• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

droogstempel

Droogstempel voor een klasse uitstraling van uw papier

Maak een onuitwisbare indruk met een droogstempel Droogstempelen; een manier van stempelen die al jaren wordt gebruikt in de zakelijke wereld. Het is een manier om waardepapieren en bijvoorbeeld notariële aktes officieel te maken. De droogstempel (ook wel blinddrukstempel genoemd) wordt geperst in het papier, zodat de afdruk wordt weergegeven in reliëf. Dit geeft het document een zakelijke uitstraling en het straalt klasse uit. Een blinddrukstempel maakt dus geen gebruik van inkt en de afdruk is onuitwisbaar. Hierdoor is vervalsing van de stempel of het kopiëren ervan nagenoeg onmogelijk.

  • Maak een keuze welke afmeting uw wilt bestellen
  • Start bij het gekozen product met uw ontwerp of upload een eigen ontwerp
  • Beoordeel de drukproef
  • Bestel uw droogstempel online.
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alternatief:

Lakstempels

Zakelijke correspondentie personaliseren

Je kunt een blinddrukstempel heel goed gebruiken om je zakelijke correspondentie te personaliseren. Natuurlijk komt jouw logo al terug op al je documenten, maar door daarnaast gebruik te maken van een stempel ziet al jouw correspondentie er nog zakelijker en professioneler uit. Een manier om een onuitwisbare indruk te maken op je zakenrelaties. Door gebruik te maken van de droogstempeltechniek zorg je voor een authentiek resultaat. Je kunt daarnaast helemaal zelf bepalen of je jouw logo, contactgegevens of iets anders in reliëf wilt laten afdrukken op je zakelijke correspondentie. Wil je je contactgegevens op een minimalistische manier weergeven op je brieven? Of wil je jouw bedrijfslogo als droogstempel? Het is allemaal mogelijk.


Zelf een droogstempel bestellen

Wil je jouw eigen droogstempel bestellen? Met de informatie die jij wenst weer te geven op jouw zakelijke brieven? Je kunt een droogstempel kopen in verschillende soorten en maten. Op deze manier kun je jouw zakelijke correspondentie altijd die zakelijke touch geven en maak je een onuitwisbare indruk op jouw zakelijke partners. Een droogstempel kopen zorgt ervoor dat jouw brieven er altijd professioneel en stijlvol uitzien. Het is zo gemakkelijk om jouw briefpapier te voorzien van een stijlkenmerk door één simpele beweging.
 

Waar kun je een droogstempel nog meer voor gebruiken?

Droogstempelen wordt ook steeds populairder op de particuliere markt. Je kunt een blinddrukstempel namelijk ook heel goed gebruiken om een unieke look te geven aan geboortekaartjes, uitnodigingen en bedankt kaartjes. Je hoeft hiervoor tegenwoordig niet meer naar een drukker, je kunt het heel gemakkelijk thuis doen als je je eigen droogstempel koopt. Speciaal voor de mensen die stempelen als een hobby zien, is er een betaalbaar en eenvoudige stempel op de markt gebracht; de blinddruktang. 

Het lijkt eigenlijk een beetje op een nietmachine en zo werkt het ook. Het papier of het kaartje dat je wilt stempelen leg je tussen dit apparaat, je drukt de hendel stevig omlaag en je hebt als resultaat een geweldige reliëfdruk. Je kunt de stempel op maat laten maken, dus je bepaalt helemaal zelf hoe jouw reliëf stempel eruit ziet. Ook leveren wij losse preegbekken die je kunt vervangen in de tang. 


Een persoonlijk en uniek gebaar

Of je nu een blinddruk stempel gebruikt voor zakelijke doeleinden of in de privé sfeer, je weet in elk geval zeker dat je een persoonlijke en unieke indruk maakt. De diepdrukstempels kun je gebruiken voor enveloppen en normaal papier. Als je op zwaardere papiersoorten een blinddruk wilt maken, dan kun je ervoor kiezen om een luxe preegstempel aan te schaffen. Met een luxe preegstempel kun je veel meer kracht zetten, zodat je ook op dikker papier een reliëf stempel kunt zetten. Wil je een eigen blinddrukstempel bestellen? Op onze website vind je alle informatie over de verschillende soorten stempels.