• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Professional 5200

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

50,84 Excl. btw
61,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Professional 5200

De Trodat Professional 5200 is een veelzijdige en duurzame stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en kwaliteit. Met een maximale afdrukafmeting van 41x24mm of 6 regels tekst biedt deze stempel een uitstekende oplossing voor diverse toepassingen. Hieronder wordt de stempel in verschillende hoofdstukken besproken, met specifieke nadruk op de voordelen, het online ontwerpproces, duurzaamheid, en de kenmerken van de inkt.

 

Voordelen van de Trodat Professional 5200

Eenvoudige Plaatvervanging: Het stempelplaatje kan moeiteloos worden vervangen, waardoor aanpassingen aan de tekst snel en gemakkelijk zijn door te voeren.

Losse Inktkussentjes (E/5200): Nieuwe of extra inktkussentjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd.

Geschikt voor Ongecoat Papier: Met op water gebaseerde inkt is deze stempel ideaal voor alle (niet gladde) papiersoorten zonder een glanzende coating.

 

Trodat 5200 online ontwerpen

Via onze handige online opmaakmodule kunt u de Trodat Professional 5200 naar wens vormgeven. Na het ontwerpen kunt u een drukproef op ware grootte printen voor beoordeling, waarna u de stempel eenvoudig kunt bestellen.

 

Duurzaamheid van de Trodat Professional 5200

Compact en Sterk Montuur: Het stevige maar compacte montuur, gemaakt van duurzame materialen, maakt de stempel robuust en langdurig bruikbaar.

Nauwkeurige Positionering: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt voor een precieze positionering van de afdruk, wat resulteert in een perfecte afdruk op de gewenste locatie.

CO2 Neutraal: Alle Trodat bestsellers, waaronder de Professional 5200, dragen bij aan een milieuvriendelijke keuze door CO2-neutraal te zijn.

 

Inktkenmerken

De inkt van de Trodat Professional 5200 is op waterbasis, beschikbaar in:

  • zwart
  • blauw
  • rood
  • groen.

Belangrijk om te weten is dat deze inkt geschikt is voor alle (niet gladde) papiersoorten. Voor glad papier raden we aan handstempels te gebruiken met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen.

Kortom, de Trodat Professional 5200 biedt niet alleen veelzijdigheid en kwaliteit, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Met de mogelijkheid tot online ontwerpen en milieubewuste keuzes in materiaal en inkt, is deze stempel een waardevolle aanvulling voor diverse toepassingen. Maak uw administratieve taken efficiënter met de Trodat Professional 5200 - de stempel die functionaliteit en duurzaamheid combineert.

 

Één model kleiner 41x24mm: Colop Classic 2100

Één model groter 56x26mm: Trodat Professional 5204

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.