• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 50 Green Line - Stempelfabriek.nl

Colop Printer 50 Green Line

Colop Printer 50 Milieuvriendelijke stempel. Geschikt voor 7 regels.

Afdrukformaat: 69 x 30mm

33,06 Excl. btw
40,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 50 Green Line met een ingebouwd inktkussentje

Colop Printer 50 Green Line. Afdrukformaat 69 x 30mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke vervangbaar is. Het montuur van deze stempel is gemaakt van gerecycled plastic.

 

Printer 50 Green Line, een krachtige zelf-inktende stempel

Maak kennis met de Colop Printer 50 Green Line, een krachtige zelf-inktende stempel die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties, maar ook met zijn milieuverantwoorde karakter. Deze stempel is ontworpen met duurzaamheid en milieubewustzijn in het achterhoofd, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stempeloplossing die impact maakt zonder het milieu te schaden.

Met een afdrukformaat van 69x30mm biedt de Colop Printer 50 Green Line een ruim oppervlak om belangrijke informatie, bedrijfslogo's of gepersonaliseerde berichten met gemak af te drukken. De mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen zorgt ervoor dat u altijd een actuele boodschap kunt overbrengen, zelfs als de tekst verandert. De flexibiliteit en aanpasbaarheid van deze stempel maken het een waardevol instrument voor diverse toepassingen.

Wat de inkt betreft, maakt de Colop Printer 50 Green Line gebruik van hoogwaardige inkt op waterbasis. Hierdoor geniet u niet alleen van scherpe, duidelijke afdrukken, maar draagt u ook bij aan een schonere en groenere omgeving. De kleuren inktkussens bieden een scala aan opties om de stempel af te stemmen op uw specifieke behoeften en stijl, waardoor elke afdruk opvalt en impact maakt.

Een ander indrukwekkend kenmerk van de Colop Printer 50 Green Line is de langdurige duurzaamheid. Het inktkussentje is geschikt voor maar liefst 4000 tot 7000 afdrukken, waardoor u niet constant hoeft te denken aan het vervangen van het kussentje. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd, waardoor u een milieuvriendelijke keuze maakt.

 

Colop 50 Green-Line, CO2-neutraal en vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal

Wat deze stempel nog specialer maakt, is het feit dat hij deel uitmaakt van de Green Line van Colop. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat een stap verder. Vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal, vermindert deze stempel zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk en draagt hij bij aan de circulaire economie. Eventuele resterende impact wordt gecompenseerd door innovatieve milieumaatregelen, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Kies voor de Colop Printer 50 Green Line en maak een statement met uw stempelwerk. Combineer de kracht van een hoogwaardige stempel met de verantwoordelijkheid om onze planeet te beschermen. Ervaar de duurzame kracht van deze stempeloplossing en laat uw afdrukken een positieve impact hebben, zowel in woorden als in daden.

 

Tekstplaatje Colop Printer 50

Inktkussentje Colop Printer 50

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 59x23mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.