• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 5212

Trodat Professional 5212

Grote robuuste stempel (A-merk) voor max. 14 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 116 x 70mm

118,93 Excl. btw
143,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Stempelautomaat Trodat Professional 5212

Duurzame sterke zelfinktende stempel Trodat Professional 5212. De tekstplaat van de stempel is max. 116x70 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. ons eenvoudige ontwerpsysteem. Gebruiksvriendelijke en sterke stempelautomaat met 10 jaar garantie op de machine. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. De inkt is standaard zwart. Voor andere kleuren zijn er inktkussens online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk zit in de prijs inbegrepens. Deze stempel is erg geschikt als boekhoud-of administratiestempel. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5212. Levertijd 1 dag. Betaling op rekening of via iDeal.

 

Voordelen van de Trodat Professional 5212

 • Hoogwaardige roestvrijstalen constructie: De stempel is vervaardigd met hoogwaardig roestvrij staal voor maximale duurzaamheid.
 • Minimale trillingen & ergonomisch ontwerp: De stempel minimaliseert trillingen en biedt een ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik.
 • Soepelste stempelervaring & schone afdrukkwaliteit: U kunt rekenen op een soepele stempelervaring en schone, duidelijke afdrukken.
 • Eenvoudige en schone vervanging van inktkussentjes: Het vervangen van inktkussen is eenvoudig en zonder geknoei.
 • CO2-neutraal product: De Trodat Professional 5212 is CO2-gecompenseerd, wat betekent dat het bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering.
 • Individuele bedrijfspersonalisatie: U kunt de stempel aanpassen aan uw bedrijfsbehoeften.
 • Sterk en duurzaam: De stempel is gemaakt van duurzame materialen en biedt langdurige prestaties.
 • Nauwkeurige afdrukpositionering: U kunt vertrouwen op de precisie van de afdrukpositionering voor een perfecte afdruk.
 • Watergedragen stempelinkt: De stempel gebruikt watergedragen inkt die voldoet aan de vereisten voor onuitwisbaarheid volgens DIN ISO 14145-2.

 

Trodat 5212 online vormgeven

Met onze handige online ontwerpmodule kunt u de Trodat 5212 naar uw wensen vormgeven. Na het ontwerpen kunt u een drukproef printen voor beoordeling op ware afdrukformaat. Na goedkeuring kunt u de stempel bestellen met uw gepersonaliseerde ontwerp.

 

CO2 Neutraal - Trodat Professional 5212

Trodat streeft ernaar om milieubewuste producten te leveren en draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering door al hun bestsellers, waaronder de Trodat Professional 5212, CO2-neutraal te maken. De stempel bevat onuitwisbare stempelinkt op waterbasis die voldoet aan archiveringsvereisten volgens DIN ISO 11798. Met een levertijd van slechts 1 werkdag is deze stempel niet alleen milieuvriendelijk, maar ook efficiënt in gebruik.

 

Inkt en Afdrukformaat Professional 5212

De Trodat Professional 5212 maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat betekent dat het alleen geschikt is voor standaard papier en niet voor glad papier. Voor glad papier wordt aanbevolen om een handstempel te gebruiken met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen. Het maximale afdrukformaat van de stempel is 116x70 mm of 14 regels tekst, maar u kunt er ook voor kiezen om uw logo op het stempelplaatje te laten zetten. De stempel wordt geleverd met inktkussentjes in zwart, blauw, rood of groen, allemaal op waterbasis en geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten.

Als het stempelplaatje vervangen moet worden, is dat eenvoudig te doen, en u kunt ook extra inktkussentjes apart bestellen. Met de Trodat Professional 5212 bent u verzekerd van een gode kwaliteitsstempel.

 

Stempelplaatje Trodat Professional 5212

Inktkussentje ter vervanging van de oude 6/512

Trodat Professional 5211 is een kleiner model dan de Trodat Professional 5212

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.