• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 5206

Trodat Professional 5206

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 7 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

71,82 Excl. btw
86,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Professional 5206 voor frequent gebruik

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5206. De tekstplaat van de stempel is max. 56x33 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempel-tekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5206. Levertijd 1 dag. 

De Trodat Professional 5206 is een hoogwaardige zelfinktende stempel die ontworpen is voor intensief gebruik in kantoren, bedrijven en andere professionele omgevingen. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen biedt deze stempel een soepele en nauwkeurige stempelervaring, terwijl hij tegelijkertijd milieuvriendelijk is dankzij zijn CO2-neutrale eigenschappen.

 

Voordelen van de Trodat Professional 5206

 • Hoogwaardige roestvrijstalen constructie
 • Minimalisatie van stempeltrillingen en superieure ergonomie
 • Soepelste stempelervaring en schoonste afdrukkwaliteit
 • Gemakkelijke en schone vervanging van inktkussentjes
 • CO2-neutraal product
 • Individuele bedrijfspersonalisatie mogelijk
 • Sterk en duurzaam ontwerp
 • Nauwkeurige positionering van de afdruk
 • Op waterbasis gebaseerde stempelinkt die voldoet aan de eisen voor onuitwisbaarheid volgens DIN ISO 14145-2
 • Geschikt voor zwarte inkt op waterbasis die voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798

 

Trodat 5206 Online Ontwerp

Met onze handige online opmaakmodule kunt u de Trodat 5206 eenvoudig naar wens ontwerpen. Nadat u uw stempel online heeft vormgegeven, kunt u een drukproef printen op ware afdrukformaat voor een nauwkeurige beoordeling van de afdrukafmetingen. Na goedkeuring kunt u uw stempel bestellen, inclusief de optie voor tekst en/of logo.

 

CO2-neutraal en Trodat's visie

Als onderdeel van Trodat's toewijding aan duurzaamheid zijn alle Trodat-bestsellers, inclusief de Professional 5206, CO2-neutraal. Dit betekent dat het productieproces van de stempels wordt gecompenseerd door investeringen in hoogwaardige klimaatbeschermingsprojecten. Trodat streeft naar een evenwicht tussen economisch succes en milieubescherming, en de Professional 5206 is een tastbaar bewijs van die visie.

 

Inktinformatie Professional 5206

De Trodat Professional 5206 maakt gebruik van inkt op waterbasis, die geschikt is voor alle (niet gladde) papiersoorten. Het maximale afdrukformaat van 68x24 mm of 6 regels tekst biedt voldoende ruimte voor uw boodschap. Bovendien is het mogelijk om een logo op het stempelplaatje te laten zetten. De keuze voor inktkussentjes in zwart, blauw, rood of groen biedt flexibiliteit, terwijl de duurzame constructie en gemakkelijke vervanging van inktcartridges zorgen voor een langdurig gebruik van de stempel.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en milieuvriendelijke stempeloplossing voor uw bedrijf of kantoor, is de Trodat Professional 5206 de ideale keuze. Met zijn hoogwaardige constructie, nauwkeurige afdrukken en CO2-neutrale eigenschappen biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor efficiënt en verantwoordelijk stempelgebruik.

 

Alternatief kleiner model: Trodat Professional 5204 56x26mm

Alternatief groter model: Trodat Professional 5274 60x40mm

Stempelplaatje Trodat Professional 5206

Reserve inkkussen voor de Trodat Professional 52 6/56

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.