• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Classic 2800  stempel

Colop Classic 2800

Colop Classic 2800. Zelfinktende stempel (topkwaliteit). Max. 10 regels tekst/afbeelding.

Afdrukformaat: 68 x 49mm

92,88 Excl. btw
112,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2800 - Zelfinktende stempel voor veelvuldig gebruik

De Colop Classic 2800 is een hoogwaardige zelfinktende stempel met een ingebouwd stempelkussen, speciaal ontworpen voor langdurig en frequent gebruik. Met zijn metalen montuur en duurzame constructie biedt deze stempel een betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het ingebouwde stempelkussen is goed voor maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken, waardoor u langdurig zonder onderbrekingen kunt stempelen.

 

Voordelen:

Hoge kwaliteit: De Colop Classic 2800 is vervaardigd met degelijke materialen, wat zorgt voor een betrouwbare en duurzame stempel die geschikt is voor veelvuldig gebruik.

Zelfinktend stempelkussen: Met het ingebouwde stempelkussen hoeft u zich geen zorgen te maken over het apart bevochtigen van de stempel. Dit handige kenmerk maakt de stempel direct gebruiksklaar en vermindert knoeien met inkt.

Langdurige afdrukken: Het inktkussentje gaat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden. Dit zorgt voor een efficiënte werking en vermindert de frequentie van vervangingen.

Gemakkelijk te vervangen: Wanneer het stempelkussen leeg is, kunt u het eenvoudig zelf vervangen. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met uw werk.

Personalisatie: Als uw teksten of logo's veranderen, hoeft u niet een volledig nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen voor uw Colop Classic 2800, waardoor deze stempel een flexibele en aanpasbare oplossing biedt voor verschillende toepassingen.

Met de Colop Classic 2800 haalt u een betrouwbare en duurzame zelfinktende stempel in huis die geschikt is voor intensief gebruik en waarbij het vervangen van het stempelkussen een eenvoudige taak is. Deze stempel is ideaal voor zowel professionele als persoonlijke toepassingen, en met de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, blijft hij zich aanpassen aan uw behoeften in de loop der tijd.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.