• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Doe-het-zelf stempelset

De Doe-Het-Zelf stempelset letters is ideaal als u regelmatig de tekst van uw Doe-Het-Zelf stempel wilt wisselen. Met het pincet pakt u de oude letters of cijfers uit de strip en drukt u de nieuwe letters in de strip van de stempel. Zo vormt u uw eigen tekst. Wilt u een andere tekst, zet dan netjes de letters terug in de houder en maak een nieuwe tekst in uw Doe-Het-Zelf letter stempel. Zo gemakkelijk is het.

Doe het zelf stempels Gemakkelijk zelf te verwisselen Privé en zakelijk gebruik
 1. Colop Printer 20/1 Doe het zelf
  Colop Printer 20/1 Doe het zelf

  Handige doe-het-zelf stempel voor 4 regels tekst. Letterhoogte 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 38 x 14mm

  16,75 Excl. btw 20,27 Incl. btw
 2. Colop Pocket Stamp 20/1 Doe het zelf
  Colop Pocket Stamp 20/1 Doe het zelf

  Handige zakstempel met wisselende tekst die u zelf kunt wijzigen. Origineel kado.

  Afdrukformaat: 38 x 14mm

  17,00 Excl. btw 20,57 Incl. btw
 3. Colop Printer 30/1 Doe het zelf
  Colop Printer 30/1 Doe het zelf

  Handige doe-het-zelf stempel voor 5 regels tekst. Letterhoogte 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  18,85 Excl. btw 22,81 Incl. btw
 4. Colop Printer 30/2 Doe het zelf.
  Colop Printer 30/2 Doe het zelf

  Handige doe-het-zelf stempel voor 5 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  28,70 Excl. btw 34,73 Incl. btw
 5. Colop Printer 40/2 Doe het zelf
  Colop Printer 40/2 Doe het zelf

  Handige doe-het-zelf stempel voor 6 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 59 x 23mm

  29,70 Excl. btw 35,94 Incl. btw
 6. Colop Printer 50/2 Doe het zelf
  Colop Printer 50/2 Doe het zelf

  Handige doe-het-zelf stempel voor 8 regels tekst. Letterhoogte 2,5 en 3.5 mm.

  Afdrukformaat: 69 x 30mm

  31,20 Excl. btw 37,75 Incl. btw
 7. NIO monogram stempel wedding

  NIO stempel met diverse ontwerpen.

  24,75 Excl. btw 29,95 Incl. btw
 8. NIO monogram stempel books
  NIO monogram stempel book

  Stel je eigen afdruk samen met meegeleverde letters. Superleuk en een echte must-have.

   

  24,75 Excl. btw 29,95 Incl. btw
 9. NIO monogram stempel stationary

  Een must-have voor de stempelfanaat. Switch zelf eenvoudig met letters en maak unieke afdrukken.

  24,75 Excl. btw 29,95 Incl. btw
 10. Combi Logo Set TS 25
  Combi Logo Set TS 25

  Los Typenset letterhoogte 2.5 mm. Alleen letters.

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 11. ALPHA-NUMERIC SET TS 30
  Alpha Numeric Type set TS 30

  Typenset alfabetisch en numeriek letterhoogte 3.0 mm.

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 12. Combi Logo Set TS 35.
  Combi Logo Set TS 35

  Los Typenset letterhoogte 3.5 mm. Alleen letters.

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 13. Alpha Numeric Type set TS 40
  Alpha Numeric Type set TS 40

  Typenset alfabetisch en numeriek letterhoogte 4.0 mm.

  9,30 Excl. btw 11,25 Incl. btw
 14. Doe het zelf sets
  Doe het zelf stempel 2360

  57,00 Excl. btw 68,97 Incl. btw

Doe-het-zelf stempelset

De Doe-Het-Zelf stempelset letters is ideaal als u regelmatig de tekst van uw Doe-Het-Zelf stempel wilt wisselen. Met het pincet pakt u de oude letters of cijfers uit de strip en drukt u de nieuwe letters in de strip van de stempel. Zo vormt u uw eigen tekst. Wilt u een andere tekst, zet dan netjes de letters terug in de houder en maak een nieuwe tekst in uw Doe-Het-Zelf letter stempel. Zo gemakkelijk is het.

Doe het zelf stempels Gemakkelijk zelf te verwisselen Privé en zakelijk gebruik

STEMPELS MAKEN MET STEMPEL LETTERS

Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende stempels. De meeste stempels zijn te ontwerpen met behulp van onze gratis online creator. Maar bij onze doe-het-zelf stempelsets kunt u de tekst en de cijfers aanpassen wanneer u maar wilt. Dit is dan ook één van onze meest veelzijdige stempels. Komt het heel vaak voor dat u de tekst van de stempel wilt wijzigen, dan is dit een nuttige tool voor uw bedrijf of voor thuis. De stempelset wordt geleverd met alle letters van het alfabet, alle cijfers en verschillende symbolen. Heeft u dus een stempel nodig met uw adresgegevens om bijvoorbeeld brieven, documenten of enveloppes te bestempelen? Dan kunt u uw adres met de stempel letters makkelijk toepassen op de strip die zich in de stempel bevindt. De stempel met losse letters gaat niet alleen voor een lange tijd mee, maar is ook nog eens heel flexibel.

Een ander voordeel van de letter stempelsets is dat u hiermee geld kunt besparen. U hoeft namelijk niet voor elke toepassing een andere stempel te kopen met een andere stempelafdruk. Deze stempelsets met letters zijn namelijk op elk moment aan te passen. Let er wel op dat deze letter stempel uitsluitend geschikt is voor het gebruik van tekstafdrukken, inclusief cijfers. Logo’s of afbeeldingen worden dus uitgesloten bij deze doe-het-zelf stempelsets.

