• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Professional 5203

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 49 x 28mm

51,28 Excl. btw
62,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Zelfinktende stempel Trodat Professional 5203

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5203. De tekstplaat van de stempel is max. 49x28 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5203. Levertijd 1 dag.

 

Kenmerken van de Trodat Professional 5203

 • Eenvoudige vervanging: Het stempelplaatje kan gemakkelijk vervangen worden als de tekst moet worden aangepast. Ook is het mogelijk om een logo op het stempelplaatje te laten zetten, waardoor de stempel geschikt is voor zowel tekst als logo-afdrukken.
 • De afdruk: Met een maximum afdrukformaat van 49x28mm of 6 regels tekst, biedt de Trodat Professional 5203 veel mogelijkheden voor het plaatsen van tekst en/of een logo.
 • Inkt kleurkeuze: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood of groen. De inkt op waterbasis is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, wat de stempel veelzijdig maakt.

 

Online ontwerpen van de Trodat 5203

Met onze handige online opmaakmodule kunt u de Trodat 5203 eenvoudig zelf vormgeven. Na het ontwerpen kunt u een drukproef printen op ware afdrukformaat voor een nauwkeurige beoordeling. Pas na uw goedkeuring wordt de stempel geproduceerd en verzonden. Dit online ontwerpproces biedt gemak en zekerheid bij het bestellen van uw stempel.

 

Duurzaamheid van de Trodat Professional 5203

 • CO2-neutraal: Alle Trodat bestsellers, waaronder de Professional 5203, zijn CO2-neutraal. Dit benadrukt het milieubewuste karakter van onze producten.
 • Stevig en compact montuur: Het stevige maar compacte montuur in combinatie met duurzame materialen maakt de Trodat Professional 5203 robuust en geschikt voor intensief gebruik.
 • Transparant vlak: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt ervoor dat u precies ziet waar de afdruk komt te staan. Dit draagt bij aan een nauwkeurige positionering van de stempelafdruk.

 

Wat voor inkt zit er in de Professional 5203

De Professional 5203 maakt gebruik van onuitwisbare stempelinkt op waterbasis. De zwarte inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Het is belangrijk op te merken dat deze inkt op waterbasis geschikt is voor alle (niet gladde) papiersoorten, maar niet droogt op glad papier. Voor glad papier raden wij het gebruik van handstempels met sneldrogende inkt, zoals de StazOn stempelkussen, aan.

In samenvatting biedt de Trodat Professional 5203 een uitstekende combinatie van veelzijdigheid, gebruiksgemak, duurzaamheid en milieubewustheid. Het online ontwerpproces en de flexibele inktkleurkeuze maken deze stempel geschikt voor diverse toepassingen.

 

Kleiner model Trodat Printy 5200 51x24mm

Groter model Trodat Printy 5204 56x26mm

Losse stempelplaat Trodat Professional 5203

Los inktkussentje 6/53 voor de Trodat Professional 5203

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.