• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempels alfabet

Maak verschillende teksten met stempels van het alfabet.

Maak verschillende teksten met stempels van het alfabet. Het kan erg handig zijn, om een stempel te hebben waarbij u zelf de tekst kunt samenstellen. Vooral in de horeca, groothandel, export, bouw en diverse industrietakken worden vaak verschillende merktekens en lettercombinaties gebruikt. Het is bijna ondoenlijk om dan telkens een andere stempel te moeten gebruiken. Een alfabet stempel waarbij u zelf de letters en cijfers op de tekstplaat kunt plaatsen is in die gevallen een uitkomst.

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze andere stempels

Stempels maken

DIY Stempelset met het alfabet

De gemakkelijkste manier om een eigen tekst samen te stellen is met Doe Het Zelf stempels van het alfabet. Wij hebben in ons assortiment professionele stempelsets met het alfabet op voorraad, van onder andere Telos en Colop. U kunt kiezen voor een handstempel waarbij u zelf stempel in het inktkussen drukt, of voor een zelfinktende stempel. Zelfs voor het bedrukken van textiel hebben wij een stempelset met het alfabet. Handig, wanneer u bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers op bedrijfsshirts wilt stempelen.

 

Alfabet stempels van Telos voor industriële toepassingen

Het Telos profielsysteem is een serie met alfabet stempels voor industrieel gebruik. Deze handstempels zijn te gebruiken op verschillende afdelingen van handel, industrie en commercie vanwege het gebruiksgemak. De stempelmonturen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Bij deze stempels met het alfabet drukt u heel gemakkelijk de cijfers en/of letters in de uitsparingen van de rubberen tekstplaat. U kiest zelf een stempelset met alfabet, cijfers en tekens, hoofdletters en cijfers of alleen cijfers. Natuurlijk kunt u meerdere sets onderling uitwisselen voor uw alfabet stempels. Omdat voor industriële toepassingen soms andere inkt is vereist, kijkt u het best bij de inktsoorten die wij aanbieden voor de juiste inkt bij het gebruik van uw stempels met het alfabet. Deze speciale inktsoorten kunnen niet in een zelf-inktende stempel

Volop mogelijkheden met de DIY stempels van het alfabet

Een stempelset met het alfabet van Colop betekent dat u topkwaliteit in huis haalt. Colop heeft diverse stempels met alfabet of cijfers om producten of papier mee te stempelen. De stempels met alfabet of cijfers zijn gevuld met inkt op waterbasis en zijn geschikt om te stempelen op gewoon papier, behalve de Colop Printer textielstempel. Deze stempel is gevuld met speciale textielinkt, erg handig om bijvoorbeeld te gebruiken voor het stempelen van T-shirts op festivals of bij sportactiviteiten. Ook kunt u er op stoffen relatiegeschenken een persoonlijke boodschap op stempelen. De DIY alfabet stempels worden geleverd met losse cijfer- en lettersets. Natuurlijk zijn er ook losse sets verkrijgbaar voor uitbreiding van de bestaande alfabet stempels.

 

Voor elke gelegenheid een alfabetstempel

Een stempel met een set letters en cijfers is een goed idee om op kantoor of in een magazijn of werkplaats achter de hand te hebben. De Telos profielsystemen zijn bijzonder geschikt om pallets, dozen en andere verpakkingsmaterialen mee te kunnen stempelen. Kijk bij de verschillende inktsoorten die wij aanbieden om de juiste voor uw toepassing te bestellen. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee naar een geschikte oplossing. Colop heeft alfabetstempels in verschillende formaten om enkele regels tekst of cijfers op papier te kunnen stempelen en een speciale textielstempel om stof te kunnen bedrukken. Voor alle alfabetstempels geldt: op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, dan verzenden wij de stempel nog dezelfde dag.