• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Wat moet er op een bedrijfsstempel staan

Bedrijfsstempel. Wat moet er op staan?

Een perfect vormgegeven bedrijfsstempel met logo en/of tekst is nou eenmaal een waardevolle toevoeging aan de huisstijl van uw onderneming. Wij van Stempelfabriek bieden bedrijfsstempels aan in diverse maten en kleuren en kunnen aan uw wensen voldoen. Bij ons heeft u de mogelijkheid zelf eenvoudig online uw stempel te ontwerpen inclusief een voorbeeld stempel in de vorm van een gratis drukproef. Tevens kunt u de bedrijfsstempel na het plaatsen van de bestelling binnen slecht één werkdag in huis verwachten, dat is nog eens service!

  • Kies een stempeltype uit
  • Ontwerp online met behulp van onze "creator" uw stempel
  • Of upload een ontwerp
  • Beoordeel de drukproef op tekstfouten en afmeting
  • En bestel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Datumstempels voor uw administratie:

Datumstempels

Wat moet er op een bedrijfsstempel staan?

Wanneer we het hebben over de inhoud van stempels zijn er diverse mogelijkheden. Iedere wens is anders en ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren omtrent de indeling van de stempel. Denk bijvoorbeeld aan de positionering van het logo (links of rechts), komt er tekst op de stempel en welke kleur inkt u wilt gebruiken. Maar wat moet er op een bedrijfsstempel staan? Dit kunt u ook wel zien als de vereisten van een bedrijfsstempel. Wat wij adviseren om in ieder geval op een bedrijfsstempel te plaatsen zijn onderstaande punten:
- Volledige bedrijfsnaam 
- Adresgegevens 
- E-mail 
- Telefoonnummer

Verder zijn er nog additionele punten die kunnen worden opgenomen op een bedrijfsstempel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een KVK-nummer, een BTW nummer maar ook een persoonsnaam kan worden opgenomen. Twijfelt u over bepaalde punten op een stempel? Schroom niet en vraag raak. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen omtrent wat er precies op een bedrijfsstempel dient te staan.

 

Bedrijfsstempel met logo

Heeft u met uw bedrijf een bepaalde huisstijl en wilt u deze ook doorvoeren op bijvoorbeeld briefpapier? Overweeg dan eens een bedrijfsstempel met logo. Wij produceren op maat gemaakte stempels én doen dit in onze eigen productiehal in Eindhoven. Het plaatsen van een tekst op een bedrijfsstempel behoort ook tot de mogelijkheden. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat een stempel altijd maar in één kleur afdrukt. Heeft uw logo bijvoorbeeld 3 verschillende kleuren, onthoud dan dat het logo wat de bedrijfsstempel plaatst altijd één kleur is. U kunt bij ons de stempel in diverse kleuren laten maken; zwart, rood, groen en blauw. Verder bieden wij u het voordeel dat het maken van een bedrijfsstempel met logo eenvoudig gaat in onze online ontwerptool. Daar heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw eigen stempel te bestellen. Upload uw logo, plaats tekst, bekijk de drukproef en dan bestellen maar. Niets is eenvoudiger als het bestellen van een bedrijfsstempel met logo bij Stempelfabriek.nl

Bedrijfsstempel werkgeversverklaring

Het plaatsen van een bedrijfsstempel is essentieel voor sommige zaken. In bepaalde situaties kan een bedrijf een bedrijfsstempel eisen. Zo zie je hedendaags dat garagebedrijven nog enorm veel gebruik maken van bedrijfsstempels. Ook zijn er stempels nodig voor werkgeversverklaringen. U moet er zeker van zijn dat een werkgeversverklaring goed ingevuld is. Check altijd of een verklaring ondertekend is en daarnaast ook voorzien is van een bedrijfsstempel. Is er namelijk geen bedrijfsstempel, dan moet u ook een stempelverklaring meesturen. In dit geval is een bedrijfsstempel verplicht. Een bedrijfsstempel voor werkgeversverklaringen is dus essentieel omdat bedrijven vaak een bedrijfsstempel eisen. Bij ons kunt u binnen slechts één werkdag een bedrijfsstempel voor werkgeversverklaring ontvangen als u op werkdagen voor 15.00 uur besteld. 

De stempel is dus nog lang geen verleden tijd. Wat ook onder categorie bedrijfsstempel valt zijn stempels voor op facturen. Wat denkt u van stempels met teksten als; betaald per bank, betaald per pin en ga zo maar door. De vereisten van bedrijfsstempels zijn in dit geval anders dan bij een bedrijfsstempel waarbij u uw adres wilt vermelden. Ook voor deze zakelijke stempels bent u bij Stempelfabriek op het juiste adres. Of het nu een bedrijfsstempel is voor een werkgeversverklaring of een stempel voor op een factuur, wij maken het allemaal voor u.