• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 30 Green Line. Laat hier uw duurzame stempel maken met tekst en/of logo.

Colop Printer 30 Green Line

Colop Printer 30 GL Green Line. Milieuvriendelijke stempel. Max. 5 regels tekst/logo.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Duurzame Keuze: Colop Printer 30 Green Line

Colop Printer 30 GL. Zelfinktende kunststof stempel met handig afdrukformaat. Milieuvriendelijke uitvoering en dus geschikt voor bedrijven die duurzaam moeten inkopen. Dit is de meest verkochte stempel.

 

Printer 30 Green Line, voor een perfecte balans tussen functionaliteit en milieubewustzijn

Maak kennis met de Colop Printer 30 Green Line, een zelf-inktende stempel die niet alleen voldoet aan al je stempelbehoeften, maar ook een bewuste en milieuvriendelijke keuze is. Met zijn innovatieve kenmerken en focus op duurzaamheid, biedt deze stempel een perfecte balans tussen functionaliteit en milieubewustzijn.

Met een afdrukformaat dat perfect is voor diverse toepassingen, biedt de Colop Printer 30 Green Line voldoende ruimte om belangrijke informatie, logo's of persoonlijke boodschappen duidelijk weer te geven. Of je nu documenten wilt markeren, je bedrijf wilt promoten of gepersonaliseerde creaties wilt maken, deze stempel biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Wat deze stempel nog specialer maakt, zijn de kleuren inktkussens die beschikbaar zijn. De speciaal ontworpen inktkussens zorgen voor scherpe, levendige afdrukken die gegarandeerd de aandacht trekken. Bovendien is de inkt op waterbasis, waardoor het milieuvriendelijk is en geen schadelijke chemicaliën bevat. Met het inktkussentje kun je maar liefst 4000 tot 7000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden, waardoor je langdurig gebruik en minder frequent onderhoud hebt.

Een handige functie van de Colop Printer 30 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer actueel is of als je wijzigingen wilt aanbrengen, hoef je alleen het tekstplaatje te vervangen in plaats van een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook waardevolle tijd en middelen.

 

Colop 30 Green Line, vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal

Wat deze stempel echt onderscheidt, is zijn toewijding aan duurzaamheid. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat verder door vervaardigd te zijn uit ongeveer 80% gerecycled materiaal. Dit vermindert de impact op het milieu aanzienlijk en draagt bij aan een circulaire economie. Bovendien worden de resterende emissies gecompenseerd, waardoor de totale CO2-voetafdruk van de stempel wordt geminimaliseerd. Met de Colop Printer 30 Green Line maak je een verantwoorde keuze en draag je bij aan een groenere planeet.

Kies voor de duurzame functionaliteit van de Colop Printer 30 Green Line en ontdek de voordelen van deze milieubewuste stempel. Met zijn veelzijdigheid, hoogwaardige inktkussens en mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, is deze stempel een ideale metgezel voor al je stempelbehoeften. Maak een positieve impact op het milieu zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Ga voor de Colop Printer 30 Green Line en stempel met een goed geweten.

 

Tekstplaatje Colop Printer 30

Inktkussentje Colop Printer 30

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 40 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.