• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Zelf stempel maken

Klinkt als onmogelijk, maar bij Stempelfabriek heeft u die mogelijkheid. U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf uw eigen stempel te kiezen, zelf een ontwerp voor de stempel te maken en deze vervolgens te bestellen. 

Klinkt als onmogelijk, maar bij Stempelfabriek heeft u die mogelijkheid. U heeft bij ons de mogelijkheid om zelf uw eigen stempel te kiezen, zelf een ontwerp voor de stempel te maken en deze vervolgens te bestellen. Mede dankzij een erg eenvoudige online ontwerp omgeving is het nog nooit zó eenvoudig geweest om een stempel te bestellen. Wij produceren de stempels vakkundig voor u, het enige wat u hoeft te doen is een juist model kiezen op onze webshop. Om zelf een stempel te maken zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten alvorens dat u daadwerkelijk aan de slag gaat. Houd rekening met de volgende punten; gewenst afdrukformaat, de kleur en de haalbaarheid van het ontwerp. Wij kunnen uw stempel maken maar te gedetailleerde ontwerpen zijn niet haalbaar. Wij laten u dit overigens na het plaatsen van de bestelling wel weten, mocht dat het geval zijn. De bestelling die u plaatst komt altijd langs een handmatige keuring, zo ontvangt u altijd het eindresultaat zoals gewenst is.

Zelf stempels ontwerpen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om stempels zelf te ontwerpen in een online ontwerptool. Het ontwerpen is eenvoudig en biedt diverse mogelijkheden. Zo kunt onder andere de lettertypes zelf bepalen, maar ook de grootte van het lettertype, de letterafstand en ga zo maar door. Naast de vele tekstopties heeft u bij het ontwerpen van stempels ook de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden. Dit kan een logo zijn, maar ook een afbeelding van bijvoorbeeld een paard, een voertuig en vele anderen. Wat wel belangrijk is om te weten alvorens u een stempel bestelt is dat een stempel altijd in één kleur afdrukt. Houd er dus rekening mee tijdens het ontwerpen van de stempels dat alles uiteindelijk één kleur wordt. Heeft u een logo in meerdere kleuren? Dan zal dit niet zichtbaar zijn op de stempel. Na het produceren van een stempel wordt deze altijd nog, net voordat hij bij ons de deur uit gaat, uitgebreid getest. Wij zetten enkele stempelafdrukken om te bekijken of het ontwerp van de stempels overeen komt met het daadwerkelijke eindresultaat. Wanneer dit het geval is, zal de stempel uiteindelijk uw kant uit komen.

Meest verkochte stempels met eigen ontwerp
 1. Colop Printer 05
  Colop Printer 05

  Formaat: 15 x 6mm

  € 13,20 excl. B.T.W. € 15,97 incl. B.T.W.
 2. Colop Printer 40 Green Line - Stempelfabriek.nl
  Colop Printer 50 Green Line G7

  Formaat: 69 x 30mm

  € 29,50 excl. B.T.W. € 35,70 incl. B.T.W.
 3. Colop Printer 40 G7
  Colop Printer 40 G7

  Formaat: 59 x 23mm

  € 25,20 excl. B.T.W. € 30,49 incl. B.T.W.
 4. Colop Printer 30 G7
  Colop Printer 30 G7

  Formaat: 47 x 18mm

  € 21,30 excl. B.T.W. € 25,77 incl. B.T.W.

Zelf een stempel maken

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos en er zijn tal van mogelijkheden om zelf een stempel te maken. Wilt u stempelen op hout? Daar hebben wij brandstempels voor. Deze brandstempels kunt u zelf maken in onze online ontwerptool. Vervolgens gaat u met de brandstempel een afdruk maken in hout, erg leuk en origineel. Een andere mogelijkheid is het stempelen op een ondergrond die afwijkend is van papier of karton. Wanneer dat het geval is kunt u zelf een stempel maken, echter dient dit een Houten Handstempel te zijn. Een houten handstempel adviseren wij altijd samen aan te schaffen met een industrieel inktkussen. Waarom? Dat is eenvoudig te verklaren. Alle inkten die niet bestemd zijn voor normaal papier verkopen wij los in flessen. Deze flessen worden geleverd met perfecte tuitjes. Hiermee plaatst u vervolgens de inkt geleidelijk op een industrieel inktkussen waarna u aan de slag kunt om prachtige afdrukken met uw stempel te maken. Wilt u meer advies omtrent de juiste inkt, aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team staat u graag te woord.

Stempelinkten voor diverse ondergronden

Tags:
Deel dit artikel
Papieren tassen stempelen
Papieren tassen stempelen

Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic. Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic.

Online je eigen Firma stempel bestellen
Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Deel dit artikel