• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Stempelinkten

Alle verkrijgbare soorten stempelinkten met vele toepassingen. Het meest uitgebreide aanbod van stempelinkten voor diverse doeleinden. Inkt voor op papier, hout, kunststof, metaal, vlees, eieren en meer. Kijk goed naar de verschillen of bel ons voor een advies. Kijk ook naar de informatie onderaan deze pagina.

 

Alle inktsoorten, alle kleuren Geschikt voor alle toepassingen Voor sneldrogende inkten Voor kraftzakken en dozen Vraag om inktadvies!
 1. Stempelinkt Noris 1421 op karton
  Stempelinkt Noris 1421

  12,02 Excl. btw 14,54 Incl. btw
 2. Colop 801
  Colop 801

  Stempelinkt Colop 801 voor op standaard papier. Kan ook worden gebruikt voor inktkussentjes die in een zelf-inktende stempel gaan. Zeer eenvoudig te vervangen.

  2,30 Excl. btw 2,78 Incl. btw
 3. Stempelinkt Trodat 7011
  Stempelinkt universeel Trodat 7011

  Universele stempelinkt van het merk Trodat

  2,90 Excl. btw 3,51 Incl. btw
 4. Stempelinkt Colop 805 archiefinkt
  Colop 805

  Stempelinkt Colop 805 archiefinkt. Zwart

  6,84 Excl. btw 8,28 Incl. btw
 5. Stempelinkt StazOn
  Stempelinkt StazOn

  Stempelinkt alleen voor de StazOn stempelkussens.

  4,70 Excl. btw 5,69 Incl. btw
 6. Encore stempelinkt 15 ml

  Snel drogende metallic inkt, goud, zilver en koper

  3,65 Excl. btw 4,42 Incl. btw
 7. Colop EOS inkt
  Stempelinkt EOS

  EOS navulinkt voor EOS stempels. Deze inkt is ook geschikt voor glad papier, craft zakken en dozen.

  10,50 Excl. btw 12,71 Incl. btw
 8. EOS inkt 250 ml
  EOS ink 250 ml

  EOS navulinkt voor EOS stempels. Ook geschikt voor glad papier, craft zakken en dozen.

  83,50 Excl. btw 101,04 Incl. btw
 9. Coloris 200 PR - Bestel deze inkt online!
  Coloris 200 PR

  Coloris 200 PR. Inkt voor zelf-inktende stempel en meer! Zie omschrijving.

  7,60 Excl. btw 9,20 Incl. btw
 10. Coloris 8080 P
  Coloris 8080 P

  Stempelinkt voor veel toepassingen, w.o. stempelen op (craft)zakken/tassen en onbedrukte dozen.

  10,60 Excl. btw 12,83 Incl. btw
 11. Coloris R9-FP - Stempelfabriek.nl
  Coloris R9-FP

  Coloris R9-FP voor levens-middelen verpakkingen en craft-zakken t.b.v. levensmiddelen.

  11,05 Excl. btw 13,37 Incl. btw
 12. Noris 110s

  Noris 110s voor algemeen gebruik in stempelkussens van de merken Trodat en Traxx.

  4,12 Excl. btw 4,99 Incl. btw
 13. Noris 110UV
  Noris 110UV

  Stempelinkt Noris 110UV voor o.a. discotheken.

  5,30 Excl. btw 6,41 Incl. btw
 14. Vleesinkt Noris 111 - vleesinkt blauw, rood en bruin – slachthuis vlees inkt – Stempelfabriek.nl
  Noris 111

  Stempelinkt Noris 111 voor op vlees.

  8,93 Excl. btw 10,81 Incl. btw
 15. Noris 117 fluorinkt
  Noris 117

  Stempelinkt Noris 117 fluoriserend (deels UV) voor op papier

  5,60 Excl. btw 6,78 Incl. btw
 16. Stempelinkt Noris 119
  Noris 119

  Stempelinkt Noris 119 voor op verpakkingen van levensmiddelen

  19,89 Excl. btw 24,07 Incl. btw
 17. Verdunningsmiddel RM/119
  Verdunningsmiddel RM/119 1 liter

  Verdunningsmiddel RM/119. Ook voor het opfrissen van uw stempelkussen met 119 inkt.

