• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 5211

Trodat Professional 5211

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 11 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 85 x 55mm

114,41 Excl. btw
138,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De Trodat Professional 5211 is een veelzijdige zelfinktende stempel

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5211. De tekstplaat van de stempel is max. 85x55 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. Deze stempel is erg geschikt als boekhoudstempel. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5211. Levertijd 1 dag.

De Trodat Professional 5211 is een veelzijdige zelfinktende stempel die ideaal is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met zijn indrukwekkende functies en duurzame ontwerp is deze stempel een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige stempeloplossing.

 

Waar onderscheidt zich de Trodat Professional 5211

 • Hoogwaardige roestvrijstalen constructie voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Minimaliseert stempeltrillingen en biedt superieure ergonomie voor een comfortabele gebruikservaring.
 • Biedt de soepelste stempelervaring en levert altijd schone afdrukresultaten van topkwaliteit.
 • Eenvoudige en schone vervanging van het reserve inktkussentje voor probleemloos onderhoud.
 • CO2-neutraal product om klimaatverandering tegen te gaan door investeringen in klimaatbeschermingsprojecten.
 • Mogelijkheid tot individuele bedrijfspersonalisatie voor een professionele uitstraling.
 • Sterk en duurzaam ontwerp voor langdurig gebruik.
 • Precieze positionering van de stempelafdruk voor een perfect resultaat.
 • Watergedragen stempelinkt die voldoet aan de vereisten voor onuitwisbaarheid volgens DIN ISO 14145-2.

 

Trodat 5211 - Maak online uw eigen ontwerp

Met de handige online opmaakmodule kunt u eenvoudig uw Trodat 5211 zelf vormgeven. Nadat u uw stempel online heeft ontworpen, kunt u een drukproef printen ter beoordeling. Deze drukproef is op ware afdrukformaat, zodat u de exacte afmetingen van uw stempelafdruk kunt beoordelen. Na goedkeuring kunt u uw stempel bestellen, waardoor het proces snel en efficiënt verloopt.

 

De Professional 5211 is CO2-Neutraal

Trodat streeft naar duurzaamheid en milieubewustzijn. De Professional 5211 is CO2-neutraal en draagt bij aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan. Door te investeren in Gold Standard VER klimaatbeschermingsprojecten compenseert Trodat de CO2-uitstoot van dit product, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Deze visie van milieubewustzijn weerspiegelt de toewijding van Trodat aan een groenere toekomst.

 

De Trodat Professional 5211 maakt gebruik van watergedragen stempelinkt

De Trodat Professional 5211 maakt gebruik van watergedragen stempelinkt, wat betekent dat deze inkt alleen geschikt is voor standaard papier zonder een gladde coating. Voor glad papier wordt aanbevolen om een handstempel met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen, te gebruiken. De stempel ondersteunt een maximum afdrukformaat van 85x55mm of 11 regels tekst en biedt ook de mogelijkheid om een logo op het stempelplaatje te laten zetten. De inktkussentjes zijn verkrijgbaar in zwart, blauw, rood of groen en bevatten inkt op waterbasis die geschikt is voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Als het stempelplaatje moet worden vervangen, kan dit gemakkelijk worden gedaan. Ook kunt u een nieuw of extra inktkussentje los bestellen, waardoor uw stempel altijd klaar is voor gebruik. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, hoogwaardige prestaties en milieubewuste benadering is de Trodat Professional 5211 de perfecte keuze voor al uw stempelbehoeften.

 

Nieuw stempelplaatjes Trodat professional 5211

Extra reserve inktkussentje Trodat Professional 5211 6/511

Zoek u een kleiner model? Trodat Professional 5208

Zoekt u een groter model? Trodat Professional 5212

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.