• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Bedrijfsstempels

TIJD BESPAREN MET EEN BEDRIJFSSTEMPEL

Waarom is een bedrijfsstempel noodzakelijk in ieder bedrijf? Met een handtekening stempel, een boekhoudstempel, controlestempel, een bedrijfsstempel met logo en zelfs met beroeps gerelateerde stempels zoals een deurwaardersstempel of een IPPC stempel kan efficiënter gewerkt worden en dat is geld verdienen want… time is money

  • Kies een model naar keuze
  • Ga naar onze ontwerp-tool
  • Ontwerp uw stempel
  • Print de drukproef en beoordeel deze
  • Bestel uw stempel
  • Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur gaan bijna altijd dezelfde dag op de post

 

Brandstempels

Sjablonen

Bedrijf stempels zoals iedereen ze kent

Iedereen kent de handstempels met een houten montuur. Deze zijn nog steeds populair in combinatie met een los stempelkussen voor gewone-en speciale doeleinden. Er kan met deze stempel een keuze gemaakt worden voor een sneldrogende inkt, een textielinkt en nog heel veel andere inkt soorten. Een stempelhanger zorgt voor een net opgeruimd bureau indien er meerdere handstempels aanwezig zijn.

Vaak worden op het werk ook de zelf-inktende bedrijfsstempels gebruikt. Dit zijn stempels van Trodat of Colop met een ingebouwd inktkussen. De inkt hierin (en dat weten veel mensen niet) is altijd op waterbasis. Vaak zie je stempelkaarten waarop een vlekkerige stempelafdruk staat. Dat komt omdat het papier dan glad is en niet geschikt voor een zelf-inktende stempel op waterbasis. Hiervoor adviseren wij een bedrijfsstempel met een houten montuur in combinatie met een StazOn inktkussen. Dit droogt onmiddellijk en vlekt niet. Ook zijn er Colop stempels en Trodat stempels met een doordraaibare datum of doordraaibare standaard teksten. Uiteraard kunnen alle stempels met tekst naar keuze speciaal voor u gemaakt worden. Een bedrijfsstempel bestellen met logo of met een andere afbeelding er op is geen probleem en is ook niet duurder. Mocht u een bedrijfsstempel met logo bestellen, dan is het belangrijk dat u dit logo eerst upload of ontwerpt in ons gratis online ontwerpprogramma.

Alle onderstaande kantoorstempels kunnen met standaard teksten geleverd worden of volledig gepersonaliseerd zijn. Een bedrijfsstempels is nog steeds nodigzakelijk. Ze worden minder vaak gebruikt maar handig en noodzakelijk zijn ze nog steeds. Een bedrijfsstempel maken, ofwel ontwerpen zorgt ervoor dat u een gepersonaliseerde bedrijf stempel binnen uw bedrijf ter beschikking heeft. Zo’n bedrijfsstempel in het bedrijf zorgt ervoor dat u veel tijd kunt besparen!

TIP: Mocht het nodig zijn om de bedrijfsstempel schoon te maken omdat deze in een stoffige ruimte gebruikt wordt of als textiel stempel wordt gebruikt, gebruik dan een oude tandenborstel. Al onze stempels maken wij van rubber en een tandenborstel zorgt ervoor dat het rubber niet wordt beschadigd. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijfsstempel met logo lang mee zal gaan.


Diverse stempeltoepassingen voor uw bedrijfsstempel 

Behalve een standaard bedrijfsstempel maakt de Stempelfabriek ook numeroteurs, brandstempels, preegstempels, lakzegelstempels, slagstempels, stempelpennen, pocketstempels. Hieronder vertellen wij wat meer over de toepassingen van deze stempels.
 

Brandstempels

Met brandstempels kan in hout, leer of kunststof een brandmerk gezet worden. Uiteraard voorzien wij de brandstempels van uw eigen tekst of logo. Maar ook op broodjes, vlees (biefstuk en hamburgers) kan een mooi brandmerk achter gelaten worden als reclame uiting. De elektrische brandstempels zijn vaak gemakkelijker in gebruik omdat de temperatuur van deze brandstempels altijd constant is. Op deze manier kunt u een brandstempel eenvoudig gebruiken als bedrijfsstempel.
 