  37,32 Excl. btw 45,16 Incl. btw
 18. Noris 130 stempelinkt
  Noris 130

  Stempelinkt Noris 130 voor op metaal.

  9,85 Excl. btw 11,92 Incl. btw
site.Page

Stempelinkten

Alle verkrijgbare soorten stempelinkten met vele toepassingen. Het meest uitgebreide aanbod van stempelinkten voor diverse doeleinden. Inkt voor op papier, hout, kunststof, metaal, vlees, eieren en meer. Kijk goed naar de verschillen of bel ons voor een advies. Kijk ook naar de informatie onderaan deze pagina.

 

Alle inktsoorten, alle kleuren Geschikt voor alle toepassingen Voor sneldrogende inkten Voor kraftzakken en dozen Vraag om inktadvies!

Inkt voor stempels

Hier vindt u alle soorten stempelinkten voor privé, kantoor, magazijn en fabrieksgebruik. Voor nagenoeg iedere toepassing hebben wij wel een inktsoort. De combinatie stempel, kussen en inkt is hierbij erg belangrijk. Sneldrogende inkten hebben een inktkussen nodig dat goed sluit zodat de vluchtige stoffen in de inkt niet verdampen. Daarom adviseren wij ook altijd het kussen na gebruik goed af te sluiten. Mocht het inktkussen toch snel opdrogen dan kunt u het vaak weer opfrissen met onze RM. Dit kunt u ca. 3x herhalen en daarna als het kussen weer droogt kunt u het gewoon bij beïnkten.

 

Stempelinkt van Noris, Coloris en Colop

Het is belangrijk om bij zelfinktende stempels altijd de juiste inkt te gebruiken. Zo ook bij reeds gevulde stempelkussens. Gebruik bij een Colop product altijd Colop inkten en bij een Trodat product altijd Trodat inkten. Heeft u nu een speciale inktsoort nodig voor een speciale toepassing zoals glad papier, hout, karton of niet poreuze oppervlakten, kijk dan bij de Noris en Coloris inkten. Voor nagenoeg iedere toepassing hebben wij wel een inktsoort. Komt u er niet meer uit of twijfelt u? Vraag het ons dan. Wij hebben een grote kennis van stempelinkten en helpen u graag aan de juiste inkt.

 

Voor alle ondergronden de beste stempelinkten

Wanneer u een bedrijfsstempel heeft uitgezocht, dan is de volgende stap het uitkiezen van de perfecte stempel inkt. Hierbij moet u rekening houden met de ondergrond die u wilt gaan stempelen. Die ondergrond bepaalt namelijk of u het beste kiest voor watervaste inkt, sneldrogende inkt of bijvoorbeeld speciale stempelinkt voor op dozen of textielinkt. Of het nu gaat om onder andere papier, kunststof, metaal, voedingsmiddelen of verpakkingen: wij hebben voor alle ondergronden de beste stempelinkten in het assortiment.

 

De juiste inkt op stempels

Alleen met de juiste inkt op stempels bereikt u een goed resultaat. Voor stempelen op gewoon briefpapier is gewone stempelinkt voldoende. Maar wilt u bijvoorbeeld op hout een tekst stempelen, dan hebben wij ook inkt waarmee u de perfecte stempel kunt zetten. Gelukkig is er voor vrijwel elke ondergrond kwalitatief goede inkt om mee te stempelen verkrijgbaar. Ook zijn er verschillen tussen watervaste stempelinkt en sneldrogende inkt. Bij ons kunt u kiezen uit de topmerken zoals stempelinkt van Noris, stempelinkt van Colop en stempelinkt van Coloris. Om te weten te komen welke inkt voor stempels u precies moet gebruiken, kunt u op deze pagina de beschrijvingen bij de stempelinkten lezen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het bestellen van de juiste stempel inkt voor uw stempel. Ook kunnen wij u helpen met het kiezen van een goed stempelkussen of verdunningsmiddelmiddel. Vergeet ook niet om bij grote stempels een groot stempelkussen te bestellen, zoals de TopPad. Een TopPad is een groot stempelkussen dat gevuld kan worden met alle gangbare en technische inkten. Dit kussen sluit bijna luchtdicht af en daardoor verdampt sneldrogende inkt op basis van vluchtige stoffen bijna niet in tegenstelling tot alle ander stempelkussens.

