• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4910

Trodat Printy 4910

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 3 regels eigen tekst.

Afdrukformaat: 26 x 9mm

17,65 Excl. btw
21,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4910: De Perfecte Zelf-Inktende Stempel voor Efficiënt Afdrukken

Stempel Trodat Printy 4910, serie 4.0, zelfinktend met klein afdrukformaat van 26x9 mm, geschikt voor max. 3 regeltjes. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw kussentje is altijd los te bestellen. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. T.z.t. kunt u, als de tekst gewijzigd zou moeten worden, gemakkelijk een nieuw tekstplaatje bestellen. Vervang ook altijd het inktkussentje omdat het oude stempelkussentje ingesleten is op de vorige tekst.

 

Trodat 4910, 26x9mm

Maak kennis met de Trodat Printy 4910, de ideale zelf-inktende stempel die uw afdrukprocessen naar een hoger niveau tilt. Met zijn uitstekende functionaliteit en gebruiksgemak is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Met een compact afdrukformaat van 26 x 9 mm biedt de Trodat Printy 4910 de perfecte ruimte voor het stempelen van namen, initialen, datumstempels en andere korte teksten. Of u nu documenten wilt markeren, enveloppen wilt adresseren of formulieren wilt invullen, deze stempel levert moeiteloos scherpe en duidelijke afdrukken.

De Trodat Printy 4910 biedt een breed scala aan kleuren inktkussens om uit te kiezen. Of u nu een opvallende rode afdruk wilt of een meer formele zwarte afdruk, er is altijd een kleur die past bij uw behoeften. Bovendien maakt het gebruik van inkt op waterbasis de afdrukken niet alleen levendig, maar ook milieuvriendelijk. U kunt met een gerust hart stempelen, wetende dat u een duurzame keuze maakt.

 

Printy 4910 met tekstplaatje en ingebouwd inktkussentje

Een handig kenmerk van de Trodat Printy 4910 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als uw tekst verandert of als u een andere boodschap wilt afdrukken, kunt u eenvoudig het tekstplaatje verwisselen en uw stempel aanpassen aan uw behoeften. Dit zorgt voor flexibiliteit en veelzijdigheid in uw stempelwerk.

Daarnaast biedt de Trodat Printy 4910 een langdurige prestatie. Het inktkussentje is geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van uw gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over frequente vervanging van het inktkussen, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is.

Kortom, de Trodat Printy 4910 is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare zelf-inktende stempel. Met zijn compacte formaat, diverse kleurenopties voor inktkussens op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor professioneel afdrukken.

Bestel vandaag nog uw Trodat Printy 4910 en ontdek zelf de voordelen van deze hoogwaardige stempel. Vereenvoudig uw afdrukprocessen, bespaar tijd en maak indruk met heldere en nauwkeurige afdrukken. De Trodat Printy 4910 staat klaar om aan al uw stempelbehoeften te voldoen en uw werk efficiënter te maken.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4910

Inktkussentje Trodat Printy 4910

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4914

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.