• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2300

Colop Classic 2300

Colop Classic 2300. Zelfinktende stempel (topkwaliteit). Max. 7 regels tekst/afbeelding.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

49,17 Excl. btw
59,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2300 - Zelfinktende Stempel met Ingebouwd Stempelkussen

De Colop Classic 2300 is een hoogwaardige zelfinktende stempel die is ontworpen voor veelvuldig gebruik. Met zijn ingebouwde stempelkussen is deze stempel een duurzame en praktische oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het stevige metalen montuur zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking, terwijl het ingebouwde inktkussentje u toelaat om moeiteloos duizenden afdrukken te maken voordat het dient te worden vervangen.

 

Voordelen:

 • Ingebouwd stempelkussen: Het ingebouwde inktkussentje maakt het stempelen uiterst eenvoudig en handig. U hoeft zich geen zorgen te maken over het apart ininkten van de stempel, waardoor u snel en efficiënt kunt werken.
 • Lange levensduur van inktkussen: Met een indrukwekkende capaciteit van 4.000 à 7.000 afdrukken, biedt het inktkussen van de Colop Classic 2300 een duurzame oplossing voor herhaaldelijk gebruik zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over frequente inktvervanging.
 • Stevig metalen montuur: Het metalen montuur van de stempel zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor de stempel bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.
 • Gemakkelijk vervangen van stempelkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk aan vervanging toe is, kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag zonder de noodzaak van professionele assistentie.
 • Mogelijkheid tot aanpassing van tekst/logo: Als de tekst of het logo op het tekstplaatje niet langer overeenkomt met uw behoeften, kunt u eenvoudig een nieuw tekstplaatje voor uw stempel bestellen. Dit stelt u in staat om de stempel aan te passen aan veranderende omstandigheden of nieuwe bedrijfsgegevens.
 • Maximaal afdrukformaat van 45x30mm: De Colop Classic 2300 biedt een royale maximale afdrukafmeting van 45x30mm, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw gewenste tekst of logo, wat het ideaal maakt voor een breed scala aan toepassingen.

Met de Colop Classic 2300 kunt u met vertrouwen stempelen, wetende dat u beschikt over een hoogwaardige stempel die lang meegaat en aanpasbaar is aan uw behoeften. Of het nu voor zakelijke doeleinden, administratie of persoonlijk gebruik is, deze zelfinktende stempel biedt u de perfecte combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.