• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempels kopen

Stempels kopen bij Stempelfabriek.nl

Een stempel kopen online kan bij Stempelfabriek.nl snel, gemakkelijk en goedkoop. Wij zorgen ervoor dat je stempel van de hoogste kwaliteit is en volledig aan jouw wensen voldoet. De rubberen afdruk van onze stempels wordt nauwkeurig gegraveerd met behulp van een geavanceerde lasermachine. Ons hoogwaardige rubber resulteert in stempelafdrukken van uitstekende kwaliteit met scherpe details. 

Bovendien kun je bij ons vertrouwen op een snelle levering zodra je besluit stempels aan te schaffen. Voor de meeste producten geldt een levertijd van slechts één werkdag. 

  • Kies eerst het type stempel uit dat je wilt.
  • Bepaal vervolgens het afdrukformaat of het aantal regels.
  • Klik op de stempel van je keuze.
  • Start met het online ontwerpen of upload een bestand.
  • Beoordeel de drukproef en kopen maar!
  • Indien je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt versturen wij je stempel dezelfde dag.
     

Bekijk onze zelfinktende stempels

Bekijk onze houten handstempels
 

Stempel(tjes) kopen voor elk moment 

Bij Stempelfabriek.nl kun je online stempels of stempeltjes kopen voor elke toepassing. Zowel standaard stempels als wat specialere stempels. Ben je op zoek naar een stevige stempel voor je werkplek, die tegen een stootje kan en veel afdrukken kan maken? Kies dan voor een Colop eXpert stempel

Of wil je graag een redelijk klein stempeltje dat gemakkelijk mee te nemen is als je onderweg bent? Ga dan voor een Colop Pocket stempel. We kunnen aan vrijwel al je wensen voldoen!
 

Microban stempel kopen

Werk je in de gezondheidszorg, bij de overheid, op school of op een flexibele werkplek? Dan is hygiëne erg belangrijk. Bij ons kun je een speciale stempel aanschaffen. De Colop Printer Microban is te verkrijgen in verschillende formaten. Dit is een CO2-neutrale stempel met een antibacteriële werking. Het is niet zomaar een coating op het stempelontwerp, maar de antibacteriële werking zit in het hele ontwerp verwerkt. 
 

Brandmerk stempel kopen

Onze brandstempels zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen worden voorzien met je eigen logo, tekst of ontwerp. Of je nu hout, leer, karton of andere materialen wilt markeren, onze brandstempels leveren keer op keer scherpe en duidelijke resultaten!
 

Lakstempel kopen 

Wil je je onderscheiden van andere bedrijven binnen je branche? Dan kun je bijvoorbeeld een zegel stempel aanschaffen. Hiermee creëer je een luxe uitstraling. Door documenten te ondertekenen met een lakzegel, laat u ook zien dat u waarde hecht aan uw zakenrelaties. 
 

Blinddrukstempel kopen 

Je kunt ook stempels kopen die een reliëf achterlaten op papier. Hiervoor schaf je blinddrukstempels aan. Het papier krijgt hierdoor een mooie en unieke uitstraling. Geef menu's, trouwkaarten of diploma's net dat beetje extra met reliëfstickers in goud, zilver of rood.
 

Colop Green line stempel kopen

Het kan ook zijn dat jij of jouw bedrijf graag duurzame keuzes maakt. Bij ons kun je stempels kopen met een milieuvriendelijkere insteek, met inkt op waterbasis. De Colop Green Line stempels zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en zijn CO2-neutraal.

Normaal gesproken zijn duurzame producten duurder, maar wij hebben ervoor gekozen om dit prijsverschil op ons te nemen, zodat de stempel voor jou dezelfde prijs blijft. Als je deze stempel koopt, dan merk je hier op financieel gebied dus niets van.

 

Nieuwe stempel kopen of stempelplaatje vervangen?

Het kan voorkomen dat je jouw stempel aan wilt passen met een nieuw ontwerp of dat je stempelplaatje aan vervanging toe. In beide gevallen kun je natuurlijk een nieuwe stempel bestellen. Het is ook mogelijk om enkel een nieuw tekstplaatje voor je stempel te kopen. Zo houd je de kosten lager en draag je bij aan een beter milieu door hergebruik van het stempelmontuur.

Heb je een zelfinktende stempel met een ingebouwd inktkussen? Dan raden we aan om bij je nieuwe tekstplaatje ook een nieuw stempelkussen aan te schaffen.

 

Stempels van topkwaliteit

Bij Stempelfabriek.nl koop je altijd stempels van topkwaliteit. We maken gebruik van geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat jouw stempels altijd aan de hoogste normen voldoen. 

1. Graveren met precisie

Ten eerste maken we gebruik van hoogwaardige lasermachines. Deze machines stellen ons in staat om het rubber van de stempels op een uiterst precieze manier te graveren. Wanneer je ons je ontwerp toestuurt, wordt dit digitaal verwerkt en rechtstreeks naar de computer gestuurd die de lasermachine aanstuurt.

2. Grondige controle vooraf

Voordat het stempelrubber de lasermachine ingaat, wordt het gecontroleerd op oneffenheden. Op deze manier garanderen we dat jouw stempelafdruk vrij zal zijn van fouten en onregelmatigheden.

3. Perfecte afdruk tot in detail

Het resultaat? Een scherpe en gedetailleerde afdruk, met alle nuances van bijvoorbeeld je logo duidelijk zichtbaar. En dankzij de snelheid van het graveerproces kunnen we ook een korte levertijd beloven. 

Of je nu online stempels wilt kopen via onze website of liever via e-mail bestelt vanwege de complexiteit van je ontwerp, je hebt je bestelling altijd snel in huis!

4. Elke stempelafdruk onder de loep

Zodra het stempelrubber is gegraveerd, monteren we het op het stempelmontuur. Hier vindt een controle plaats om te verzekeren dat de stempelafdruk goed is. We beoordelen de leesbaarheid van bijvoorbeeld je adresgegevens, zoeken naar eventuele imperfecties en controleren of de afdruk mooi gecentreerd is.

5. Zorgvuldige verpakking en dubbele check

Nadat we ervoor hebben gezorgd dat alles aan onze strenge eisen voldoet, verpakken we je bestelling. We controleren nu nogmaals dat je bestelling exact overeenkomt met wat we voor jou hebben gemaakt. Of het nu gaat om de juiste inktkleur of de precieze afmetingen van je stempel, bij ons staat kwaliteit voorop!