• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 20 Green Line - Duurzame stempel

Colop Printer 20 GL

Colop Printer 20 GL. Green Line. Milieuvriendelijke stempel van gerecycled kunststof.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,03 Excl. btw
25,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 20 Green Line: Een Duurzame en Efficiënte Zelf-Inktende Stempel

Colop Printer 20 GL. Zelfinktende kunststof stempel met handig afdrukformaat. Milieuvriendelijke uitvoering en dus geschikt voor bedrijven die duurzaam willen inkopen.

 

Colop 20 Green Line is een hoogwaardige zelf-inktende stempel 

De Colop Printer 20 Green Line is een hoogwaardige zelf-inktende stempel die perfect is voor al je stempelbehoeften. Met zijn duurzame en milieubewuste eigenschappen is deze stempel een uitstekende keuze voor zowel bedrijven als particulieren. In deze tekst zullen we ingaan op de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 20 Green Line.

Deze stempel biedt een afdrukformaat dat perfect is voor veel toepassingen. Met zijn compacte ontwerp kun je moeiteloos duidelijke en scherpe afdrukken maken. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens of andere belangrijke informatie, de Colop Printer 20 Green Line zorgt voor een professionele uitstraling.

Een ander voordeel van de Colop Printer 20 Green Line is de beschikbaarheid van verschillende kleuren inktkussens. Of je nu de voorkeur geeft aan zwart, blauw, rood, groen of paars, er is een inktkussen dat bij jouw behoeften past. Deze inktkussens bevatten inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor scherpe en levendige afdrukken, maar ook vriendelijk is voor het milieu.

Wat deze stempel nog veelzijdiger maakt, is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als je tekst verandert of niet meer juist is, hoef je niet de hele stempel weg te gooien. In plaats daarvan kun je eenvoudig het tekstplaatje vervangen en weer verder gaan met stempelen. Dit bespaart tijd, geld en is een duurzame oplossing.

De Colop Printer 20 Green Line is ook zeer efficiënt in termen van inktverbruik. Het inktkussentje in de stempel is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van deze stempel zonder je zorgen te hoeven maken over het vaak vervangen van inktkussens. Dit draagt bij aan de kosteneffectiviteit en duurzaamheid van de stempel.

 

Printer 20 Green Line

Een belangrijk aspect om te benadrukken is dat alle Colop Printers, inclusief de Colop Printer 20 Green Line, CO2-neutraal zijn. Dit betekent dat de productie van deze stempels geen extra CO2-uitstoot veroorzaakt. Wat de Green Line echter onderscheidt, is het gebruik van gerecycled materiaal. Ongeveer 80% van de Green Line-stempels wordt vervaardigd uit gerecycled materiaal, en de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Dit maakt de Colop Printer 20 Green Line een bijzonder milieubewuste keuze.

In conclusie biedt de Colop Printer 20 Green Line een duurzame, efficiënte en veelzijdige oplossing voor al je stempelbehoeften. Met zijn zelf-inktende mechanisme, verschillende kleuren inktkussens, mogelijkheid tot het vervangen van tekstplaatjes en CO2-neutrale productie, is deze stempel een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan zowel kwaliteit als het milieu.

Probeer vandaag nog de Colop Printer 20 Green Line en ervaar zelf de voordelen van deze duurzame stempeloplossing!

 

Tekstplaatje Colop Printer 20

Inktkussentje Colop Printer 20

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 26x10mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.