• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Textielstempel - Stempelfabriek.nl
Textielstempel - Stempelfabriek.nl
Textielstempel - Stempelfabriek.nl
Textielstempel - Stempelfabriek.nl

Colop Printer 20 Textiel stempel

Textielstempel voor het markeren van de kleding van uw kind tijdens sport activiteiten.

26,23 Excl. btw
31,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 20 Textielstempel voor het markeren van de kleding

De Colop Printer 20 Textielstempel is dé oplossing om ervoor te zorgen dat de kleding van uw kinderen niet meer verloren raakt op drukke plekken zoals zwembaden, scholen en sportclubs. Met deze handige textielstempel kunt u uw kleding gemakkelijk en persoonlijk markeren met uw telefoon- of adresgegevens.

Wanneer uw kind zijn of haar kleding tussen die van andere kinderen achterlaat, kan een vergissing snel gemaakt worden, waardoor u waardevolle kledingstukken kwijtraakt. Maar met de Colop Printer 20 Textielstempel behoort dit probleem tot het verleden. U kunt zelf de tekst op de stempel maken met behulp van de bijgeleverde letter- en cijferset, waardoor u volledige vrijheid heeft om de informatie te personaliseren.

De textielstempel is speciaal ontworpen om duurzaamheid en gemak te bieden. De afdrukken zijn duidelijk en veegvast, zodat ze lang meegaan, zelfs na herhaaldelijk wassen. Zo blijven uw contactgegevens permanent op de kleding staan, ongeacht hoe vaak deze wordt gedragen en gewassen.

Dankzij het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp is de Colop Printer 20 Textielstempel ideaal in gebruik. Hij past gemakkelijk in uw tas of broekzak, zodat u hem altijd bij de hand heeft wanneer dat nodig is. De stempel is gebruiksvriendelijk en vereist geen extra apparatuur. Met een simpele druk maakt u snel en efficiënt uw persoonlijke markeringen op diverse soorten textiel.

Kies voor gemoedsrust en voorkom het verlies van kledingstukken door ze te voorzien van een unieke en herkenbare markering met de Colop Printer 20 Textielstempel. Bescherm uw waardevolle kleding en zorg ervoor dat verloren items gemakkelijk bij u terugkomen. Geniet van het gemak van deze textielstempel en verzeker uzelf van een georganiseerde en zorgeloze ervaring, waar u en uw kinderen ook zijn!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.