Met een stempel met losse letters kunt u eenvoudig verschillende teksten maken. Op deze manier wordt het stempelen nog leuker! Het stempelen van uw bedrijfsnaam, de datum, uw slogan of uw adresgegevens? Met de verschillende stempelletters wordt het allemaal mogelijk.

Naast dat de stempel met losse letters binnen uw bedrijf een handige tool is, kunt u de stempel ook aanschaffen voor privégebruik. U kunt de stempel letters gebruiken om grappige teksten te creëren. Een stempel letter is makkelijk toe te voegen aan de strip van de stempel met behulp van het pincet. Uw ontwerp van de letter stempel kunt u bijvoorbeeld stempelen op verjaardagskaarten of zelfgemaakte kaartjes. Een leuke manier dus om iemand te verrassen! Of misschien bent u wel net terug van een vakantie. Met de stempelset wordt het nog leuker om een fotoboek te maken, zgn. scrapbooking. Voeg leuke tekstjes toe of zet de datum bij uw foto’s zodat u het moment nooit meer vergeet. Een stempelset letters gebruiken op creatief gebied? Uiteraard is het ook leuk om dan met de kinderen te knutselen. Versier bijvoorbeeld een doosje waar u de stempel letters in op kunt bergen.

 

STEMPEL LETTER GEBRUIKEN VOOR TEXTIELSTEMPELS 

Een stempelset letters zal over het algemeen vooral gebruikt worden om te stempelen op papier. Toch kunnen wij het stempelen extra leuk maken! Wij hebben een letter stempel in ons assortiment die op textiel kan stempelen. Dit is dus een stempel waarbij u alle stempel letters en cijfers krijgt om een eigen stempelafdruk te maken die geschikt is om op textiel te stempelen. Houdt u er bijvoorbeeld van om eigen kleding of textiele tassen te ontwerpen? Dan kan de letter stempel u hierbij helpen. U kunt een handtas van katoen stempelen. De stempel met losse letters wordt dan uiteraard wel voorzien van een stempelinkt die speciaal gemaakt is voor textiel.

U kunt natuurlijk ook kleding van uw kinderen stempelen, zo raakt de gymkleding nooit meer kwijt tijdens gymlessen. Maar er valt nog veel meer te stempelen zoals de jas, sjaal, muts of schooltas. Maar ook tijdens het reizen kan een letter stempel handig zijn. U kunt een label van uw koffer of rugzak stempelen met uw gegevens.

Stempelletters kunnen ook handig zijn om textiel te stempelen binnen uw bedrijf. Producten kunnen gepersonaliseerd worden met een slogan of uw bedrijfsnaam. Uw stempelset zorgt er dan voor dat u meer persoonlijkheid kunt geven aan uw producten. Voor deze toepassing adviseren wij de Telos stempel.

Een letterstempel is heel makkelijk in gebruik. De stempel letters kunnen eenvoudig vervangen worden. Elke letter stempel wordt geleverd met twee stempelset letters. Hier vindt u alle stempel letters van het alfabet, een stempel letter met bepaalde accenten, alle cijfers en symbolen. Maar hoe worden de stempelletters vervangen? Zorg ervoor dat de letterstempel naar beneden is gedrukt en blokkeer de stempel met behulp van de knopjes aan de zijkanten. Nu kunt u het stempelset gebruiken om de gewenste tekst toe te voegen op uw letter stempel. Het makkelijkste is om het pincet te gebruiken zodat u de stempel letter in de strip kunt plaatsen. Let er op dat u dit in spiegelbeeld uit moet voeren om het gewenste resultaat te krijgen. Vervolgens ontgrendelt u de stempel opnieuw. Als u de stempel nogmaals naar beneden drukt kunt u het stempelkussen in het stempelmontuur plaatsen.

 

STEMPEL SET DIY IN POCKETFORMAAT

Bent u vaak onderweg en zou een kleine letter stempel handig voor u zijn? Dan is de pocketstempel een goede oplossing voor u. Deze stempel met losse stempel letters en cijfers neemt u eenvoudig overal mee naar toe. Door de stempelsets kunt u makkelijk overal de tekst van uw letterstempel aanpassen. Een stempel letter komt meerdere malen voor op de stempelset letters die bijgeleverd worden. Hierdoor kunt u een stempel letter vaker gebruiken waardoor het makkelijk is om verschillende teksten toe te voegen.  

Wij hebben verschillende modellen voor de pocket letter stempel. De verschillen zijn vooral te zien in hoeveelheid tekstregels en de letterhoogte. Houd hier rekening mee zodra u een nieuwe compacte letterstempel gaat aanschaffen.

 

STEMPELSET LETTERS KOPEN

Zoek niet meer verder, want bij ons vindt u een ruim aanbod aan doe-het-zelf stempelsets met stempel letters. Deze stempels zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast een scherpe prijs. Door de kwaliteit, de prijs en ons aanbod is de kans groot dat u een letter stempel vindt die perfect bij u past.

Mocht u nog twijfelen over uw keuze, dan kunt u contact met ons opnemen voor het advies dat u nodig heeft. Denkt u dat de letterstempels toch niet helemaal bij uw situatie passen? Dan kunt u ook nog altijd een kijkje nemen bij onze handstempels en zelf-inktende stempels. Met behulp van onze gratis online creator kunt u zelf een ontwerp maken voor op de stempel. Twijfel niet langer en ga op zoek naar uw ideale stempel.