• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Brandstempel laten maken

Brandstempel laten maken direct bij de Stempelfabriek

Brandstempels worden steeds vaker gebruikt en het is ook niet moeilijk om te zien waarom. Ze laten een prachtig logo brandmerk achter en zorgen er zo voor dat uw producten een professionele uitstraling krijgen. Bij ons kunt u een brandstempel laten maken precies naar uw wens. Zo kunt u uw logo brandmerken in hout of een ander geschikt materiaal zonder zorgen. Ontdek ons aanbod en geniet binnenkort van uw op maat gemaakte brandstempel! 

Stempelfabriek.nl is gespecialiseerd in het maken van brandstempels op maat.
Wij leveren hiervoor allerlei verschillende formaten electrische brandstempels met, indien nodig, een netspanningsregelaar

  • Zoek het juiste brandmerk formaat uw voor uw toepassing
  • Ontwerp online uw brandstempel of upload een bestand
  • Bepaal of u een netspanningsregelaar nodig heeft (kunststof, leer en kurk)
  • Geef online de bestelling door
  • Levertijd 1 à 5 werkdagen

 

Alle andere speciale stempels in ons assortiment:

Exclusieve stempels

Wat is een brandmerk stempel?

Een brandmerk stempel is een soort stempel waarmee u eenvoudig een eigen brandmerk kunt maken op uw producten. In tegenstelling tot gewone stempels maakt u dus geen gebruik van inkt maar brand u de gewenste tekst of het logo in uw materiaal. Bovendien is een eigen logo brandmerk veel mooier dan een etiket of een stempelafdruk van inkt!

Een brandmerk stempel is ook eenvoudig om te gebruiken. U hoeft het enkel op de juiste temperatuur te zetten om vervolgens een brandmerk op hout, voeding, leer of kunststof te plaatsen! Op elk materiaal zorgt het voor een unieke uitstraling. Vooral een logo stempel op hout wordt vaak gedaan door o.a. meubelmakers, omdat het een authentiek karakter aan producten geeft. Maar ook op andere materialen zorgt het voor een bijzondere uitstraling!

 

Brandmerk maken met een gepersonaliseerde brandmerkstempel.

Met een brandstempel kunt u dus een eigen brandmerk maken op uw producten en dat op een originele manier. Maar eerst moet u natuurlijk het juiste brandstempel montuur en brandplaat kiezen. Dit kunt u bij ons eenvoudig! Een brandmerk laten maken bij Stempelfabriek.nl is bovendien erg voordelig.

Kies het juiste formaat brandmerk stempel uit, bedenk welk brandmerk logo u wilt gebruiken en laat de rest over aan ons! Ieder formaat heeft zijn eigen wattage. Het komt bij verschillende beroepen handig van pas en ook voor persoonlijk doeleinden is een brandmerk maken geen overbodige luxe. Hieronder meer over de verschillende mogelijkheden!

 

Een brandmerk logo voor voeding

Dat een brandmerk logo laten maken een goede keuze is voor het brandmerken van hout, is duidelijk. Maar wist u ook dat een brandmerk stempel voor hout ook geschikt is om te branden in en op andere ondergronden? U kunt hiermee bijvoorbeeld ook een brandmerk maken in leer, kurk, karton of een brandmerk maken in kunststof. Standaard is de brandstempel afgesteld op het branden in hout.

Dat is nog niet alles, want ook als u werkt met etenswaren, kunt u hiervoor een brandstempel laten maken. Het brandmerken van voeding wordt steeds meer gedaan. Denk hierbij aan uw eigen logo in vlees of op uw hamburgers, broodjes enzoverder. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Brandmerk hout en andere materialen

Een brandmerk stempel voor hout kan niet alleen gebruikt worden om een logo te brandmerken in hout, maar ook voor het brandmerken in andere materialen. De stempels moeten in dat geval op een andere temperatuur ingesteld worden. 

Het is ook belangrijk om te weten dat u voor een brandmerk logo op leer of kunststof een spanningsregelaar nodig heeft. Voor een brandmerk logo op hout is dit overbodig. Een brandmerk op hout plaatsen is dus het makkelijkst, maar ook bij andere materialen is het erg simpel, zolang u op voorhand goed geïnformeerd bent.

