• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 40 G7

Colop Printer 40

Colop Printer 40. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 40. Afdrukformaat 59 x 23mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke éénvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze zelfinktende Colop Printer 40 met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempel met lijnen, het kan allemaal online op deze site. De Colop Printer 40 is één van de meest verkochte stempel.

 

Colop Printer 40: De perfecte zelf-inktende stempel

De Colop Printer 40 is een innovatieve zelf-inktende stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze stempel is ontworpen om snel en efficiënt afdrukken te maken, en biedt een betrouwbare oplossing voor een verscheidenheid aan toepassingen. Met zijn compacte formaat en hoogwaardige prestaties is de Colop Printer 40 een favoriet onder professionals en particulieren.

De Colop Printer 40 heeft een afdrukformaat van 59 x 23 mm, waardoor het perfect is voor het stempelen van belangrijke informatie zoals namen, adressen, datums en logo's. Of het nu gaat om administratieve taken, merkpromotie of persoonlijk gebruik, deze stempel biedt de mogelijkheid om snel en nauwkeurig te stempelen.

Een van de kenmerken die de Colop Printer 40 onderscheidt, is de beschikbaarheid van verschillende kleuren inktkussens. Met opties zoals zwart, blauw, rood en groen, kunt u de gewenste inktkleur kiezen op basis van uw voorkeur of de specifieke behoeften van uw afdrukken. Bovendien is de inkt in het inktkussen op waterbasis, wat zorgt voor een schone en moeiteloze stempelervaring zonder vlekken of vegen.

 

Colop 40 tekstplaatje vervangbaar

Een ander voordeel van de Colop Printer 40 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als uw adres, contactgegevens of een andere tekst niet meer juist zijn, kunt u eenvoudig het tekstplaatje verwijderen en vervangen door een nieuwe. Dit maakt de stempel flexibel en geschikt voor langdurig gebruik, zelfs als uw informatie verandert.

 

Printer 40 reservekussentje

Wat betreft duurzaamheid en kosteneffectiviteit biedt de Colop Printer 40 uitstekende prestaties. Het inktkussentje is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, wat betekent dat u lang kunt blijven stempelen zonder het inktkussen te vervangen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld op de lange termijn, omdat u geen frequente inktkussenvervangingen hoeft uit te voeren.

In het kort, de Colop Printer 40 is een veelzijdige zelf-inktende stempel met een afdrukformaat van 59 x 23 mm. Met verschillende kleuren inktkussens op waterbasis biedt deze stempel een schone en professionele afdrukervaring. Het vervangbare tekstplaatje maakt het gemakkelijk om de stempel aan te passen aan veranderende informatiebehoeften. Bovendien is het inktkussentje duurzaam en gaat het lang mee, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor dagelijks gebruik.

Kies vandaag nog voor de Colop Printer 40 en ervaar zelf de moeiteloze stempelervaring die dit apparaat te bieden heeft. Of het nu gaat om zakelijk of persoonlijk gebruik, deze stempel zal zeker voldoen aan al je stempelbehoeften. De Colop Printer 40 combineert functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige zelf-inktende stempel.

Met de Colop Printer 40 kun je snel en efficiënt afdrukken maken, of het nu gaat om dagelijkse kantoorwerkzaamheden, het organiseren van documenten of het personaliseren van materialen voor speciale gelegenheden. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de stempel mee te nemen naar vergaderingen, evenementen of waar je maar wilt.

Bovendien zorgt het gebruik van hoogwaardige materialen en het stevige ontwerp ervoor dat de Colop Printer 40 lang meegaat. Je kunt vertrouwen op consistente, scherpe afdrukken zonder vervaging of vervorming. Het ergonomische ontwerp van de stempel zorgt ook voor een comfortabele grip, waardoor het gemakkelijk is om meerdere afdrukken achter elkaar te maken zonder vermoeidheid.

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die professionele documenten wil stempelen, een leraar die werk wil markeren, of gewoon iemand die een betrouwbare stempel nodig heeft voor dagelijkse taken, de Colop Printer 40 biedt de perfecte oplossing. De flexibiliteit van het vervangbare tekstplaatje stelt je in staat om de stempel eenvoudig aan te passen aan veranderingen in contactgegevens, adreswijzigingen of andere informatie die je wilt opnemen.

Kies vandaag nog voor de Colop Printer 40 en ontdek de vele voordelen die het te bieden heeft. Met zijn afdrukformaat, verschillende kleuren inktkussens op waterbasis, vervangbaar tekstplaatje en duurzame prestaties, is deze stempel de perfecte metgezel voor al je stempelbehoeften. Maak je werk efficiënter, professioneler en gemakkelijker met de Colop Printer 40.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.