• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 20 -  Zelf-inktende stempel Colop Printer 20

Colop Printer 20

Colop Printer 20. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit). Max. 4 regels tekst/logo.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

20,21 Excl. btw
24,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 20 Stempel bestellen (incl. Stempelkussen)

Colop Printer 20. Afdrukformaat 38 x 14mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempel met lijnen, het kan allemaal online op deze site.

Bestel de handige stempel voor niet te veel tekst. Maak hieronder uw keuze en begin met het ontwerpen van uw stempel. Deze zelfinktende kunststof stempel heeft een handig indexvenster zodat u kunt zien wat er op de stempel staat. U kunt kiezen uit de inktkleuren zwart, blauw, rood of groen.

 

Ontwerp tekstplaatje met de Creator

Met de Creator kunt u individuele tekstplaatjes ontwerpen. Voer uw gewenste tekst in en kies een passend lettertype en lettergrootte. In combinatie met een stempelkussen in de kleuren rood, zwart, groen of blauw krijgt uw stempel een uniek ontwerp en bereikt het de gewenste impact in elke situatie.

 

Colop Printer 20 Stempelkussen vervangen

Met de Colop Printer 20 krijgt u een hoogwaardige en flexibel inzetbare tekststempel. Deze stempel levert een nauwkeurig en schoon afdrukresultaat. Bovendien is hij eenvoudig in gebruik en heeft hij een compacte vorm. Het vervangen van het stempelkussen is een kwestie van enkele handelingen: maak gewoon de vergrendeling van de Colop Printer 20 los, verwijder het oude kussen, plaats het nieuwe kussen en vergrendel het.

 

Tekstplaten vervangen

In deze modelvariant van Colop kunt u niet alleen een stempelkussen in de gewenste kleur plaatsen, maar ook de hele tekstplaat vervangen. In de winkel kunt u verschillende vervangende platen ontwerpen voor de Colop 20. Daarvoor staat een comfortabele en gebruiksvriendelijke editor tot uw beschikking. Door het vervangen van stempelkussens en stempelplaten kunt u de stempel naar wens recyclen of voor verschillende toepassingsgebieden uitrusten.

 

Tekst- en automatische stempels in verschillende vormen

De Printer-serie van Colop biedt een breed scala aan hoogwaardige automatische- en tekststempels. Ze hebben een hoge kwaliteit van materialen en productie, en overtuigen met handzaamheid en compactheid. Er zijn ronde, vierkante en rechthoekige varianten om uit te kiezen. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze stempels in één oogopslag:

  • Individuele tekstplaatjes maken met de Creator
  • Vervangbare tekstplaat en stempelkussen
  • Nauwkeurige en schone stempelafdruk
  • Verschillende vormen en maten

 

Hoogwaardige tekststempels van de merkfabrikant

De Colop Printer 20 is een perfecte tekststempel voor op kantoor. Hiermee kunt u eenvoudig en snel grote hoeveelheden documenten stempelen. De handige en compacte stempels in deze serie kunnen ook worden voorzien van individueel ontworpen tekstplaatjes en stempelkussens in verschillende kleuren. Kies ook voor de automatische- en tekststempels van Colop. Profiteer hier in de online shop van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering.

 

Bekijk ook onze andere versies van de Colop Printer 20:

Colop Printer 20 Green Line

Zoekt u een groter formaat? Colop Printer 30

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.