• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Handstempels

Handstempels met houten montuur in alle formaten. Ontwerp hier online, met behulp van onze ontwerptool, uw eigen administratie stempel, tekst stempel of logo stempel. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten. Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde werkdag nog op de post.

 

Voor diverse toepassingen Logo’s en teksten geen probleem Levertijd 1 werkdag

Handstempels

Handstempels met houten montuur in alle formaten. Ontwerp hier online, met behulp van onze ontwerptool, uw eigen administratie stempel, tekst stempel of logo stempel. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten. Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde werkdag nog op de post.

 

Voor diverse toepassingen Logo’s en teksten geen probleem Levertijd 1 werkdag

Handstempels niet meer van deze tijd? Onzin!

Indien u bij ons een handstempel bestelt leveren wij een complete stempel op maat, dus het montuur én stempelplaatje. Dit stempelplaatje is dan altijd van rubber en met een laser gemaakt. Hierdoor krijgt u een scherpe, mooie afdruk.
Ondanks het digitale tijdperk worden handstempels nog steeds gebruikt. U kunt hier uw handstempel laten maken geheel naar eigen wens. Kies een van de handstempels uit de vele mogelijkheden en start met het online ontwerpen. Stempels bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Handstempels zullen nooit helemaal vervangen kunnen worden door de computer. Bovendien worden handstempels veel vaker voor speciale toepassingen gebruikt. Wij gaan u laten zien waarom een handstempel laten maken juist erg handig kan zijn en veelzijdig in gebruik is. 

 

Handstempel bestellen

Eigenlijk zijn alle stempels die u met de hand kunt vasthouden, handstempels. Als wij handstempel zeggen bedoelen wij de stempel met een houten handvat en een los stempelkussen. Iedereen kan zo'n handstempel laten maken in alle denkbare formaten en een handstempel is geschikt voor werkelijk alle toepassingen. Stempelen op papier, karton of hout. Het is zelfs mogelijk om vlees, eieren of autobanden te stempelen. Deze stempels zijn multifunctioneel en de ondergrond bepaalt welke inkt daarbij nodig is. Onze handstempels zijn allemaal gemaakt van rubber en geschikt voor de meest agressieve inktsoorten. Dit in tegenstelling tot handstempels van polymeer die vaak door andere stempelfabrieken gemaakt worden. Bij ons kunt u uw eigen stempel maken, of met andere woorden de afdruk zelf ontwerpen.

 

Handstempel voor stempelkaarten

Een stempelkaart is nu zo’n voorbeeld waarbij een handstempel noodzakelijk is. In de winkel bij de kassa, maar ook bij georganiseerde wandel- en fietstochten wordt vaak gebruik gemaakt van een stempelkaart. Een mooi voorbeeld is de Elfsteden zwemtocht van Maarten van der Weijden in 2018. Hij wilde 200 km zwemmen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Onze nationale trotst heeft negen van de elf stempelposten gehaald en 163 km gezwommen. De organisatie van deze zwemtocht heeft bij ons een handstempel laten maken voor een stempelpunt. Water en stempelafdrukken, dat gaan toch niet samen, zult u denken? Nou dat is geen probleem! Een standaard inkt is gemaakt op waterbasis en kan dus gaan vlekken als het nat wordt. Er bestaan echter tegenwoordige zoveel inktsoorten voor allerlei toepassingen. Zo hebben we een sneldrogende watervaste inkt. Deze vlekt niet als de afdruk nat wordt maar hecht ook heel goed op glad papier, bijvoorbeeld gladde stempelkaarten. Ons advies is echter om voor een stempelkaart in de winkel altijd hvo papier te nemen (vraag uw drukker) in combinatie met een Colop Printer stempel. Dat werkt schoon en snel. Heeft u al stempelkaarten en vlekt de stempel? Schaf dan een handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen aan.

 

Handstempel maken met handtekening

Moet er vaak ergens een handtekening onder gezet worden of is de baas vaak weg en is toch zijn handtekening nodig? Dan kunnen wij een handstempel maken met de handtekening van degene waarvoor dat nodig is. Een handtekening digitaliseren is vaak niet gewenst, maar een stempel met een handtekening is goed op te bergen om misbruik te voorkomen.

 

Stempel de bedrijfsnaam op de kartonnen bekertjes

Nog iets wat met een printer niet kan. Op onze Facebookpagina @stempelfabriek staat een leuk filmpje over het bedrijf “Between de Burrs” over hoe zij met een handstempel en een StazOn inktkussen kartonnen drinkbekertjes bestempelen met hun naam. Dat gaat heel handig en heel snel.

Een ander voorbeeld is ook terug te vinden op onze Facebookpagina en dat is het bestempelen van een kartonnen doos/display van de firma “Veluwse Box”. Zij hebben bij ons een handstempel laten maken in combinatie met een TopPad stempelkussen en speciale inkt die geschikt is voor stempelen op karton. Bij stempelinkten staan alle inktsoorten weergegeven inclusief de toepassingen daarvoor.

 

Handstempels laten maken voor stempelen op textiel

Stempel met de naam van uw kind in de sportkleding voor school of sportvereniging. Of stempel de naam van uw ouders/grootouders in hun kleding, als zij in een verzorg-of verpleegtehuis zitten. Zo raakt er nooit meer wat kwijt. Gebruik hiervoor wederom een handstempel maar nu met speciale textielinkt. U kunt zelf de handstempel maken, oftewel de afdruk van de stempel naar uw eigen wens ontwerpen via de online ontwerptool. Iedereen kan bij ons een speciale textiel stempel bestellen, maar kan ook een eigen handstempel laten maken en daarbij een inktkussen kopen met speciale textielinkt. Een stempel maken met logo is ook mogelijk, dit maakt het extra leuk.

 

Ex libris stempel

Een Ex libris stempel wordt vooral gebruikt om in een boek af te stempelen. Hiermee "waarmerkt" u het boek. Vrienden die boeken lenen weten dan dat het uw boek is en vergissing kan worden uitgesloten. Ook kan het dienen ter preventie van diefstal of gewoon omdat het mooi is boeken te voorzien van een mooie Ex libris afdruk. Wij kunnen deze handstempel maken in verschillende stempels. Denk bijvoorbeeld aan een reliëfstempel, een standaard handstempel of een zelfinktende stempel. Daarnaast hebben we ook houten Woodies handstempels die gebruikt kunnen worden als ex libris stempel. 
Vroeger werd deze stempel vooral gebruikt voor de hogere klasse, daarna ook in intellectuele en academische kringen en tegenwoordig door iedereen. Een Ex libris stempel is de ideale manier hiervoor. Bovendien is dit een heel origineel en persoonlijk cadeau om te geven.