• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Printer 60 incl met eigen tekst en/of afbeelding. Bestel uw stempel online.

Colop Printer 60

Colop Printer 60. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 8 regels/logo.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 

Colop Printer 60. Afdrukformaat 76 x 37 mm. Kunststof stempel met een ingebouwd inktkussen welke eenvoudig door uzelf te vervangen is. Ontwerp online deze stempel met behulp van onze gemakkelijke opmaak module. Een tekststempel, een logo toevoegen of een blokstempel met lijnen, het kan allemaal online op deze site. Indien u voor 15:00 bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd.

 

Colop Printer 60: De zelf-inktende stempel voor efficiënt afdrukken

De Colop Printer 60 is een geavanceerde zelf-inktende stempel die perfect is voor het snel en gemakkelijk afdrukken van belangrijke informatie. Deze stempel biedt een scala aan handige functies en is een waardevol hulpmiddel voor verschillende toepassingen. Met een afdrukformaat dat perfect is afgestemd op veelvoorkomende behoeften, inkt op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, is de Colop Printer 60 een betrouwbare keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

De Colop Printer 60 heeft een afdrukformaat dat goed geschikt is voor verschillende toepassingen. Met een maximale afdrukafmeting van 76x37 millimeter, biedt deze stempel voldoende ruimte om belangrijke informatie zoals bedrijfsgegevens, logo's, adressen en andere details af te drukken. Of het nu gaat om het markeren van documenten, het personaliseren van enveloppen of het toevoegen van een professionele touch aan uw correspondentie, de Colop Printer 60 kan het allemaal aan.

 

Inkt op waterbasis voor op standaard papier

Een van de opvallende kenmerken van de Colop Printer 60 is het gebruik van inkt op waterbasis. Deze inktsoort biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere inkttypes. Allereerst is inkt op waterbasis milieuvriendelijker, omdat het geen schadelijke chemicaliën bevat. Daarnaast droogt deze inkt snel en vlekt hij minder, wat resulteert in scherpe, heldere afdrukken. Bovendien is de inkt op waterbasis geschikt voor (niet glad) papier, waardoor de Colop Printer 60 veelzijdig inzetbaar is.

Een ander handig aspect van de Colop Printer 60 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Stel dat uw contactgegevens veranderen of u een ander bericht wilt afdrukken, dan kunt u eenvoudig het tekstplaatje van de stempel vervangen. Dit zorgt voor flexibiliteit en bespaart kosten, omdat u geen nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Met de Colop Printer 60 kunt u uw afdrukken altijd up-to-date houden en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Het inktkussentje van de Colop Printer 60 is ontworpen om lang mee te gaan. Dankzij de hoogwaardige constructie kan één inktkussentje gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken produceren voordat het vervangen moet worden. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op consistente afdrukkwaliteit en langdurige prestaties, waardoor u tijd en geld bespaart op het vervangen van inktkussentjes.

Kortom, de Colop Printer 60 is een uitstekende keuze als het gaat om zelf-inktende stempels. Met een afdrukformaat dat aan verschillende behoeften voldoet, inkt op waterbasis, het vermogen om het tekstplaatje te vervangen en een duurzaam inktkussentje, biedt deze stempel een efficiënte en betrouwbare oplossing voor al uw afdrukbehoeften.

Met de Colop Printer 60 kunt u rekenen op nauwkeurige en scherpe afdrukken, ongeacht of u bedrijfsgegevens, adresinformatie, persoonlijke boodschappen of andere details wilt afdrukken. De stempel is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor het afdrukken moeiteloos verloopt en u tijd bespaart.

Wanneer u kiest voor de Colop Printer 60, profiteert u niet alleen van de functionaliteit van de stempel, maar ook van de duurzaamheid ervan. De stempel is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Of u de stempel nu regelmatig op kantoor gebruikt of af en toe thuis, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de Colop Printer 60.

 

Verschillende kleuren inkt

Bovendien is de Colop Printer 60 verkrijgbaar in verschillende kleuren inktkussens, waardoor u kunt kiezen voor een stempel die past bij uw persoonlijke voorkeur of de huisstijl van uw bedrijf. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart, opvallend rood of een andere kleur, de Colop Printer 60 biedt u de mogelijkheid om uw afdrukken een persoonlijk tintje te geven.

 

Tekstplaatje Colop printer 60

In samenvatting biedt de Colop Printer 60 een afdrukformaat dat aan verschillende behoeften voldoet, inkt op waterbasis voor scherpe en milieuvriendelijke afdrukken, de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen en een duurzaam inktkussentje voor langdurig gebruik. Of u nu op zoek bent naar een stempel voor zakelijk gebruik of om uw persoonlijke post een professionele uitstraling te geven, de Colop Printer 60 is de ideale keuze.

Koop vandaag nog uw Colop Printer 60 en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige zelf-inktende stempel. Transformeer uw afdrukproces en maak indruk met elke afdruk die u maakt. De Colop Printer 60, uw betrouwbare partner voor efficiënt en kwalitatief hoogstaand afdrukken.

 

Reserve inktkussentje Colop printer 60

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 60

Kleiner stempelmodel: Colop Printer 50

Groter model: Colop eXpert 3900

of groter model: Colop EOS 110

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.