• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Professional 5204

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 56 x 26mm

59,31 Excl. btw
71,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Professional 5204 met tekstplaat en inktkussentje

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5204. De tekstplaat van de stempel is max. 56x26 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5204. Levertijd 1 dag. 


 

Voordelen van de Trodat Professional 5204

De Trodat Professional 5204 biedt talloze voordelen die het een favoriete keuze maken onder gebruikers:

Eenvoudig te vervangen stempelplaatje: Als de tekst niet meer klopt, is het vervangen van het stempelplaatje een eenvoudige handeling bij de Trodat Professional 5204.

Los te bestellen inktkussentjes (E/5204): De stempel wordt geleverd met inkt op waterbasis, geschikt voor niet-glad papier. Extra inktkussentjes zijn apart verkrijgbaar voor het geval de inkt op is.

Online ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Na het ontwerpen kunt u een drukproef printen op ware afdrukformaat voor een nauwkeurige beoordeling.

Geschikt voor tekst en/of logo: Het formaat van de Trodat Professional 5204 maakt het geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo, waardoor u uw stempel een persoonlijk tintje kunt geven.

 

Online Ontwerpen van de Trodat 5204

Bij het online ontwerpen van de Trodat 5204 heeft u volledige vrijheid in het creëren van uw stempel. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, en na goedkeuring van de drukproef kunt u eenvoudig uw stempel bestellen.

 

Duurzaamheid van de Professional 5204

Het montuur van de Professional 5204 is stevig maar compact, vervaardigd uit duurzame materialen. Deze combinatie maakt de stempel niet alleen krachtig maar ook uiterst duurzaam.

 

Inkt op Waterbasis en Afdrukformaat

De Professional 5204 maakt gebruik van inkt op waterbasis, verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood of groen. Let op: deze inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, maar op glad papier droogt deze inkt niet. Voor glad papier raden wij het gebruik van een houten stempel met sneldrogende inkt aan, zoals het StazOn inktkussen. 

Het maximale afdrukformaat van 56x26 mm of 6 regels tekst biedt voldoende ruimte voor uw boodschap.

 

In conclusie is de Trodat 5204 een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, veelzijdige handstempel met gebruiksvriendelijke online ontwerpmogelijkheden. Met CO2-neutrale productie en snelle levering binnen 1 werkdag is deze stempel een praktische en milieubewuste keuze voor al uw stempelbehoeften.

 

Kleiner model 49x28mm Trodat Professional 5203

Groter model 68x24mm Trodat Professional 5205

Reservekussentje Trodat Professional 5004: 6/56 & 6/4420 Trodat

Nieuw stempelplaatje Trodat Professional 5204

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.