• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 40 Green Line

Colop Printer 40 GL

Max. 6 regels/logo. Milieuvriendelijke stempel gemaakt van gerecycled kunststof.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Colop Printer 40 Green Line: Een Milieuvriendelijke Zelf-Inktende Stempel

Colop Printer 40GL. Zelfinktende kunststof stempel met handig afdrukformaat. Milieuvriendelijke uitvoering en dus geschikt voor bedrijven die duurzaam moeten inkopen. Dit is een van de populairste formaten stempels.

 

De Colop 40 Green Line biedt een afdrukformaat van max 59x33mm

Met de Colop Printer 40 Green Line haal je niet alleen een handige zelf-inktende stempel in huis, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu. Deze stempel is speciaal ontworpen met innovatieve kenmerken en duurzame materialen, waardoor het de ideale keuze is voor zowel individuele gebruikers als bedrijven die waarde hechten aan milieuvriendelijke oplossingen.

De Colop Printer 40 Green Line biedt een afdrukformaat dat perfect is voor dagelijks gebruik. Met een stempelafdruk van 59 x 23 mm kun je gemakkelijk bedrijfslogo's, adressen, namen en andere belangrijke informatie stempelen. De afdrukken zijn duidelijk en scherp, waardoor je altijd professionele resultaten behaalt.

Wat deze stempel echt uniek maakt, is het gebruik van inkt op waterbasis. In tegenstelling tot traditionele olie-gebaseerde inkt, maakt de Colop Printer 40 Green Line gebruik van inkt op waterbasis. Deze milieuvriendelijke inkt bevat minder schadelijke chemicaliën en is beter voor het milieu. Als je waarde hecht aan duurzame producten, is deze stempel een ideale keuze.

Bovendien kun je het tekstplaatje van de Colop Printer 40 Green Line eenvoudig vervangen. Als de tekst niet meer juist is of als je een nieuwe tekst wilt gebruiken, hoef je alleen het tekstplaatje te vervangen in plaats van een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Dit bespaart kosten en zorgt voor een duurzame oplossing voor langdurig gebruik.

Het inktkussentje van de Colop Printer 40 Green Line gaat lang mee, tot wel 4000 tot 7000 afdrukken. Dit betekent dat je veel stempelwerk kunt verrichten voordat het inktkussentje vervangen moet worden. Hierdoor wordt er efficiënt met grondstoffen omgegaan en wordt afval geminimaliseerd. Bovendien zijn alle Colop Printers CO2-neutraal, waardoor ze geen negatieve invloed hebben op het klimaat.

 

Printer 40 Green Line gemaakt van 80% gerecycled materiaal

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de Colop Printer 40 Green Line is het gebruik van gerecycled materiaal. Ongeveer 80% van de stempel is vervaardigd uit gerecyclede materialen, waardoor de vraag naar nieuwe grondstoffen wordt verminderd en afval wordt teruggedrongen. Het resterende deel van de productie wordt gecompenseerd, waardoor deze stempel een zeer milieubewuste keuze is.

 

Tekstplaatje Colop Printer 40

Inktkussentje Colop Printer 40

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – 47x18mm

Colop Printer 50 Green Line – 69x30mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.