• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Bedrijfsstempels

TIJD BESPAREN EN DUS GELD VERDIENEN MET JE BEDRIJFSSTEMPEL

Wij gaan je vertellen waarom je met bedrijfsstempels geld kan besparen voor je bedrijf. Met een handtekening stempel, een boekhoudstempel, controlestempel, een bedrijfsstempel met logo, ja zelfs beroeps gerelateerde stempels zoals een deurwaardersstempel of een IPPC stempel kan je efficiënter werken en dat is geld verdienen want
……. time is money


 

Bedrijfsstempels zoals je ze kent

Waarschijnlijk ken je de handstempels met een houten montuur nog. Deze zijn nu nog steeds populair en vooral in combinatie met een los stempelkussen voor gewone-en speciale doeleinden. Je kunt dan kiezen voor een sneldrogende inkt, een textielinkt en nog heel veel andere inkt soorten. Gebruik je meer van deze stempels dan is een stempelhanger erg handig.

Bij jou op het werk zullen ook de zelf-inktende bedrijfsstempels gebruikt worden. Dit zijn stempels van Trodat of Colop met een ingebouwd inktkussen. De inkt hierin (en dat weten veel mensen niet) is altijd op waterbasis. Vaak zie je stempelkaarten waarop een vlekkerige stempelafdruk staat. Dat komt omdat het papier dan glas is en niet geschikt voor een zelf-inktende stempel op waterbasis. Hiervoor adviseren wij een handstempel en een StazOn inktkussen. Dit droogt onmiddellijk en vlekt niet. Ook zijn er Colop stempels en Trodat stempels met een doordraaibare datum of doordraaibare standaard teksten. Uiteraard kunnen alle stempels met tekst naar keuze. Een bedrijfsstempel met logo bestellen of met andere afbeelding er op is geen probleem en is ook niet duurder.

Alle onderstaande kantoorstempels kunnen met standaard teksten of volledig gepersonaliseerd zijn. Stempels zijn nog steeds nodig. Ze worden minder vaak gebruikt maar handig en noodzakelijk zijn ze nog steeds.

TIP: Mocht het nodig zijn om je bedrijfsstempel schoon te maken omdat je in een stoffige ruimte werkt of op textiel stempelt, gebruik dan een oude tandenborstel. Al onze stempels maken wij van rubber en een tandenborstel dan dit rubber niet beschadigen.


Ken je deze stempeltoepassingen al?

Behalve een standaard bedrijfsstempel maakt de Stempelfabriek ook numeroteurs, brandstempels, preegstempels, lakzegelstempels, slagstempels, stempelpennen, pocketstempels.

 • Brandstempels

Met brandstempels kan je bijvoorbeeld in hout, leer of kunststof je logo of tekst branden. Maar ook op broodjes, vlees (biefstuk en hamburgers) kan je als reclame uiting een mooi brandmerk achterlaten. Brandstempels zijn meestal electrische stempels.

 

 • Preegstempels

Preegstempels worden vaak gebruikt door notarissen en advocaten maar ook steeds meer bedrijven zetten op hun briefpapier of enveloppe een chique preeg ( verhoogde afdruk zonder inkt). Preegtangen zijn er voor alle soorten papier. Briefpapier, enveloppes, maar ook voor dik papier. Daarvoor heb je dan een zwaardere preegtang nodig maar een preeg ziet er altijd mooi uit!

 

 • Lagzegelkstempels

Je kent ze wel, die films van vroeger waarbij een belangrijk iemand zijn zegelring gebruikt om een lakzegel met eigen kenmerk op een enveloppe of verklaring achter te laten. Lakzegelstempels worden nog steeds veel gebruikt om ergens de aandacht op te vestigen. Niet meer in een ring maar gewoon als stempel. Een mooi handvat met een messing eindstuk en je, door ons gegraveerde, eigen ontwerp. Niet geschikt voor hoge oplages te voorzien van een gepersonaliseerde lakzegel maar wel voor speciale doeleinden zoals contracten, diploma’s, felicitaties e.d.

 

 • Slagstempels

Voor diegene die met leer, kunststof, metaal of hout werken maken wij Slagstempels. Vooral gepersonaliseerde slagstempel. Zet je eigen merkteken onuitwisbaar op je werkstuk. Slagstempels kunnen overal op gebruikt worden. Voor harde metalen zoals staal en RVS worden extra geharde slagstempels gebruikt. Laat daarom de toepassing weten en als je het zelf nog niet helemaal weet vraag dan om extra geharde slagstempels.

 

 • Stempelpen

Een stempelpen is een super trendy gadget. Deze pen kan behalve schrijven ook een stempelafdruk maken. Dit is tevens een mooi en origineel relatiegeschenk. Stel je voor je zit bij een klant, gebruikt je pen en ….suprise, suprise …… zet er dan een stempelafdruk onder. Dat geeft een echt WOW effect bij de klant en laat je behalve een afdruk ook een goed indruk achter.

