• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 50 incl uw eigen tekst en/of logo. Laat ons uw stempel maken.

Colop Printer 50

Colop Printer 50. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor ca. 7 regels/logo.

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 50. Afdrukformaat 69 x 30 mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempel met lijnen, het kan allemaal online op deze site.

 

De Colop Printer 50: Een Zelf-inktende Stempel voor Efficiënte Afdrukken

De Colop Printer 50 is een innovatieve zelf-inktende stempel die een perfecte oplossing biedt voor efficiënte en professionele afdrukken. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksgemak is de Colop Printer 50 een populaire keuze voor zowel zakelijk gebruik als voor persoonlijke toepassingen.

De Colop Printer 50 biedt een afdrukformaat dat perfect is voor verschillende doeleinden. Met een maximale afdrukafmeting van 69x30mm kunt u gemakkelijk belangrijke informatie, zoals bedrijfsgegevens of persoonlijke gegevens, op documenten, enveloppen of andere materialen afdrukken. Dit maakt de Colop Printer 50 een veelzijdige tool voor het organiseren en personaliseren van uw correspondentie.

 

Inkt op waterbasis

Een van de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 50 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit zorgt niet alleen voor scherpe en heldere afdrukken, maar maakt de stempel ook milieuvriendelijk. Het inktkussen bevat voldoende inkt voor een indrukwekkend aantal afdrukken, variërend van 4000 tot 7000, afhankelijk van de specifieke toepassing. Dit betekent dat u met de Colop Printer 50 langdurig gebruik kunt maken van hoogwaardige afdrukken zonder voortdurend het inktkussen te hoeven vervangen.

 

Tekstplaatje gemakkelijk te vervangen

Een ander handig kenmerk van de Colop Printer 50 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Dit betekent dat als de tekst op uw stempel niet meer correct of relevant is, u eenvoudig het tekstplaatje kunt vervangen zonder de hele stempel te moeten vervangen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat uw afdrukken altijd up-to-date en professioneel blijven.

  • Robuuste en stabiele constructie
  • Betrouwbare automatische werking
  • Gelijkmatige, nauwkeurige en schone afdrukken
  • Vervangbaarheid van stempelkussen en tekstplaat
  • Handzaam en compact formaat

 

Kleuren stempelinkt

Met de Colop Printer 50 kunt u kiezen uit een scala aan kleuren inktkussens die aan uw behoeften voldoen. Of u nu kiest voor de standaardkleuren zwart, rood, blauw of groen, of voor een meer opvallende kleur zoals paars of roze, de Colop Printer 50 biedt opties om uw afdrukken een persoonlijk tintje te geven.

De Colop Printer 50, ook wel bekend als de colop 50 of printer 50, biedt een uitstekende balans tussen gebruiksgemak, duurzaamheid en afdrukkwaliteit. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die dagelijks afdrukken maakt of een individu die op zoek is naar een handige stempel voor persoonlijk gebruik, de Colop Printer 50 is een betrouwbare keuze.

In conclusie, de Colop Printer 50 is een veelzijdige en efficiënte zelf-inktende stempel die perfect is voor diverse toepassingen. Met zijn afdrukformaat, kleurenopties en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, biedt de Colop Printer 50 alles wat u nodig heeft voor hoogwaardige en gepersonaliseerde afdrukken. Of u nu zakelijke documenten, brieven, enveloppen of persoonlijke correspondentie wilt voorzien van belangrijke informatie, de Colop Printer 50 staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is de Colop Printer 50 ontworpen om lang mee te gaan. Of u nu dagelijks veel afdrukken maakt of af en toe een stempel nodig heeft, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en consistentie van deze stempel. Met een stevige behuizing en een comfortabele grip ligt de Colop Printer 50 goed in de hand, waardoor het stempelen een moeiteloze en snelle taak wordt.

De Colop Printer 50 is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het vervangen van het inktkussen is eenvoudig en kan snel worden gedaan, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw stempel. Bovendien is de stempel voorzien van een afsluitmechanisme om uitdroging van de inkt te voorkomen, waardoor u langdurig gebruik kunt maken van de Colop Printer 50 zonder dat de kwaliteit van de afdrukken afneemt.

Met de Colop Printer 50 heeft u de flexibiliteit om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen. Of u nu een bedrijfslogo, adresgegevens of een persoonlijke boodschap wilt afdrukken, de Colop Printer 50 biedt de mogelijkheid om het tekstplaatje naar wens aan te passen. Hierdoor kunt u uw stempel eenvoudig aanpassen aan veranderende behoeften, zonder dat u een nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

Kortom, de Colop Printer 50 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een zelf-inktende stempel van hoge kwaliteit. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt de Colop Printer 50 een efficiënte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Of u nu een professional bent die dagelijks veel afdrukken maakt of een particulier die een handige stempel nodig heeft, de Colop Printer 50 staat voor u klaar om consistente en professionele resultaten te leveren. Investeer in de Colop Printer 50 en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel.

 

Reservekussen Colop Printer 50 

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 50 

Een stempelmodel kleiner: Colop Printer 40 

Een stempelmodel groter: Colop Printer 60

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.