• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempels kopen

Stempels online kopen bij Kantoorstempels.nl

Een stempel kopen online kan bij Kantoorstempels.nl snel, gemakkelijk en goedkoop. Wij zorgen ervoor dat uw stempel de beste kwaliteit heeft en voldoet aan uw wensen. Het rubber van onze stempels wordt gegraveerd met een lasermachine en uw stempels kopen bij ons betekent een stempel met hoogwaardig rubber. Dit rubber geeft de stempels hoge kwaliteit en zorgt voor een scherpe afdruk. Bij ons kunt u rekenen op een snelle levering zodra u stempels gaat kopen. Voor de meeste producten geldt namelijk dat de levertijd slechts één werkdag is. Stempels bestellen vóór 15.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat de bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd wordt.

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur besteld versturen wij uw stempel dezelfde dag

 

Kijk ook eens naar onze brandstempels:

Brandstempels

Stempel kopen voor elk moment 

Online stempels kopen kunt u bij ons voor elke toepassing. Bent u opzoek naar een robuuste stempel voor de werkplaats die wel tegen een stootje kan en veel stempelafdrukken kan maken? Kies dan voor een Colop eXpert stempel. Of wilt u graag een stempel kopen die zo klein mogelijk is en die makkelijk onderweg mee te nemen is? Wij kunnen die wensen vervullen. 

Bent u werkzaam in de gezondheidszorg, op een school of op een flexwerkplek dan is hygiëne erg belangrijk. U kunt bij ons een speciale stempel kopen. De Colop Printer Microban is te verkrijgen in verschillende formaten. Dit is een CO2 neutrale stempel met een anti bacteriële werking. Het is geen coating die aangebracht is op het stempelmontuur, maar de antibacteriële werking zit in het gehele montuur. Hierdoor kan het er niet afslijten. Alle bacteriën en schimmels worden binnen 24 uur gedood. Dit kan ook een geschikte stempel zijn voor bijvoorbeeld overheidsinstellingen omdat daar vaak meerdere mensen dezelfde stempel zullen gebruiken. 

Wilt u zich onderscheiden van andere bedrijven binnen uw branche dan kunt u dat bijvoorbeeld doen met de zegel stempel. Dit geeft een luxe imago. Door documenten te ondertekenen met een lakzegel, laat u ook zien dat u waarde hecht aan uw zakenrelaties. U kunt ook een stempel kopen die een reliëf geeft in het papier. Hiervoor kunt u een blinddrukstempels aanschaffen. Het papier krijgt hierdoor een mooie en unieke uitstraling. Maak menu’s, huwelijks kaartjes of diploma’s net iets chiquer met een reliëfsticker in de kleuren goud, zilver of rood.

Het kan ook zo zijn dat u of uw bedrijf graag zoveel mogelijk duurzame inkopen doet. Bij ons kunt u stempels kopen met een milieuvriendelijkere focus met een inkt op waterbasis. De Green Line stempels van Colop zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en zijn CO2 neutraal. Het overige deel van de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende projecten die de klimaatbescherming willen verbeteren. Normaalgesproken zijn duurzame producten duurder, maar wij hebben ervoor gekozen om dit verschil voor eigen rekening te nemen zodat de stempel voor u dezelfde prijs behoudt. Mocht u deze stempel kopen, dan merkt u hier op financieel gebied dus niets van.

 

STEMPELPLAATJES VERVANGEN 

Het kan voorkomen dat u uw stempel aan wilt passen met een nieuw ontwerp of dat uw stempelplaatje aan vervanging toe is door langdurig gebruik. In beide gevallen kunt u natuurlijk een nieuwe stempel bestellen. Maar het is ook mogelijk om uitsluitend een nieuw tekstplaatje te kopen. Via onze online creator kunt u een nieuw ontwerp maken naar wens. Voeg uw nieuwe tekst toe en/of upload uw logo voor uw nieuwe stempel ontwerp. Tevreden met het nieuwe ontwerp? Dan kunt u de bestelling afronden en kunt u verder stempelen met uw nieuwe stempelplaatje. Op deze manier bespaart u kosten en hergebruikt u het stempelmontuur wat beter is voor het milieu. Maakt u gebruik van een zelf-inktende stempel met een ingebouwd inktkussen? Dan adviseren wij om bij een nieuw tekstplaatje ook een nieuw stempelkussen aan te schaffen. Bij ons kunt u dus zowel volledige stempels kopen als losse stempelplaatjes of stempelkussens.

 

Stempels van goede kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de stempels altijd van top niveau is, maken wij gebruik van verschillende geavanceerde technieken. Eén daarvan zijn onze lasermachines waarmee wij het rubber van de stempels graveren. Uw ontwerp wordt naar de computer gestuurd die dit vervolgens doorgeeft aan onze lasermachine. Vervolgens wordt het rubber gegraveerd en zo ontstaat er een scherpe afdruk met alle details die bijvoorbeeld in uw logo te zien zijn. Een lasermachine zorgt voor een grote nauwkeurigheid. Doordat het graveren snel gaat kunnen wij onze korte levertijd garanderen. Bij ons kunt u niet alleen uw stempel kopen online maar ook via de e-mail indien uw bestelling teveel omvat waardoor een correspondentie per e-mail prettiger is.

Nog voordat het rubber gebruikt wordt in onze lasermachine, wordt dit grondig gecontroleerd op oneffenheden. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat er geen fouten in uw stempelafdruk zullen zitten. Zodra het stempelrubber gegraveerd is wordt deze op het stempelmontuur geplaatst. Hier wordt de eerste check gedaan van de stempelafdruk. Er wordt onder andere gekeken naar de leesbaarheid van bijvoorbeeld uw adresgegevens, of er geen imperfecties te zien zijn en of de afdruk mooi in het midden van de stempel zit. Uiteindelijk wordt uw bestelling ingepakt waarbij er nogmaals gekeken wordt of uw bestelling overeenkomt met hetgeen dat wij voor u hebben geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan een check voor de correcte inktkleur of de juiste afmetingen van uw stempel. Gaat u bij ons stempels kopen online via onze website? Dan kunt u er dus vanuit gaan dat uw stempel van goede kwaliteit is.