• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Elektrische brandstempel

Diverse mogelijkheden met de elektrische brandstempel

Een elektrische brandstempel is meer dan handig om te hebben, want het geeft u de mogelijkheid om al uw producten op een snelle manier van een brandmerk te voorzien. Wilt u het zichzelf ook graag heel wat makkelijker maken? Bekijk dan zeker ons assortiment. Daar vindt u brandstempels in alle vormen, kleuren en maten. Dus ook elektrische brandstempels van de beste kwaliteit. Ontdek hieronder de wereld van voordelen die deze brandstempel u geeft!

  • Bepaal eerst waar in in wilt branden.
  • Onze elektrische brandstempels zijn afgesteld op hout
  • Wil u branden in leer, kurk of kunststof, schaf dan ook een spanningsregelaar aan
  • Maak online het ontwerp van uw brandmerk
  • Of upload uw ontwerp
  • Onze levertijd is ca 1 à 5 werkdagen

 

Netspanningsregelaar

Elektrische brandstempel kopen

Als zelfstandige is het erg belangrijk om tijd te besparen aan het bestempelen van uw producten. U heeft wel betere dingen te doen! Kies daarom voor een elektrische brandstempel en maak het uzelf makkelijk! Door een elektrische brandstempel te kopen, zorgt u er bovendien voor dat u geld bespaart, want tijd is nu eenmaal geld! 

En dan hebben we het nog niet gehad over de frustraties die u uitspaart! Wanneer u te veel tijd verdoet aan het brandmerken van uw producten, kan dit u stress geven. U weet namelijk dat u nog een heleboel ander werk moet afronden en u verliest tijd die u eigenlijk niet zou moeten verliezen. Dit voorkomt u eenvoudig door elektrische brandstempels te kopen! 

 

Elektrische brandstempel: verschillende mogelijkheden

Brandstempels zijn ideaal om een mooi brandmerk achter te laten op houten producten, maar er is nog véél meer mogelijk. Zo kunt u een elektrische brandstempel bijvoorbeeld gebruiken voor het brandmerken van voeding. Dit is ideaal voor horecazaken, want met een mooie afdruk op uw hamburger of broodjes oogt uw eten nog smakelijker!

Het brandmerken van leer of kunststof is ook een mogelijkheid. Dit geeft uw producten een prachtige uitstraling. Als u dus kleding of andere textielproducten verkoopt, komt een elektrische brandstempel ook handig van pas!

Warmteregelaar. Brandstempels zijn afgesteld op branden in hout. Gaat u ergens anders een brandmerk in zetten dan heeft u een warmteregelaar erbij nodig. 

Producten brandmerken met eigen logo of tekst

In onze webshop kunt u eenvoudig uw eigen elektrische brandstempel maken of toch op zijn minste het stempelplaatje waar de tekst of uw bedrijfslogo op komt te staan. Dit is erg handig, want op die manier creëert u eenvoudig de beste stempel voor uw zaak en verkrijgt u het brandmerk dat u wenst.

Een leuke tekst op uw producten, de naam van uw bedrijf of een professioneel logo? Het kan allemaal! Gebruik uw creativiteit en zorg ervoor dat uw producten sneller verkocht worden!

Elektrische brandstempels kopen doet u het best bij Stempelfabriek.nl, want bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen. Bovendien is het ontwerpen van een eigen stempel erg simpel en kunt u altijd op ons professioneel advies rekenen.