• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Trodat Professional 5208

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 9 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 68 x 47mm

100,27 Excl. btw
121,33 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

De gebruiksvriendelijke Trodat Professional 4208

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5208. De tekstplaat van de stempel is max. 68x47 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5208.

De Trodat Professional 5208 is een veelzijdige en duurzame zelfinktende stempel die geschikt is voor diverse toepassingen. Met zijn hoogwaardige constructie en gebruiksvriendelijkheid is dit een uitstekende keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

 

Voordelen van de Trodat Professional 5208:

 • Gemakkelijk Online Ontwerpen: Dankzij onze handige online ontwerpmodule kunt u uw stempel eenvoudig vormgeven naar uw wensen. U kunt zelfs een drukproef printen ter beoordeling, zodat u zeker weet dat de afdruk naar uw tevredenheid is.
 • Eenvoudige Vervanging van Stempelplaatje en Inktkussentje: Moet het stempelplaatje worden vervangen of wilt u een extra inktkussentje? Bij de Trodat Professional 5208 is dat geen probleem. U kunt deze gemakkelijk apart bestellen.
 • Geschikt voor Verschillende Papiersoorten: De stempelinkt op waterbasis is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten, waardoor u flexibel bent in uw gebruik.
 • Compact en Duurzaam Ontwerp: Het stevige maar compacte montuur, gecombineerd met duurzame materialen, maakt de Trodat Professional 5208 sterk en geschikt voor intensief gebruik.
 • Transparant Vlak voor Precieze Positionering: Het doorzichtige vlak onderaan de stempel zorgt ervoor dat u precies ziet waar de afdruk komt te staan, voor een nauwkeurige plaatsing van de stempelafdruk.
 • Schoon en Gemakkelijk Inktkussentje Vervangen: U kunt het inktkussentje verwisselen zonder inkt aan uw handen te krijgen, wat zorgt voor een schone en efficiënte werkomgeving.

 

Online ontwerpen van de Trodat 5208

Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpmodule kunt u de Trodat 5208 eenvoudig aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu alleen tekst wilt of een combinatie van tekst en logo, het is allemaal mogelijk. Nadat u uw stempel online heeft ontworpen, kunt u een drukproef printen ter beoordeling. Deze drukproef is op ware afdrukformaat, zodat u de exacte grootte van uw stempelafdruk kunt controleren. Na uw goedkeuring kunt u de stempel bestellen en wordt deze binnen 1 werkdag geleverd.

 

CO2 neutraal: Trodat's visie op de Professional 5208

Als onderdeel van Trodat's toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn, is de Trodat Professional 5208 CO2-neutraal. Dit betekent dat het product bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering door te investeren in klimaatbeschermingsprojecten. Met deze stempel bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardige prestaties, maar draagt u ook bij aan een schonere en groenere toekomst.

Met de Trodat Professional 5208 haalt u een veelzijdige, duurzame en gebruiksvriendelijke stempel in huis die voldoet aan al uw behoeften op het gebied van stempelen en personalisatie.

 

Nieuw stempelplaatjes Trodat Professional 5208

Reserve inktkussen 6/58

Groter model boven de 5208: Trodat Professional 5211

Kleiner model onder de 5208: Trodat Professional 5274

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.