Preegstempels

Preegstempels worden vaak gebruikt door notarissen en advocaten maar ook steeds meer bedrijven zetten op hun briefpapier of enveloppe een chique preeg (verhoogde afdruk zonder inkt). Preegtangen zijn er voor alle soorten papier. Briefpapier, enveloppes, maar ook voor dik papier. Daarvoor is dan een zwaardere preegtang nodig maar een preeg ziet er altijd mooi uit!
 

Lagzegelkstempels

U kent ze wel, die films van vroeger waarbij een belangrijk iemand zijn zegelring gebruikt om een lakzegel met eigen kenmerk op een enveloppe of verklaring achter te laten. Lakzegelstempels worden nog steeds veel gebruikt om ergens de aandacht op te vestigen. Niet meer in een ring maar gewoon als stempel. Een mooi handvat met een messing eindstuk en uw, door ons gegraveerde, eigen ontwerp. Maximaal geschikt voor speciale doeleinden zoals contracten, diploma’s, felicitaties e.d. De stempel is dus niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar kan ook handig zijn als bedrijfsstempels met logo. 
 

Slagstempels

Voor diegene die met leer, kunststof, metaal of hout werken maken wij Slagstempels. Vooral gepersonaliseerde slagstempel. Wij zetten ieder (gepersonaliseerd) merkteken onuitwisbaar op een slagstempel. Slagstempels kunnen overal op gebruikt worden. Voor harde metalen zoals staal en RVS worden extra geharde slagstempels gebruikt. Laat daarom de toepassing weten of vraag om extra geharde slagstempels.
 

Stempelpen

Een stempelpen is een super trendy gadget. Deze pen kan behalve schrijven ook een stempelafdruk maken. Dit is tevens een mooi en origineel relatiegeschenk. Stel je voor je zit bij een klant, gebruikt uw pen en suprise, suprise zet er dan een stempelafdruk onder. Dat geeft een echt WOW effect bij de klant ,waarmee u behalve een afdruk ook een goede indruk achterlaat. U kunt de stempelpen als bedrijfsstempel kopen, maar het is uiteraard ook leuk om dit aan iemand cadeau te doen.

Pocketstempels

Pocketstempels. De naam zegt het al. Een kleine handige meeneemstempel voor in de pocket. En nog een zelf-inktende stempel ook. Voor chauffeurs, vertegenwoordigers, controleurs maar ook voor hobbydoeleinden zoals duiken en geocaching. Bent u veel onderweg voor afspraken dan kan de pocketstempel ook als bedrijfsstempel laten maken.

Nieuwsgierig geworden? Of wilt u zelf bedrijfsstempels met logo ontwerpen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alles over bedrijfsstempels maken, bedrijfsstempels laten maken en bedrijfsstempels bestellen. Mocht u een bedrijfsstempel kopen, bestel de bedrijfsstempel dan op werkdagen vóór 15.00 uur. Dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verzonden wordt! Hierdoor profiteert u van een snelle levertijd van uw bedrijf stempel.


Stempels voor speciale bedrijfstakken 

Veel bedrijfstakken hebben een standaard stempel of een stempel met een standaard afdruk plus eigen gegevens. Denk hierbij aan de apotheker, de vertalers, een garage, de verpakkingsindustrie maar ook de deurwaarder met allerlei standaard teksten. Daarom kunt u bij ons een bedrijfsstempel met logo bestellen die precies bij u past. Dit kan natuurlijk ook alleen tekst zijn of zowel tekst als een logo. Wij bieden verschillende soorten en formaten bedrijfsstempel aan. Mocht u bijvoorbeeld als deurwaarder een bedrijfsstempel laten maken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij zelfinktende bedrijfsstempels met verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel tekstregels u wilt. Maar ook de houten handstempels of numeroteurs zijn geschikte bedrijfsstempels voor deurwaarders.


Bedrijfsstempels laten maken 

Goede kwalitatieve bedrijfsstempels laten maken? Dat wordt gedaan met behulp van een laser. De afdruk is dan haarscherp en aangezien gelaserde stempels van rubber zijn kan de stempel gecombineerd worden met alle inktsoorten. Zelfs “agressieve” inkten voor hele speciale doeleinden. Bedrijfsstempels maken, ofwel ontwerpen, kan op de website van de Stempelfabriek online en u kan direct de bedrijfsstempel bestellen. Door het snelle productieproces hoeft de levertijd niet langer dan één dag te duren.

