• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempel met logo

Stempel met logo laten maken?

Een stempel met logo is een aangepaste stempel die het logo of de bedrijfsnaam van een onderneming bevat. Deze stempels worden gebruikt om documenten, facturen, enveloppen en meer te markeren met het bedrijfsmerk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en stijlen, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Bij Stempelfabriek vind je een uitgebreid assortiment stempels met logo en bestel je jouw stempels extra voordelig. Daarnaast is de levertijd erg kort. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog!

 • Bepaal eerst het type logo stempel dat je wilt.
 • Bepaal vervolgens het afdrukformaat en/of het aantal regels.
 • Start vervolgens met het maken van je stempelontwerp of upload een bestand.
 • Beoordeel de drukproef en bestel.
 • Indien je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, versturen wij de stempel(s) dezelfde dag.
   

Bekijk onze zelfinktende stempels

Bekijk onze handstempels
 

Voordelen van stempels met logo

Stempels met logo bieden tal van voordelen voor bedrijven:

1. Professionele uitstraling
Met een logostempel kun je documenten en communicatie een professionele uitstraling geven. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij klanten en partners.

2. Merkherkenning
Door consistentie in branding te handhaven, bevordert een stempel met logo merkherkenning. Klanten zullen je logo associëren met jouw producten en diensten.

3. Tijdsbesparing
Het gebruik van logostempels kan de tijd die nodig is om documenten te markeren aanzienlijk verminderen. Dit is vooral handig bij repetitieve taken.

4. Marketingkans
Stempels met logo bieden een subtiele marketingkans, aangezien je logo wordt verspreid telkens wanneer een gestempeld document wordt gezien.

 

Stempel laten maken met logo

Bij Stempelfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan logo stempels. Je vindt bij ons altijd wel een stempel die bij jouw behoeften past. Zo hebben we bijvoorbeeld de Microban stempel, die antibacteriële eigenschappen heeft en daarom perfect is voor gebruik in ziekenhuizen of scholen, waar de stempel door veel verschillende mensen wordt gebruikt.

Als je waarde hecht aan milieuvriendelijke aankopen, overweeg dan onze Green Line stempels. Deze zelfinktende stempels zijn grotendeels gemaakt van recyclebaar kunststof en zijn CO2-neutraal. Of kies een handige Pocketstempel. Dit is een kleine en draagbare stempel die je overal mee naartoe kunt nemen. Deze stempel is ook volledig aanpasbaar, zodat je altijd jouw eigen stempellogo bij de hand hebt, waar je ook bent.
 

Nieuw inktkussentje aanschaffen

Als je een zelfinktende logostempel hebt aangeschaft, kan het voorkomen dat het inktkussentje leeg raakt. In plaats van direct een compleet nieuwe stempel met logo te laten maken, bieden wij een eenvoudige oplossing: je kunt gewoon een nieuw inktkussentje bestellen. Hierdoor kun je blijven genieten van het gebruik van jouw stempel met logo. 

 • Over het algemeen gaat een inktkussen zo'n 4000 tot 7000 afdrukken mee.
   

Nieuw logo: ga voor een nieuw stempelplaatje

En als je besluit om de tekst of het logo op je stempel te wijzigen, hoef je nog steeds geen compleet nieuwe stempel aan te schaffen. Het montuur van onze stempels is doorgaans van uitstekende kwaliteit en blijft langdurig bruikbaar. Op onze website bieden wij de mogelijkheid om alleen tekstplaatjes te bestellen. Hiermee kun je jouw vertrouwde stempel blijven gebruiken met een geheel nieuwe afdruk.

Stempel bestellen met logo

Bij Stempelfabriek.nl kun je eenvoudig je stempel met eigen logo ontwerpen en bestellen. Wij bieden een gebruiksvriendelijke ontwerptool op onze website, die je de volledige vrijheid geeft om een logo naar wens te creëren. Onze ontwerptool biedt talloze opties om je stempellogo te personaliseren. En dankzij het gebruik van rubber voor de stempelafdruk kun je zelfs de meest gedetailleerde ontwerpen maken.

Je kunt je bedrijfsstijl integreren door verschillende lettertypes en lettergroottes te gebruiken of je eigen bedrijfslogo uploaden.
 

Logo uploaden

Als je al een ontwerp klaar hebt, kun je dit snel en eenvoudig uploaden. Zorg er wel voor dat het bestand:

 • zwart-wit is;
 • een minimale resolutie van 600 dpi heeft.
   

Gratis drukproef

Ben je tevreden met je eigen logo? Dan bieden wij je nog de mogelijkheid om gratis een drukproef te ontvangen. Dit is een pdf-bestand met je ontwerp. Als je hier een print van maakt, dan weet je zeker hoe groot de logostempel uiteindelijk zal worden. Ben je helemaal tevreden? Dan kun je doorgaan naar de bestelprocedure. Vergeet niet om eventuele extra benodigdheden toe te voegen, zoals stempelkussens en inkten, om met jouw stempel met logo te kunnen stempelen.
 

Kwaliteit en controle

In onze eigen stempelfabriek produceren we stempels met logo met grote precisie. Het rubber van de stempels wordt gegraveerd met behulp van onze lasermachines. Dit zorgt voor uiterst nauwkeurige gravures waarin alle details goed zichtbaar zijn. Als je ontwerp té gedetailleerd is, nemen we contact met je op om alternatieve mogelijkheden voor je stempellogo te bespreken.

Bij het maken van je stempel met eigen logo ligt onze focus op kwaliteit, en daarom voeren we verschillende controles uit:

 1. We verifiëren of je bestelling overeenkomt met onze administratie om fouten te voorkomen.
 2. Vervolgens controleren we het stempelrubber grondig op eventuele onregelmatigheden. Als er bijvoorbeeld luchtbellen in het rubber zitten, kan dit resulteren in een ongelijkmatige afdruk.
 3. Wanneer het rubber op de stempel wordt aangebracht, maken we een proefdruk om deze te controleren op fouten of vlekken.

Dankzij deze grondige controles verkleinen we de kans op fouten. Daarnaast staat onze klantenservice altijd paraat om je vragen te beantwoorden. Neem dus gewoon contact met ons op als er iets niet duidelijk is.