• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Handstempels

Handstempels met houten montuur in allerlei formaten. Ontwerp hier online, met behulp van onze ontwerptool, je eigen administratie stempel, tekst stempel of logo stempel. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten. Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde werkdag nog op de post.

 

Voor diverse toepassingen Logo’s en teksten geen probleem Levertijd 1 werkdag

Handstempels

Handstempels met houten montuur in allerlei formaten. Ontwerp hier online, met behulp van onze ontwerptool, je eigen administratie stempel, tekst stempel of logo stempel. Onze handstempels zijn geschikt voor alle toepassingen dus ook voor (industriële en/of sneldrogende) speciale inkten. Bestellingen voor 15.00 uur gaan dezelfde werkdag nog op de post.

 

Voor diverse toepassingen Logo’s en teksten geen probleem Levertijd 1 werkdag

Handstempel bestellen

Als je bij ons een houten handstempel bestelt leveren wij een complete stempel op maat, dus het beukenhouten montuur én het stempelplaatje. Het stempelplaatje is gemaakt van duurzaam rubber en het ontwerp wordt met precisie in het rubber gegraveerd door middel van lasergravure. Dit resulteert in een scherpe en prachtige afdruk!

 

Wat is een handstempel?

Natuurlijk kun je alle stempels die met de hand kunt vasthouden, handstempels noemen. Wanneer wij spreken over handstempels, bedoelen we stempels met een houten handvat en een los stempelkussen. Bij ons heb je de mogelijkheid om een stempel volledig naar jouw wensen te laten maken. Kies een van de handstempels uit en begin met het ontwerpen ervan via onze online tool. Stempels bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Waarvoor gebruik je handstempels?

Handstempels zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei doeleinden. Denk aan stempelen op papier, karton of hout. Maar wist je dat je zelfs vlees, eieren of autobanden kunt stempelen? Deze stempels zijn multifunctioneel en de ondergrond bepaalt welke stempelinkt nodig is. 

Onze handstempels zijn vervaardigd uit rubber en bestand tegen zelfs de meest agressieve inktsoorten. Bij ons kunt je jouw eigen persoonlijke stempel maken, oftewel zelf het ontwerp van de afdruk te bepalen!
 

Handstempel voor stempelkaarten

Als jij een stempelkaart gebruikt, weet je dat een handstempel belangrijk is. Of je nu bij de kassa van een winkel staat of meedoet aan georganiseerde wandel- en fietstochten, een stempelkaart is vaak onmisbaar. 

Een standaard inkt is gemaakt op waterbasis en kan dus gaan vlekken als het nat wordt. Er bestaan echter tegenwoordige inktsoorten voor allerlei toepassingen. Zo hebben we een sneldrogende watervaste inkt. Deze inkt vlekt niet als de afdruk nat wordt en hecht ook uitstekend op glad papier, zoals gladde stempelkaarten.

Tip: gebruik hvo papier 

Ons advies is om voor stempelkaarten in de winkel altijd hvo papier te gebruiken, in combinatie met een Colop Printer stempel. Dit werkt schoon en snel. Heb je al stempelkaarten en vlekken de stempels? Ga dan voor een handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen. Zo ben jij goed voorbereid en kun je zorgeloos gebruik maken van je stempelkaarten.

Handstempel maken met handtekening erop

Moet er regelmatig een handtekening worden geplaatst of komt het voor dat de leidinggevende afwezig is en zijn handtekening toch vereist is? In dergelijke gevallen bieden wij de oplossing: een houten stempel met de authentieke handtekening van de betreffende persoon. Een handtekening digitaliseren is vaak niet gewenst, maar een stempel met een handtekening kan veilig worden bewaard om mogelijk misbruik te voorkomen. 
 

Handstempels laten maken voor stempelen op textiel

Stempel met de naam van je kind in de sportkleding voor school of de sportvereniging. Of stempel de naam van je ouders/grootouders in hun kleding als ze in een verzorg-of verpleegtehuis zitten. Zo raakt er nooit meer wat kwijt!

Bij ons kun je niet alleen een speciale textielstempel bestellen, maar je hebt dus ook de mogelijkheid om je eigen unieke handstempel te creëren. Daarbij kun je een inktkussen aanschaffen met speciale textielinkt. 
 

Ex libris stempel

Wil jij jouw boeken een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd zorgen voor een unieke uitstraling? Met een ex libris stempel is dat eenvoudig te realiseren. Met deze stempel markeer je op een speciale manier jouw boeken. En laten we eerlijk zijn, het ziet er gewoon prachtig uit om je boeken te voorzien van een fraaie ex libris afdruk. 

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten ex libris handstempels: 

Het is dé ideale manier om jouw boeken een persoonlijk en uniek karakter te geven. Bovendien is het een origineel en bijzonder cadeau om te geven aan iemand die dol is op lezen en zijn of haar boeken koestert.