• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Verstelbare stempel

Verstelbare datum-en tekststempels

Voor het ondertekenen van brieven volstaat een gepersonaliseerde handstempel of zelfinktende stempel. Maar wanneer u ook regelmatig verpakkingen, documenten of officiële documenten moet stempelen, dan biedt een verstelbare stempel uitkomst. Deze doordraaibare stempels kunt u namelijk heel gemakkelijk zelf instellen op een bepaalde datum of een bepaalde tekst.

 

  • Bepaal eerst het type stempel dat u wilt
  • Bepaal vervolgens het afdrukformat of het aantal regels
  • Klik op de stempel van uw keuze
  • Start met het online maken van uw stempelontwerp of upload een bestand
  • Beoordeel de drukproef en bestel
  • Indien u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt versturen wij uw stempel dezelfde dag

Doordraaibare stempels zijn duurzaam en multifunctioneel. In ons uitgebreide assortiment vindt u een groot aantal zelfinktende verstelbare stempels en de houten handstempels van Telos. De stempelsets van het Telos profielsysteem worden geleverd met een tekst- en nummerplaat. De letters en cijfers hebben uitsparingen die precies in de rubberen tekstplaat van de handstempel passen. U kunt telkens een andere tekst of datum maken. Erg handig, zeker wanneer u een verstelbare stempel nodig hebt voor industrieel gebruik. Bij een houten verstelbare stempel hoort inkt en een inktkussen. Wilt u de verstelbare stempel gebruiken op een andere oppervlakte dan glad papier? Kijk dan bij onze speciale stempelkussen en bijzondere inkten.

Duurzame doordraaibare stempels

De doordraaibare zelfinktende stempels die wij aanbieden, zijn duurzaam. De stempels waarbij de datum kan worden doorgedraaid staan standaard ingesteld op tien jaar. U heeft dus lang profijt van dit soort verstelbare stempels. Daarnaast hebben wij zelfinktende stempels met enkele standaardteksten die veel voorkomen binnen bepaalde branches, cijferstempels wanneer er een wisselende reeks cijfers gestempeld moet worden en stempels met zowel data als verschillende teksten of dagen van de week. Het is dus niet nodig om verschillende stempels te gebruiken wanneer u kunt volstaan met een kwalitatief goede verstelbare stempel. De zelfinktende doordraaibare stempels zijn voorzien van een ingebouwd inktkussen. Hiermee kunt u met gemak 4.000 tot 7.000 haarscherpe stempelafdrukken maken op standaard papier. Het ingebouwde inktkussen is hierna eenvoudig te vervangen.