier volgens jouw eigen design. Hierdoor krijgt het papier niet alleen een mooie, maar ook een unieke uitstraling. Het is ook een perfect gepersonaliseerd cadeau. Enkele voorbeelden waarvoor je een blinddrukstempel kunt gebruiken zijn:

  • Diploma's
  • Oorkondes
  • Menu's
  • Briefpapier
  • Geboorte kaartjes
  • Huwelijks kaartjes
  • Visitekaartjes

 

Pregen met een preegstempel

Blindrukstempel, reliëfstempel en preegstempel zijn drie benamingen voor precies hetzelfde. Doordat de stempel bestaat uit twee delen (positief en negatief) die exact in elkaar passen waartussen je het papier legt, ontstaat er een mooie blinddruk in het papier. Niet ieder papier kan zomaar een blinddruk hebben. Laat altijd even weten hoeveel grams het papier is dat je wilt pregen en aan welke zijde van het papier je de preeg wilt maken. Wij maken de preegstempel dan geheel op maat voor jou.

De beste manier om je papieren van een afdruk te voorzien, is door ze te blinddrukken. Dit is een interessante techniek die erg populair is bij verschillende instanties. En dat is uiteraard niet zomaar. Ze geven papieren een zakelijke uitstraling! Als je je papieren ook meer professionaliteit wilt laten uitstralen, is het een goed idee om een blinddrukstempel te kopen. Ontdek hieronder de vele mogelijkheden!

 

Wat is een blinddruk?

Misschien vraag je je af of een drukstempel wel iets voor jou is. In dat geval is het interessant om er meer over te weten te komen. Dit soort stempel heeft namelijk heel wat voordelen. Maar wat is een blinddrukstempel nu precies?

Blinddrukstempels zijn een speciaal soort stempels waarvoor er geen inkt nodig is. In plaats van het gewenste logo met inkt op het papier te drukken, zal een blinddrukstempel het patroon op je papier persen. Hierdoor krijgt het een prachtig reliëf. Deze techniek wordt blinddrukken genoemd. Omdat een blinddruk voor een zakelijke uitstraling zorgt, worden ze vooral voor waardepapieren gebruikt. Maar ook in andere situaties komen ze goed van pas!

 

Stempels voor blinddruk: ontdek het diverse aanbod

Als je graag een stempel voor blinddruk wilt kopen, is het handig om te weten dat er verschillende soorten zijn. Alleen zo maak je eenvoudig de beste keuze! Er zijn bijvoorbeeld blinddrukstempels met een groter formaat die geschikt zijn voor het blinddrukken van grotere logo's of teksten en er zijn blinddrukstempels met een kleiner formaat die iets handiger in gebruik zijn.

Daarnaast kun je kiezen uit diverse modellen. Sommige zijn krachtiger dan andere. Welk model je het best kiest, hangt af van de dikte van het papier dat je wilt blinddrukken. Bij dikker papier is het bijvoorbeeld handiger om voor een krachtig model te kiezen. Houd hier rekening mee of vraag ons om advies!
 

Zelf een blinddruk maken in onze webshop

Wil je ook graag een blinddrukstempel kopen om het jezelf makkelijker te maken? Dan kun je snel en eenvoudig je eigen blinddruk maken in onze webshop! Hiervoor hoef je enkel je favoriete model uit te kiezen, waarna je zelf een blinddruk kunt maken. Of beter gezegd, de stempelplaat van de blinddrukstempel kunt laten personaliseren.

Je gewenste tekst of logo komt dan op de stempelplaten te staan. Je doet dit eenvoudig door op "Personaliseer" te klikken. Vervolgens hoef je enkel je eigen logo of tekst toe te voegen. Als je dit gedaan hebt, verkrijg je blinddrukstempels volledig naar jouw wensen!
 

Welke blinddruk kun je maken?

Bij Stempelfabriek.nl kun je dus je eigen blinddrukstempel maken. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Bijna alles wat je je kunt voorstellen kun je op de stempelplaten laten plaatsen. Zo creëer je makkelijk de beste drukstempel voor jouw zaak!

Enkele goede ideeën zijn bijvoorbeeld: een blinddruk van je logo en een blinddruk van je bedrijfsgegevens. Deze kun je het best gebruiken als je formele brieven of waardepapieren wilt bestempelen. Een blinddrukstempel kan echter ook gebruikt worden als hobbymateriaal. Je kunt er bijvoorbeeld brieven en wenskaartjes mee personaliseren. In dat geval kun je ook denken aan een origineel en grappig tekstje voor de blinddruk!

 

Blinddrukstempel kopen bij Stempelfabriek.nl

Een blinddrukstempel kopen doe je bij Stempelfabriek.nl met veel plezier. In onze webshop kun je makkelijk een eigen stempel maken. Bovendien zijn onze prijzen ontzettend scherp en kun je, wanneer je dat wenst, genieten van ons professioneel advies.

Omdat wij ook vele andere soorten stempels hebben, kun je in onze webshop ook eenvoudig meerdere stempels en accessoires in één keer kopen. Hierdoor spaar je nog meer geld uit!