 

 • Pocketstempels

Pocketstempels. De naam zegt het al. Een kleine handige meeneemstempel voor in je pocket. En nog een zelf-inktende stempel ook. Voor chauffeurs, vertegenwoordigers, controleurs maar ook voor hobbydoeleinden zoals duiken en geocashing.


Stempels voor speciale bedrijfstakken

Veel bedrijfstakken hebben een standaard stempel of een stempel met een standaard afdruk plus eigen gegevens. Denk hierbij aan de Apotheker, de vertalers, een garage, de gezondheidszorg maar ook de deurwaarder met allerlei standaard teksten. (voorbeelden laten zien)


Bedrijfsstempels laten maken anno 2019

Goede bedrijfsstempels worden gemaakt met een laser. De afdruk is dan haarscherp en aangezien gelaserde stempels van rubber zijn kan je de stempel combineren met alle inktsoorten. Zelf “agressieve” inkten voor hele speciale doeleinden. Je kan je eigen ontwerp op de website van de Stempelfabriek online vormgeven en de stempel direct online bestellen. Door het snelle productieproces hoeft de levertijd niet langer dan 1 dag te duren.

Stempelafdrukken zijn tegenwoordig weer helemaal hip. Ze ogen industrieel en authentiek. Tegenwoordige worden bedrijfsstempels vaak gebruikt bij festivals (let op gebruik de juiste inkt!), op stempelkaarten, op kleding voor scholen, sportclub maar ook verzorgingstehuizen en zelfs op eieren voor hotels en B7B met leuke teksten voor de gasten. PAS OP! gebruik wel altijd de juiste inkt. In dit geval is dat een handstempel in combinatie met de Noris 170 inkt voor op de eieren, andere inkten zijn niet geschikt. Bedrijfsstempels met logo laten maken in combinatie met een tekst was en is nog steeds veel gedaan.
Wil je een bedrijfsstempel bestellen voor een speciale toepassing mail of chat dan met ons voor een goed advies.


Geld verdienen met stempels

Kijk, dit is nou een voorbeeld van geld verdienen. Gebruikt de kortingscode:  Bedr10% bij je éérste online bestelling en je krijgt meteen al 10% korting

Maar ook als je vaak je handtekening moet zetten, vaak dezelfde tekst moet schrijven of als het goed leesbaar moet zijn is het tijds besparend om een bedrijfsstempel het werk te laten doen.

Heb je al een Colop of Trodat stempel maar kloppen de gegevens op het stempelplaatje niet meer? Dan volgt hier een geld besparende tip! Koop geen nieuwe stempel als het montuur nog goed is. Vervang alleen het stempelplaatje. Kijk op de website www.stempelfabriek.nl bij stempelplaatjes, kies het model uit dat je in je bezit hebt en bestel een nieuw tekstplaatje met de nieuwe tekst of logo. Wel is het dan verstandig om ook het inktkussentje meteen te vervangen. Het oude kussentje is meestal wat ingesleten op de oude tekst en om een mooie nieuwe afdruk te krijgen is een nieuw kussentje echt aan te bevelen. Zowel het stempelplaatje als het inktkussentje zijn supergemakkelijk te vervangen en je bedrijf stempel is weer als nieuw. Voor ca de helft van het geld wat een nieuwe bedrijjfsstempel kost. Let bij een datumstempel wel op dat na ca 10 jaar de datum verloopt. Ben je bijna aan het einde van je jaartallen dan is het wellicht beter om een nieuwe stempel aan te schaffen.

Een ander voorbeeld is de plastic tasjes in de winkels. Dit mag je niet meer gratis meegeven (en dan is ook maar goed ook) en daarom gaan veel winkels over op papieren zakken. Deze kan je in grote aantallen laten bedrukken maar kleine aantallen is vaak erg duur. Dat kan een stempel je weer helpen om te besparen. Bij de Stempelfabriek kan je bedrijfsstempels kopen in alle formaten w.o. ook de grote formaten voor papieren zakken/tassen. Vaak zijn stempels voor deze toepassing minimaal 10x10cm tot 20x20cm. Wij leveren daar een heel speciaal groot stempelkussen bij en speciale sneldrogende en niet vlekkende inkt. Deze inkt is op basis van vluchtige stoffen en droogt daarom zo snel. Het speciale TopPad inktkussen is zo gemaakt dat de inkt niet kan verdampen zodra het kussen gesloten is.


Laat ons je stempels maken

Het snelste is om je stempel(s) rechtstreeks bij de Stempelfabriek te bestellen. Zonder tussenkomst van de kantoorvakhandel of een internetdoorverkoper. Snel en goedkoop!
Op werkdagen voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag op de post!

Bij ons kunt u uw bedrijfsstempel laten maken voor iedere toepassing, ieder formaat en volledig gepersonaliseerd.

Stempelfabriek voor kleine en grote partijen stempels.

Wij zetten de voordelen van een stempel bij ons bestellen nog even voor jou op een rijtje:

 • Snelle levering. Op werkdagen voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag op de post!
 • Je besteld direct bij de Stempelfabriek, snel en voordelig.
 • Bestel nu met 10% korting op de internetprijzen, gebruik de kortingscode hierboven.