 

Ruim assortiment inkt voor stempels

Zowel voor zelfinktende stempels als voor het vullen van losse stempelkussens hebben wij een ruim assortiment inkt voor stempels. Voor de stempelinkten hebben wij gekozen voor de merken Colop, Coloris en Noris, vanwege hun hoge kwaliteit aan stempelinkten en accessoires om te kunnen stempelen. Noris en Coloris inkten zijn bijvoorbeeld speciaal geschikt voor speciale toepassingen zoals stempelen op glad papier, hout of andere niet poreuze oppervlakten. Colop heeft ook wel inkten voor speciale toepassingen, maar vooral ook gewone stempelinkt voor briefpapier. De Colop stempels hebben bijna allemaal stempelinkt op waterbasis. Wilt u een zelfinktende stempel of stempelkussen bijvullen? Houdt u er dan rekening mee dat de merk van de stempel inkt dezelfde is als het merk dat u eerder heeft gebruikt. Had u bijvoorbeeld eerder stempelinkt van Colop, kies dan opnieuw voor deze inkt om mee te stempelen. Gebruik de juiste inkt in zelfinktende stempels of het stempelkussen voor het beste resultaat. 

 

Bijzondere soorten inkt om mee te stempelen

Voor een groot aantal ondergronden die moeten worden gestempeld geldt, dat het gebruik van een watervaste stempelinkt noodzakelijk is. Hierbij moet het vaak ook het liefst een sneldrogende inkt zijn. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld textielinkt. Bedrijfskleding stempelen kunt u uitstekend zelf met de juiste stempel en goede stempel inkt. Een ander voorbeeld is het stempelen van verpakkingsmaterialen. Wij hebben diverse soorten bijzondere stempelinkt voor op dozen. Gebruik de filter links op deze pagina om een inkt voor stempels te vinden. Geef aan of u vleesinkt nodig heeft, of inkt om te stempelen op steen, vrieszakken of glad papier. Bepaal ook wat het maximaal mag kosten en welke kleur de inkt moet hebben. Na het filteren ziet u meteen welke inkten het meest geschikt zijn voor uw doel. Twijfelt u nog of u gekozen heeft voor de juiste inkt in de stempels? Bel, mail of chat dan met een van onze medewerkers, zodat u de meest geschikte producten voor uw doel kunt bestellen.

 

Onderhoud en reiniging van inkt en stempels

Bij een goede en regelmatige onderhoud en reiniging van stempelkussens, inkt en stempels kunt u jarenlang plezier hebben van uw bedrijfsstempel. Stempelinkten op basis van alcohol kunnen, in tegenstelling tot stempel inkt op waterbasis, uitdrogen in het stempelkussen. Omdat de alcohol verdampt, blijven de pigmenten en bindmiddelen in het inktkussen achter. Wanneer u hier inkt aan toevoegt, ontstaat er een kleverige substantie omdat er dan teveel bindmiddelen en pigmenten op het kussen komen. Een goede oplossing is, om in dit geval een klein beetje verdunningsmiddel (RM met bijbehorend inktnummer) te gebruiken. Hiermee zorgt u ervoor dat de inkt voor stempels weer bruikbaar is. Een verdunningsmiddel kunt u ook gebruiken als reinigingsmiddel voor uw bedrijfs- of kantoorstempel. In onze webshop vindt u de stempelinkten met de bijbehorende verdunningsmiddel overzichtelijk gerangschikt op productnummer.

Het beste kiest u voor het stempelkussen "TopPad".