• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempel approved

Stempel approved voor uw bedrijf

Een approved stempel is in zakelijke situaties meer dan handig. Hiermee laat u het werk namelijk vlotter verlopen. U kunt zelfs stellen dat een stempel met de tekst 'Approved' onmisbaar is, want het bespaart u heel wat problemen. Ontdek hieronder meer over de handige stempel Approved!

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Wil u alleen het woord APPROVED erop dan kunt u ook kiezen voor b.v. 4 regels maar dan een extra grote tekst
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook op:

Stempels maken voor alle stempels met een eigen ontwerp

en

Datumstempels voor een datum en (indien gewenst) een tekst erbij

Maak het uzelf makkelijk met een Approved stempel

Overweegt u om een stempel Approved te kopen? Laat u dan niet tegenhouden door twijfels. Een goedkeuringsstempel is namelijk een uitstekende investering, want het maakt uw werk zoveel eenvoudiger. Wanneer u uw papieren controleert, kunt u hiermee namelijk aangeven dat u ze reeds nagezien en goedgekeurd heeft. Erg handig!

Door uw belangrijke papieren te bestempelen met een stempel Approved, zorgt u er dus voor dat uw misverstanden vermijdt. En dat is belangrijk, want zonder stempel kan er verwarring ontstaan en dat zorgt voor heel wat stress. Maak het uzelf dus eenvoudig en kies voor een Approved stempel! 

 

Welke stempel kiest u?

Bent u van plan om een Approved stempel te kopen? Dan zult u zien dat u heel wat keuze heeft. Approved stempels zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende materialen, afmetingen en modellen. Zo zijn er zelfinktende stempels en handstempels. Welk model u het best koopt, hangt af van uw situatie.

Als u erg veel papierwerk heeft, kiest u het best voor een zelfinktende stempel. Hiermee stempelt u veel sneller. Maar als u eerder op zoek bent naar de stempel die het meest veelzijdig in gebruik is, kunt u beter voor een handstempel kiezen. Dit ligt prettiger in de hand. Bedenk dus wat voor u prioriteit heeft! Ook de tekst op het tekstplaatje kunt u volledig zelf ontwerpen. U kunt dus in plaats van "Approved" ook gewoon "Goedgekeurd" of "Oké" gebruiken als u dat liever heeft! 

 

Stempel Approved kopen bij Stempelfabriek.nl

Stempels kopen is bij Stempelfabriek.nl altijd extra leuk, want u geniet hier van heel wat voordelen. Zo bieden wij u steeds de beste kwaliteit aan met de laagste prijs.

Daarnaast kunt u bij ons goedkeuringstempels kopen in verschillende materialen en formaten. Door ons ruime aanbod vindt u bovendien altijd wat u zoekt. Bekijk dus snel onze kwalitatieve stempels Approved en geniet binnenkort van extra gemak!