• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4911

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 4 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,34 Excl. btw
25,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4911: De ideale zelf-inktende stempel

Stempel Trodat Printy 4911, serie 4.0, zelfinktend met klein afdrukformaat van 38x14 mm, geschikt voor max. 4 regels. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. T.z.t. kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang dan ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingedeukt is op de oude tekst. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf te vorm te geven. Vervolgens krijgt u een drukproef en kunt u de stempel bestellen.

 

Trodat 4911, handige stempel voor op kantoor

De Trodat Printy 4911 is een zelf-inktende stempel die perfect is voor al je stempelbehoeften. Met zijn compacte formaat en handige ontwerp is deze stempel een favoriet onder professionals en particulieren.

De Trodat Printy 4911 heeft een afdrukformaat van 38 x 14 mm, wat ideaal is voor het stempelen van belangrijke informatie zoals namen, datums of korte berichten. Met zijn duidelijke en scherpe afdrukken zorgt deze stempel ervoor dat je boodschap helder overkomt op elk document.

Wat de inktkussens betreft, de Trodat Printy 4911 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, rood, blauw, groen en paars. Deze kleuren bieden je de mogelijkheid om je stempelafdrukken te personaliseren en visueel aantrekkelijk te maken. Bovendien is de inkt op waterbasis, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over vlekken op je documenten.

Een van de handige eigenschappen van de Trodat Printy 4911 is dat het tekstplaatje eenvoudig kan worden vervangen. Als de tekst op je stempel niet meer juist is of als je een nieuwe boodschap wilt stempelen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te verwisselen. Dit bespaart tijd en kosten, omdat je niet een hele nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

 

Maak heel veel afdrukken met de Printy 4911

Wat betreft duurzaamheid is de Trodat Printy 4911 zeer indrukwekkend. Het inktkussentje is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van het gebruik en de intensiteit van de afdrukken. Dit betekent dat je lang plezier zult hebben van je stempel voordat het inktkussentje moet worden vervangen. Bovendien is de stempel zelf gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurige en betrouwbare prestatie.

Als je op zoek bent naar de Trodat Printy 4911 of een vergelijkbaar model, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan stempels, inclusief de Trodat 4911 en andere Printy-modellen. Onze stempels zijn van topkwaliteit en voldoen aan al je stempelbehoeften.

Kortom, de Trodat Printy 4911 is een uitstekende keuze als het gaat om zelf-inktende stempels. Met zijn compacte formaat, duidelijke afdrukken, verschillende kleuren inktkussens en duurzaamheid zal deze stempel je niet teleurstellen. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte stempel voor jouw behoeften.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4911

Inktkussentje Trodat Printy 4911

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.