Stempelafdrukken zijn tegenwoordig weer helemaal hip. Ze ogen industrieel en authentiek. Tegenwoordig worden bedrijfsstempels vaak gebruikt bij festivals (let op gebruik de juiste inkt!), op stempelkaarten, op kleding voor scholen, sportclub maar ook verzorgingstehuizen en zelfs op eieren voor hotels en B2B met leuke teksten voor de gasten. PAS OP! gebruik wel altijd de juiste inkt. In dit geval is dat een handstempel in combinatie met de Noris 170 inkt voor op de eieren, andere inkten zijn niet geschikt. Bedrijfsstempels met logo laten maken in combinatie met een tekst was en is nog steeds veel gedaan.
Bedrijfsstempels bestellen voor een speciale toepassing? Mail of chat dan met ons voor een goed advies.


Bedrijfsstempel met logo laten maken

Indien er vaak een handtekening gezet moet worden, vaak dezelfde tekst geschreven moet worden of als het goed leesbaar moet zijn is het tijds besparend om een bedrijfsstempel het werk te laten doen. Bedrijfsstempels bestellen is bij ons daarentegen zo gebeurd!

Heeft het bedrijf al een Colop of Trodat stempel in het bezit, maar kloppen de gegevens op het stempelplaatje niet meer? Dan volgt hier een geld besparende tip! Koop geen nieuwe stempel als het montuur nog goed is. Vervang alleen het stempelplaatje. Kijk bij stempelplaatjes, kies het juiste model uit en bestel een nieuw tekstplaatje met de nieuwe tekst of logo. U kunt het nieuwe tekstplaatje van de bedrijfsstempel maken in de gratis ontwerptool. Wel is het dan verstandig om ook het inktkussentje meteen te vervangen. Het oude kussentje is meestal wat ingesleten op de oude tekst en om een mooie nieuwe afdruk te krijgen is een nieuw kussentje echt aan te bevelen. Zowel het stempelplaatje als het inktkussentje zijn supergemakkelijk te vervangen en de bedrijf stempel is weer als nieuw. Voor ongeveer de helft van het geld wat een nieuwe bedrijfsstempel bestellen kost. Let bij een datumstempel wel op dat na maximaal 10 jaar de datum verloopt. Is uw stempel al over de helft van de jaartallen, dan is het wellicht beter om een nieuwe stempel aan te schaffen.

Een ander voorbeeld is de plastic tasjes in de winkels. Dit mag niet meer gratis meegegeven worden (en dan is ook maar goed ook) en daarom gaan veel winkels over op papieren zakken. Deze kunnen in grote aantallen bedrukt worden maar kleine aantallen is vaak erg duur. Wij bieden bedrijfsstempels met deze speciale toepassing in alle formaten waaronder ook de grote formaten voor papieren zakken/tassen. Vaak zijn stempels voor deze toepassing minimaal 10x10cm tot 20x20cm. Wij leveren daar een heel speciaal groot stempelkussen bij en speciale sneldrogende en niet vlekkende inkt. Deze inkt is op basis van vluchtige stoffen en droogt daarom zo snel. Het speciale TopPad inktkussen is zo gemaakt dat de inkt niet kan verdampen zodra het kussen gesloten is.


Laat ons uw bedrijfsstempels maken

Het snelste is om je stempel(s) rechtstreeks bij de Stempelfabriek te bestellen. Zonder tussenkomst van de kantoorvakhandel of een internetdoorverkoper. Snel en goedkoop! 
Op werkdagen voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag op de post!

Bij ons kunt u uw bedrijfsstempel laten maken voor iedere toepassing, ieder formaat en volledig gepersonaliseerd.

Stempelfabriek voor kleine en grote partijen stempels.

Wij zetten de voordelen van een stempel bij ons bestellen nog even op een rijtje:

  • Snelle levering. Op werkdagen voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag op de post!
  • U bestelt direct bij de Stempelfabriek, snel en voordelig.