 

Brandplaten laten ontwerpen

Een brandmerk stempel laten maken wilt niet alleen zeggen dat u het juiste model en formaat van stempelhouder moet kiezen, maar ook dat u een brandplaat moet laten ontwerpen. Er wordt namelijk altijd gebruik gemaakt van verwisselbare brandplaten die voorzien zijn van een bepaalde gravure. Hierdoor verkrijgt u een bepaald symbool of tekst in uw producten. U kunt een brandstempel maken met een gravure van uw eigen logo, de naam van uw bedrijf of een andere tekst. U kunt er natuurlijk ook meerdere laten ontwerpen, zodat u kunt afwisselen. Wisselen van brandplaten c.q. gravures kunt u alleen bij de ALK en binnen hetzelfde typenummer. Bijvoorbeeld bij de ALK 4 zijn alle formaten wisselbaar, maar dan weer niet onderling met het type ALK 6.
 

Voordat u een brandstempel laat maken, is het wel belangrijk om goed na te denken over het logo dat u gaat gebruiken en het juiste type en formaat van de stempel. Eens u dit gedaan heeft, kunt u ons uw logo en voorkeuren via mail doorsturen. Onze professionals zullen dan uw brandstempel maken met de nodige vakmanschap en dit wordt dan zo snel mogelijk naar u opgestuurd. Weet u niet goed hoe u een keuze moet maken? Gelukkig hoeft u zich daar niet al te veel zorgen over te maken, want onze professionals staan altijd paraat om u te helpen!

 

Elektrische brandstempels: de beste keuze voor een professioneel resultaat

Bij ons kunt u een elektrische brandstempel laten maken. Dit soort brandstempel heeft heel wat voordelen in vergelijking met andere types, zoals een gasbrandstempel of handbrandstempel. Het is namelijk de snelste en beste manier om een logo te brandmerken. Dat is vooral een groot voordeel als u de stempel gebruikt voor professionele doeleinden, want tijd verliezen is iets wat u zich dan vaak niet kunt veroorloven.

Bovendien verloopt brandmerken erg precies. Hierdoor krijgen uw producten een professionele uitstraling. Daarnaast is het de veiligste keuze, want er is geen open vlam nodig. Dit maakt het gevaar voor brand aanzienlijk kleiner.

 

Alk brandstempels

Bij Stempelfabriek.nl vindt u brandstempels van ALK. Deze worden vooral gekenmerkt door hun goede kwaliteit. Hierdoor zijn ze ideaal om te gebruiken voor professionele doeleinden. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Als u niet goed weet welke stempel u moet kiezen, hoeft u zeker niet te stressen. U kunt raad vragen aan ons team van specialisten. Zo kunt u altijd met een gerust hart uw gepersonaliseerde brandstempel kopen!

 

Goedkope brandmerk stempel laten maken bij Stempelfabriek.nl

Een brandstempel laten maken hoeft niet per se veel geld te kosten. Toch niet als u uw brandstempel laat maken bij Stempelfabriek.nl. Wij streven ernaar om onze klanten de beste kwaliteit te geven voor de laagste prijs! 

Uw brandmerk logo laten maken bij ons heeft nog een ander groot voordeel: u kunt kiezen uit verschillende merken en formaten. Of u nu een logo stempel voor op hout wilt laten maken, zodat u een ambachtelijk brandmerk logo op houten producten kunt plaatsen of liever een brandstempel wilt om te gebruiken op een ander materiaal, in ons assortiment is er zeker keuze genoeg!

 

Toepassingen van brandstempels:

Wij hebben allerlei verschillende formaten Brandstempels. Hoe groter het formaat hoe hoger het wattage. Een groter oppervlakte heeft meer energie nodig om warm te worden. De brandstempels staan standaard afgesteld op hout. De ALK 0 zijn de kleinste in formaat, daarna volgende Alk 1, Alk 2, Alk 4 en Alk 6. De Brandstempel HLP zijn de grotere en de Brandstempel S-serie zijn de allergrootste.

Een gegraveerde brandplaat is gemaakt van een soort brons legering. Deze wordt verwarmd door het verwarmingselement in de brandtang. Het duurt een paar minuten tot de plaat helemaal verwarmd is en u ermee kunt branden. Laat de stekker niet onnodig lang in het stopcontact zitten en doe de brandstempel uit als u deze niet gebruikt. Een tafelstandaard voor de brandtang is erg handig en voorkomt onnodige brandplekken.

Onze brandtangen worden gebruikt in houtbewerkings-werkplaatsen, door kunstenaar, horecaondernemers, houten hekwerkbedrijven, palletbedrijven en nog heel veel meer.